Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Уеб Лунатикс /img/frontend/nomap.png"

Уеб Лунатикс

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


шубе го/я е и не казва!

-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-4

Сега се подвизават с името Creatizmo.

Като цяло има 2-3ма качествени кадри, но собственика Николай Панев е пълен мишок.

За работа с тях - Не!


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Кандидатствах за работа в тази фирма като PHP developer може би преди 2 години въпреки че избягвам да се занимавам с подобни обяви за работа написани на Български.. единственото предимство е че беше в родния ми град Бургас интересно ми стана.
Но още от интервюто си пролича че интервюиращият не е в час с много неща свързани с програмирането.. изчаках края за да разбера каква оферта ще ми предложи като предварително му бях споменал че ще сметна за несериозна всяка оферта под 2000 лв и ако нямат такъв бюджет по добре ще е интервюто изобщо да не започва но офертата беше 1000 лв. за 6 месечен тестов период след това можело да се вдигне мерси :)
при тази оферта аз дирекно си тръгнах при което интервюиращият промърмори че при тях работели хора които взимали повече от тези 2000 лв. които съм искал. Ами живи и здрави да са тези хора които работят в тази фирма но не съм видял някое положително мнение все още ??

не съм правил каквото и да е като задание но ако ви предложат нещо да правите което отнема повече от 2 часа работа не им се вързвайте ;)
И като цяло имайте едно наум като разберете че е Бг фирмата и ако на управленческо ниво има цигани също ;)


-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За съжаление мога да потвърдя на 90% същото каквото е писал колегата.

Не се занимавайте и губете времето с тях.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

В следващите редове ще опиша накратко как ме измамиха, не си платиха и после ограбиха труда ми.
Аз работя изцяло фрийланс, но когато видях обявата им за работа ми се стори привлекателна и реших да кандидатствам. Поканиха ме. Интервюто мина много добре. След това обаче започнаха простотиите. Познахте. Входно ниво. Дизайн на уеб сайт, който уж "не бил за клиент". Първия дизайн, който направих беше на ниво, на което да се види, че работя, че съм креативен и правя оригинален дизайн. Не мина. Искаха да е едва ли не готова за употреба с всичките дребни подоробности и бутончета. Продължих с втори дизайн (пак заведението черпи). Тогава всъщност се оказа, че сайта е за клиент и решиха да ме наемат на хонорар да разработя първия дизайн. Хонорарът беше смешен на базата на изискванията им, но разбира се с уговорката, че след това ще бъда нает на много добра (за региона) заплата. Бях вложил толкова труд и усилия до момента, че реших да видя какво ще стане. Е това, което стана накрая е, че работих две седмици идвах всеки ден до офиса да представя направеното. Дребна подробност бе, че винаги чаках по половин час човекът да се появи. (при уговорен час). Накрая, при предаването на файловете бях напълно наясно с какви хора си имам работа и поисках да се разплатим. Не давали пари на ръка... "Абе ще даваш ли файловете или вратата е там" ми каза Николай Панев (мениджъра). При което аз избрах вратата, защото не повярвах, че ще ми платят "по банков път в 10 дневен срок".
След два месеца обаче открих, че те ползват дизайна ми. Консултирах се с адвокат и реших да постъпя по най-цивилизования начин да им изпратя заявление да си изпълнят договора, тъй-като той все още е в сила. Отговор не последва. Промениха леко сайта така, че да не съвпада напълно с моя дизайн и толкоз.
Безкрайно нагли хора. На никого не пожелавам да му се случи подобно нещо. Работя от 5 години фрийленс и въпреки, че клиентите ми са на другия край на света никога не са ме лъгали по този начин. Избягвайте тази фирма. Наскоро научих от мой приятел, че техен клиент смята да ги съди. Дано поне той да ги е осъдил, тъй-като аз нямам време и нерви да се занимавам с тях, а и не вярвам в българската съдебна система.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?