Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хенди Tел ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Хенди Tел ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 362 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 362


настоящ служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
-5

Здравейте,реших и аз да дам мнение по въпроса,защото неискам други като мен да се излъжат и да започнат работа в тази фирма.Започнах работа преди 5 месеца и всичко си беше ок докато не реших да напускам.Пуснах си предизвестие и започнаха мъките.Постоянни крясъци и заплахи от рода на "който не си направи резултатите работи целодневка".В последните 3 дни от предизвестието ми изшязох болничен,защото се разболях - в магазините е студено и ризките им са тънки като вестници.Съответно в деня на заплата моята не беше преведена защото " имаш удръжки".И нека ви кажа последно заплата,която трябваше да ми бъде преведена беше 200 лв.ма удръжките 390 лв.Хора не се лъжете да започвате работа там!!! 


клиент

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-4

Днес бях в The Mall да си платя сметката за телефона (Мтел). Обслужването беше добро. Съчувствам обаче на служителите - принудени са да стоят прави и надвесени над едни високи щандове. Личи си, че тази организация е неудобна. Не видях столчета, на които да могат да седнат, мониторът им е разположен хоризонтално и част от информацията е далеч от тях и трябва да изтягат врат, за да я виждат. На всичкото отгоре над екрана с данни, мисля, че видях стъкло, нещо, като че ли пречупва светлината неприятно. Иска ми се Инспекцията по труда да прочете тези редове и да направи изненадваща проверка намясто.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кажетете нещо за магазините в Бургас или по точно за този в мол плаза


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
0
Привилегии
1
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-2

Нищо лошо не  мога да кажа за фирмата.Работих  достатъчно време за да кажа мнение за хората в нея:
Живко Щерев :първо в неговия регион работех ,добър шеф не викаше не ни крадеше пари ,лъжеше ни естествено но винаги помагаше и ни защитатваше .радвам се искрено че вече не е в тази фирма.
Георги Тагарев: Жоро от ямбол 2 е тоя човек се опита да е регионалния на бургас регион но на несгода,кофти работници някои много крадливи ,все нямаше кой да почне работа и да не пропищи че няма екип и затова си отива.Сега знам че не е регионален ,понижили го пак в ум на ямбол 2 защо ли ,защото новия регионален доколкото чух някои си михаилов е свиркаджия на шефовете и им ближел гъзовете буквално за позицията.Не го знам цитирам мнение на напуснал скоро техен работник.
Ивайло Димитров :Човека си личи от далеч че макар и от ромски произход е начетен и си знае ,макар да не знае кво дири в хенди.Човека го засяков в магазина в който съм управител сега ,твърдеше че ако има кой да ме научи ще стана "голям човек".Зарадва се като видя че на новата работа съм управител вече и че се справям добре каза че е знаел че ще стане от мене нещо.Именно той беше човека който не ми каза че за нищо не ставам от тази фирма.
Цветомир Димитров: Крадец това мога да кажа,беше си окрал хенди веднъж после пак и накрая чух че са го изритали накъде  е отпътувал не знам.
Малко и за хората с който прекия контакт беше рядкост:
Богомил :много го хвалеха като бях в хенди ,разбрах че е все същия човек каза ми че съм свястно момче и ще успея благодаря за подкрепата.
Димитър Димитров :Нестабилно сертифицирано куку .(общо мнение е )
 
и за десерт човека "шеф" в тази фирма самия собственик който много хора не са срещали даже и снимка не са му виждали.Който и да ви плаши с него или да ви е плашил няка кво да вярвате това е един шеф свестен и точен при това .
 


настоящ служител

33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Аз лично съм доволен от заплащането и средата в която работя


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
-5

Злета- много са зле, и няма да се оправят никога щото са некадърници. Ако искате да ви е гадно - работете там. А  ако имаш самочувствие - ще се опитат да те смачкат, а ако нямаш и си страхлив си идеалка - разни регионални, зонални и всякви парцали ще викат, ще тъпчат и ако нямаш щастието да си от София ще спиш в ОФИСА .Заплатите ги плащат редовно, но за 200-300 лева ..айде маалко повече - егати.


