Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Маргарит ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Маргарит ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
3

Във фирмата липсва абсолютно всякакава организация. Изпълнението на заявките не се контролира по никакъв начин. Голяма част от служителите в офиса са компютърни неграмотни, фирмената кореспонденция е на първично ниво - липсва елементарна езикова грамотност. Работното време е от понеделник до събота, включително и официални почивни дни. Заплатата се получава нередовно - с по 7-8 дни закъснение, а най-лошото е , че започва и да намалява по усмотрение на шефа. Що се отнася до собственика - средностатистически бг "бизнесмен" - никога няма пари, обаче кара лъскав джип :). 
За капак на всичко, когато пуснах молбата си за напускане останах прилежно 30 дни да изработя предизвестието си. Въпросният "шеф" обаче, реши да не ми плати дните около Гергьовден, които ми бяха последни. Това е и причниата, която ме мотивира най-силно да раздухам каква е ситуацията във въпросната фирмичка. 
Иначе контролът е слаб, ако сте от този тип дето се прави, че работи, а отсреща се правят, че му плащат, ще бъдете доволни. Ако обаче ви се работи и искате да се развивате, заплата от 600 лв. за 25-26 работни дни едва ли ще ви удовлетвори. :). 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?