ПРО ИВ – НИ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ПРО ИВ – НИ ЕООД

1 точка от 6 мнения

ЕЙ ЦОКАР ДАЙ НИ ПАРИТЕ,КОИТО СМЕ СИ ИЗРАБОТИЛИ БЕ КРАДЛИВ(ПЛЕШИВ) ПЕС!!!!

Работих в тази измислена фирмичка до вчера.Заплащането е под всякаква критика.Едно ти казват на интервюто съвсем друго плащат.Парите по карта са 370лв,останалите са в пликче и разбира се ако ти ги дадат изобщо.Няма отпуски,работиш по 12,13,14 часа на ден 6 на 1.Яко спестяват от заплати,абе пълна мизерия.Ще те вземат на една длъжност ,а ще вършиш още 3-4,тъй като винаги няма персонал.Нови хора идват за по ден два и си заминават като видят за каква мизерия става на въпрос.Фирмата е(беше) франчайз на Промаркет ООД,тъй като се върна на предишния собственик,защото последните които бяха са тотални некадърници,като започнем с НАЙ-ДЪРВЕНИЯ ФИЛОСОФ НИКОЛАЙ ЦОЧЕВ.Всичко знае всичко може.Само за една година постави на колене магазина,той и неговото гадже Станкова.Тотална некомпетентност,лошо планиране,лошо организиране на работата.Изобщо си нямат представа от бизнес.Те затова и ги изгониха като мръсни котета от магазина.КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.Та така че много добре си помислете дали да започвате при тях.

представител на управлението

Уважаеми г-н / г-жо " Свобода на словото",

Цитираният от Вас параграф, Ви дава право да изразите вашето мнение – писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин, но не и да изразявате невярна информация, която уронва престижа и името на фирма ''ПРО ИВ-НИ '' ЕООД , и още повече да предоставяте твърдения, че фирмата има некоректно отношение към служителите си, без дори да сте работили за нас.
 Искрено съжаляваме за Вашето разочарование от отношенията Ви с Промаркет ООД, но ще Ви помоля да не създавате грешни впечатления освен в самият/ самата Вас, но и в останалате част от хора в този форум , търсещи обективна информация, за своя бъдещ работодател.
 С цел спазване на добрият тон, Ви поднасяме своите извинения, ако с думите ни сме Ви засегнали по някакъв начин!
 Желаем Ви успех!

С уважение,
Станкова

Според Конституцията на Република България:

Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово – писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.

Съветвам ви да гледате репортажа в вбох7 за промаркет и сандвичи на бъдещето. Мисля, че няма какво повече да добавя, всеки може да пише каквото си поиска тук нали за това е форум.

представител на управлението

Уважаеми г-н/г-жо Пепи, фирма ПРО ИВ-НИ ЕООД е официален франчайз партньор на фирма ПРОМАРКЕТ ООД от началото на 2014 година.
Вашето твърдение,че това са две еднакви фирми, носещи различни имена, е невярно и видимо некомпетентно,щом не сте се информирали предварително ,за значението на думата франчайз.
По повод възнаграждението и условията на труд в ПРО ИВ-НИ ЕООД, проявявате ниско ниво на самоуважение, пишейки невярни данни и твърдения,които в смисъла на закона подлежат и на наказателна отговорност.
Фирмата има ясни ,точни и коректни условия на труд с всички бивши и настаящи служители.
Благодарим Ви, за споделеното мнение,било то некомпетентно и невярно.
За наше щастие,Вие никога не сте били част от екипа на ПРО ИВ-НИ ЕООД,  за това всичко написано от Вас има толкова маловажно значение за нас.
Желаем Ви много успехи в живота, но пътя по който сте поели, няма да Ви тласне по него.
С уважение,
Станкова

ПРО ИВ – НИ ЕООД е фирма на промаркет..мисля, че може да прочетете доста за промаркет - верига хранителни магазини в София. Имат навика да глобяват постоянно персонала, да се заплащат липси и бракове. Не ви съветвам да започвате там работа. Заплатата е около 400лв - 380-400-420 според броя на глобите. Силен стрес и напрежение, постоянно проверки. Промаркет и тмаркет - най-пропадналите хранителни вериги в София!!!!