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-5

Здравейте и от мен. Никога не съм коментирал бившите си работи,никога не съм говорил с лошо за тях, никога не съм влизал по форуми да обсъждам, докато не попаднах в Хенди. На 2 на 3 ще ви кажа и моята история. Започнах там преди 7 месеца,като преди това 2 години работих в BOB и 1 година в дилър на Глобул. Знаех,че заплащането е мизерно в сравнение с Глобул и Виваком,но просто исках да работя докато ми се отвори врата в някой от големите оператори. Още първия ден отидох много скиптично настроен на работа с никакво желание след като знаех за какво става дума. НО за моя огромна изненада,останах доста приядно изненадан от екипа който срещнах. УМ беше една ПРЕКРАСНА жена просто беше 6 точки от всякаде, беше на 50 години но беше наистина уникална. Общо екипа бяха 4 човека, УМ 1 момче ( с което станахме големи приятели ) и още 2 момиета( от които едното е най-кофти колежката която някога съм имал. ) НО ДО ТАМ ! Хвърлят те от 1вия ден да правиш активации и да говориш на хората( което мен не ме притесняваше след като съм го работил толкова време ),никой не ти обяснява системи, и нищо. Работих 3 месеца,вече знаех всиччко на изуст оставях сам 2ри смеин по 4 часа САМ, решиха че трябва най-сетне да ме пратят в София на обучение. Всичк обеше окей беше много забавно( като изкл. че спахме в офисите на сградата на ХЕНДИ). Върнах се и завархи всичко преобърнато. Имахме нов регионален, един гнусен червей мазен дошъл от виваком, на който УМ на магазина му е била шефка 5 години.Още на 1та седмица тя напусна точно заради този факт,че някав сопол изведнъж и е ШЕФ. Същия този господично ЖИвко Димитров, си домънка едно създание от Виваком. Най подмолната и долна женица която съм срещал за 27 години. Не можеше да се работи по нормален начин в магазина, след като тази принцеска не млъкваше дори за секунда,постоянно изтъкваше колко е добра и как ще нарпави едва ли не умрялото хенди най-великия дилър на света. Естествено аз не и млъкнах и за секунда и малко след това се разделихме по живо по здраво. 
Общо взето ви обрисувах картинката в ХЕНДИ. За заплата няма да говорим.. работиш като ВОЛ цял месец,предлагаш мобилни услуги,кредити,застраховки, easypay, уникредит , ТБИ ( точно като някой квартаелн магазин ) и накрая на месеца виждаш 330 лева заплата ! Унизително и смешно, при положение че примерно германос във Варна чистата им заплата почва от 600 лева ( нето ) . Таргетите особенно във Варна са непосилни, не знам какво трябва да се случи да си го хванеш,освем да дойде някой фирма и да си вземе 50 нови карти , 50 флашки  50 итнернета и тв, да изтегли 50 кредита да направи 100 гражданкси на всичките си служебни коли и да ти направи оборот за 40 хиляди лева, тогава имаш шанс, но те пак ще намерят от къде да ти клъцнат 10-20 % ,магазина да ти падне на 74% и си свиркаш с 330 лева. Казвам ви съвсем приятелската !!!!!!!!!! НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКАТА ДА ПОЧВАТЕ В ХЕНДИ. По - изгодно и доходоносно ще вио е да си стоите у вас. Единствения готин човек който аз видях в тази фирма и е на висока позиция е зоналния мениджър Ивайло Димитров. Един старшен пичага,който не знам защо не реализира потенциала и талната си в някой друг оператор. Това е от мен, съжалявам, че правя това нещо ( както казах никгоа не съм си позвоялвал да говоря за бивш работодател ) Но ХЕНДИ, заслужава да бъде закрито и забравено. 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бих се въздържал от коментар,но при все,че чета всички тези мнения просто няма как.И аз имах честта да работя в тази фирма,и то не малко,научих само едно:ти си пич когато имаш резултати,под което разбираме безброй договори подписани от ошашавените хорица идващи просто да си платят сметката и офертирани от нас така че да не могат просто да излязат с празни ръце.И в крайна сметка ти писва да спестяваш малките подробности около въпросните оферти,писва ти да мамиш невинния народ,защото само като си помисля че и моята баба би дошла да си плати сметката и да бъде излъгана по такъв брутален начин настръхвам от гняв.Хората не са тъпи разберете го накрая,учете персонала ви да не лъже,за да изкарва резултати,намерете друга политика с която фирмата ви да не затъне,и да сте доволни и вие и вашите човечета,както се изразявате.Не бих се върнал отново там,и лошото е че всички кадърни работници ги загубихте заради тая пирамида,и всички напуснали казват само едно:отървах се!Няма бонуси-няма кинти,никой не те търпи да си на твърда заплата.Колко от 70-80 човека влезли на ден ще се съгласят да подписват нови  договори и то за 2г,при положение че си имат номерче,мтел си ги пазят и в Хенди излизат с пълни торби с безмисслени дом.телефони,флашки,подаръци колко щеш.Отивайки си вкъщи вече разбират колко много ще трябва да се ръсят и то за цели две години напред,защото служителите просто са им дали да се разпишат на някакъв лист,а те,невинните хорица са им имали някакво доверие,все пак стоят уж образовани младежи,бъдещето на България срещу тях...о времена,както са казали.На всички които мислят да започват работа там пожелавам успех и много ама много здрави нерви.По добре охрана в банка за 400лв отколкото долен лъжец измамник и прочие за малко отгоре.


