Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

RBS Bulgaria EOOD /img/frontend/nomap.png"

RBS Bulgaria EOOD

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
-4

Ne e mqsto kydeto mojesh da se razviesh. Mnenieto na Milen e mnogo to4no. Taka 4e napylno go podkrepqm.


-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
0
Потенциал
2
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-2

Абе Милене, това да не ти е детска градина или безплатен пионерски лагер, че искаш толкова много обслужване и грижи? Аз бих добавил че няма безплатен обяд и едрогърда сервитьорка за обедна и следобедна почивка. Иначе коментара ти е много добър и на място да се замислят сахласващите се по това, че фирмата е френска (европейска). Иначе и аз познавам един работил там. Не му се говори много на принципа - или добро или нищо. Предложете на французите някой българин да стане шеф. Поне така може и да подобрите нещо, за което Ви отпуснат пари.


-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
3
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-2

Българският клон е подразделение на уеб отдела на фирмата. Работи се върху php cms-а на фирмата. Работата е доста интересна, но силно специфична като технология.
Заплащането е добро,ако си го спазариш добре,иначе увеличението става табу после.Колегите в София повечето са симпатични и компетентни.За съжаление това не важи за французите.Някои от тях се вземат много насериозно и си позволяват да се отнасят като към слуги към българските си колеги.Има и хора от които можеш много да научиш, разбира се,но се броят на пръсти.Понеже повечето франсета се водят някакви шефчета,българският клон е нещо като работния кон на фирмата, нали все някой трябва да върши работа. Шеф проектите ги уволняват през 3 месеца и винаги е голяма каша. Място за издигане няма. Офисът се намира в полето между околовръстното и Борово. Много трудно достижим с гр.транспорт. Ако си с кола, няма места за паркиране, освен ако не си с 4х4 и не е проблем да го вкараш в нивата.
Условията на работа са минимални: бюро+компютър, тоалетна+мивка(няма топла вода), хладилник, микровълнова. За климатик се говори от година,но все още нищо. Няма шкафчета,няма апарат за вода и тн. Ръководството изобщо не се интересува от служителите, съответно липсват коледни премии,празненства,тим билдинг.
Последната новина е, че ще се търсят хора, които не се интересуват от парите, така че ако това не е проблем за вас, не се колебайте:)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?