Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ателие Серафимов архитекти ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Симеоновско шосе 4А&markers=София,Симеоновско шосе 4А

Ателие Серафимов архитекти ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


настоящ служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
-1
Колеги
5
Работна среда
5

Служител съм от 2 години на компанията и честно да си кажа, чета коментарите по-долу и се чудя - конкуренти ли лъжат така и пишат такива глупости за компанията или просто нереализирани архитекти и такива, които не са били одобрени на интервю за работа при арх. Серафимов.
Абсолютни, грозни лъжи.
Истината е следната:
1. В България към днешна дата няма по-високо качествена архитектурна комания от АСА - качество граничещо единствено с интернационално ателие. И да, ние проектираме и за чужбина.
2. Има бонуси, има плащане на оувъртайм, никога, ама никога не са се бавили нито ден със заплатите.
3. Средата е страхотна - приятелска, а офисът е страхотен.
4. Да има натоварване, но има работа за разлика от повечето студия в България.
5. За 2 години имам 3 увеличения на заплатата - ако някой е некадърен, да се сърди на себе си.

За качеството на проектите и за Радомир Серафимов говорят успехите достатъчно много, за да е ясно, че тези мнения по-долу са пълни измислици.
За две години досега съм видяла само добро отношение от Серафимови, както и от всички колеги. Фактът, че по-голямата част от тях работят в Ателието от 5+ години също говори достатъчно ясно, че изписаните хейтърски коментари са абсолютна лъжа.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
четейки коментарите до момента ми прави впечатление, че не се споменава нищо за качество на архитектурния продукт излизащ от фирмата.
Ателие Серафимов Архитекти е без съмнение едно от твърде малкото български студия с разбиране към детайла и отношение към истинската архитектура.
Личното ми мнение, е че опита, който се трупа работейки върху такива проекти заедно с такъв колектив от опитни специалисти се доближава максимално до световното ниво, а това е най-ценното.
Впечатленията ми от АСА се базират изцяло на периода, в който Радомир Серафимов е управител на фирмата.


настоящ служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
2

Здравейте,

И аз прочетох предходно мнение и също искам да дам малко реална информация.
Броят служители е общо 15 души (без да се включват шефа, майка му и жена му).Голяма част от тях работят за компанията повече от 8-9 години, но някои от тях също ще си тръгнат в скоро време. Напоследък се наблюдава голямо текучество на персонал - над 6 човека за последната година. Хората си тръгват по знайни и незнайни причини, не се оценяват труда и усилията им.
Подкрепям предишния коментар, че основателят на компанията, покойния Танко Серафимов винаги е бил с висока репутация в архитектурната гилдия заради професионализма и личността си. За съжаление обаче е оставил фирмата на по-големия му син Радомир, който изобщо не е наследил неговия талант и усет за комуникация и не знае къде се намира.Работи се до късно, не се плаща overtime,осигуровките са минимални, не ми се мисли за тези, които са в майчинство. Иначе шефа и майка му карат последни модели БМВта!!!
Увеличението на заплатите е макс с 10% на 5 години, обещават за увеличения,а реално не ги дават.
Колективът е само привидно задружен всички се натискат и портят на шефа на майка му и на жена му. Вече не се празнуват семейни празници заедно както беше преди. Проектите минават през всички колеги, за да не излезе после някой от колегите и да поиска авторско право, а конкурсите се печелят по другия начин.
За съжаление фирмата лежи на стари лаври и затъва.


настоящ служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

Здравейте,

Прочетох предходно мнение и искам само да дам малко реална информация, тъй като бе грашна до някъде.
Броят служители е общо 35 души. 70% от тях работят за компанита от повече от 5-6 години. Тоест няма текучество на персонал. Имаше тежък период по време на кризата и персонала бе намален.
Основателят на компанията, покойният Танко Серафимов е родом от гр. Стара Загора, но е прекарал целият си съзнателен живот в София, където има над 40 години практика като архитект и преподавател в катедра Обществени сгради в УАСГ. Винаги е бил с висока репутация в архитектурната гилдия и заради професионализма си и личността си.
Като семейна компания, останалите двама члена на управителен съвет са от гр. София.
Нормално, когато има работа е напрегнато и натоварено, но всички изработени часове се заплащат и има и допълнителни бонуси.
Досега за последните 7 години, не се е случвало да бавят заплати, да не плащат или да получа каквото й да е негативно чувство от тях като работодатели.
Напротив, колективът е задружен и това си личи и от факта, че празнуваме всичко заедно- дори личните си празници, сватби и т.н. Горе долу сме като голямо семейство.
това е единствения истински сайт на компанията- www.asa-bg.com


шубе го/я е и не казва!

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
5

Търся мнения както от бивши така и от бъдещи служители и клиенти на тази фирма. Мнението ми за фирмата е, че е сравнително голяма с около 50 архитекта и конструктори общо и 150 служителя ръководен персонал            ( администрация ).Нищо лошо не съм казал за фирмата. Това ми е личното мнение. Всички Серафимов водят произхода си от Ст. Загора, а някой от тях са преподаватели във ВИАС или УАСГ. Профилите им са достъпни в интернет.
Предполагам фирмата е една и съща със стар и нов офис. Лично мое мнение.
Препоръчвам на Всеки заинтересуван, като добра, стабилна, голяма и просперираща фирма за работно място. Където ще бъдат оценени благоприятно, както качествата Ви, така и уменията, усилията, работата и трудът Ви.
Ателие Серафимов архитекти.
София бул. Симеоновско шосе № 4А    [email protected]
тел. 02 / 862 - 19 - 78   тел. 02 / 862 - 16 - 14     www.asa-bg.com
 
SERAFIMOV  STUDIO
София 1111  бул. Шипченски проход № 7А     [email protected]
тел. 02 439 57 10        тел. 02 439 57 11   факс. 02 439 57 12
 
 
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?