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-2
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
3

Здравейте, попаднах в Хенди, но защо? Защото съм млад човек търещ перспектива в държава като България мислех че в сферата на мобилните услуги ще намеря това място. Не се съмнявам в себе си работлива съм и не се отказвам лесно. Искам да кажа следното не коментирам работодателите от високия ранг. Ще изкоментирам хората с който работех и фирмата. Фирмата няма бъдеще, незнам дали регионалния знае, но аз можех да подвеждам хората, но не искам. Аз съм човек, който иска да бъде искрен и да бъде себе си. Яд ме е за страхотните колегите и за приятната обстановка в магазините...всичко това ще бъде минало след няколко години. Искам да кажа на Александър Николов - ти си много умен и интелигентен човек ... имаш данни да бъдеш много повече от хората, които те водят на каишка. Не пропилявай това, което имаш в себе си!!!  Другото което ме разочарова са последните парички, които трябваше да взема, а нищо не взех. Навсичко отгоре драги ми читатели моето предизвестие за напускане изтичаше на 12 януари, но аз останах по молба на управителя и регионалния до края на месеца , защото нямаше кой да работи точно в този период и за този труд аз оставам невъзнаградена. От тук нататък ,бъдещи служители на Хенди правете си сметката какво искате да работите и къде.


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
-5

Здравейте,напълно подкрепям последния коментар 100% истина.Колкото до въпросните "Зонални мениджъри",те и коментар не заслужават.Имах "честта"да работя и с психически не стабилния Д.Димитров(горкия човечец,трябва му сериозно лечение) и с долния лицемер(ах как обича да лиже задника на "директорчето"Цветомир Димитров),естествено че имам в предвид Александър Йорданов).Накратко,нещата които се случват в тази фирма-директорчето си избира негови лицемерни олигуфрени за зонални и регионални все пак са му дали това право и фирмата на г-н Филипов(ако изобщо го интересува) си заминава,просто потъва в нищото!!!Доказателство за това е и факта че всички стари служители(работили поне3-4 години) напуснаха,а пък някои дори го направиха групово т.е. тръгнаха си цели дългогодишно непроменяни екипи.А безсилието и посредствеността на подлизуркото "Саашко"(един от зоналните) и "Цееецко"(господин Директора) си личът по това,че те горките парадират колко са "силни"пред новите служители,като им казват че едвали не са изгонили цели екипи от стари служители,защото "не им вършели работа".Кооолко сте прозрачни и посредствени господа Шефове,заслужавате моето съжаление.Колкото до хората,които тепърва мислят да работят за Хенди-пробвайте,желая ви успех и спокойно тепърва ще има сериозно текучество на персонал в тази фирма,ако и не фалира де,че доколкото разбрах са осъдени за много сериозна сума....над милион!!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?