Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тейк а Кейк ООД /img/frontend/nomap.png"

Тейк а Кейк ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 20 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 20


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм един от наскоро освободените служители и искам да кажа, че благодарение на мен доста хора се отказаха да им ходят на интервютата на тия мизерници. Супер некоректни са във всяко едно отношение. Само в началото ти замазват очите, че са готини и че можеш да се чувстваш добре там. Имат политика, че след 3тия месец ти вдигат заплатата и осигуровките, но вие няма да стигнете до там, защото ще ви уволнят дисциплинарно с думите, че не се справяте и не сте за този екип. Много мои познати ми споделиха, че от години имат обява в джобс за набиране на персонал. Хм, защо ли? Освобождават ви от днес за днес и когато дойде числото за заплащане ви дават 5-10-15лв с думите, че толкова сте си заслужили заради глоби, измислени часове, в които сте се трудили като муле, а те изкарват, че не сте били на работа. Най-тъпото е, че уж всичко е законно. Да бе да. Укриват се толкова пари, които заминават в джоба на собствениците Елица и Иван. Дават ви мизерни пари и то под масата. Замазват ви очите със смешна консумация от едно кафенце и кексче. Там ако не сте роднина на собствениците, няма да се задържите и г*за да си късате. Събрали сме се няколко човека, бивши служители и в най-скоро време ще си търсим правата по съдебен път с тази некоректна компания. И за последно да кажа, когато ви освобождават, го правят по член в кодекса на труда, в който ясно пише, че е дисциплинарно уволнение, което всички знаем какво петно е в трудовата ви книжка. Ако държите на психиката (и на физиката) си, НЕ КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТАМ!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Със сигурност няма да кандидатствам там. Щом хората са недоволни, значи има защо. Никой няма да си направи труда да пише простотии за някого просто ей така, за кеф. Колкото и да им е странно на някои хора. Щом хората пишат, значи са недоволни от отношението, което получават. А ако работодателите са читави, биха прегледали тези коментари и биха опитали да оправят нещата. Но явно след като това не се е случило до тоя момент, за времето от което е създадена фирмата до днешна дата, значи трябва да са големи залупници. Жал ми е за такива особи. Да поддържаш фалшив имидж пред клиентите, че всичко е ок, а всъщност хората ти да са толкова недоволни от теб! Това е толкова лицемерно, колкото и некорпоративно. Да управляваш бизнеса си така лицемерно говори лошо за самия теб като бизнесмен. Че си пълен боклук като човек, примерно. И ако това не те засяга, значи си тотално изкуфял и понятие си нямаш от това как се прави бизнес и най-добре изобщо да не се занимаваш с това. На хората, които работят там и които не са роднини или близки на шефовете освен да им пожелая да си намерят по-добра работа, друго не знам какво. А към клиентите на магазините - да имат едно наум. Колкото и добре да бъдете обслужени, не забравяйте какво реално се случва "зад кулисите" и че нищо не е толкова хубаво, колкото изглежда.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата е некоректна, собствениците са мощеници, които гледат винаги да ти напишат някаква глоба само да не ти платят. Осигуровките са на почти минимална заплата и когато напускаш не ти дават останалата част с наглото обяснение, че не ти дължат нищо и не са длъжни да ти дават нищо. Работата е 6 дни в седмицата, часовете не се смятат коректно, правиш часове извън работното време и когато не се съгласиш да работиш извънредно ти правят проблем и се заяждат и викат за всичко. Ти си задължен да си там на всяко тяхно повикване. В събота или неделя когато уж караш 10 часова смяна всъщност понякога стават и 12 понеже от работа или сам на смяна нямаш време да си вземеш почивката, но иначе ти смятат 10. Почивните дни от отпуската се смятат страшно некоректно, като си вземеш отпуска от понеделник до неделя включително те ти взимат 7 дни от отпуската понеже уж събота се смятала за два дни и ти обясняват колко редно било това. Изплъзват те максимално, като роб. Това са най-некоректни работодатели. Хора, ако имате някакво себеуважение не бихте се захванали с тях.


-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
-5

Не само заплащането...като цяло нищо не им е на ниво. Тази фирма е обречена на провал, но не заради некомпетентността на служителите, а поради абсолютната неадекватност на собствениците.

Заплащане-Имайки предвид натоварването-ниско.Отделен въпрос е, че ви осигуряват на доста по-малко пари и използват всеки удобен момент да ви глобят (напр., защото сте счупили някоя чаша). Ако напуснете по нормалния законов ред, можете да се сбогувате с частта от заплатата, която ще получавате "под масата". Но все пак е по-добре, отколкото да свършите като уволнени, съкратени или осъдени (историята помни!)

Уважение-Тази дума не фигурира в речника на двамата собственици, въпреки чудесното позитивно впечатление, с което оставате от интервюто. Разбира се, може и да се зарадвате на привидно добро отношение, ако умеете да се подмазвате. Ако пък не-ще имате удоволствието да се наслаждавате почти всекидневно на истериите на собственичката.

Привилегии-Две-три кексчета, едно-две кафета.

Натоварване-Ако искате да се превърнете в робот без совобдно време-това определено е вашето работно място. Това ще си проличи още по време на обучението, ако изобщо мога да го нарека така, защото в по-голямата част от него, ще ви се наложи да се самообучавате. Ако все пак преминете успешно този етап на приключението, се пригответе (и психически, и физически) да идвате на работа в 4,5,6 сутринта заради някоя извънредно голяма поръчка или да си тръгвате в 21,22,23 вечерта поради същата причина, да правите overtime, еквивалентен на задължителните ви седмични часове.

Колеги-Повечето са мили и приятни млади хора. Ако търсите възможност за създаване на повече социални контакти, Тейк а кейк отново се превръща в перфектното работно място, защото, както всеки вече "опарил се" би потвърдил, фирмата е известна с постоянното текучество на персонал. Защо ли?


клиент

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
0

В тззи фирма работят .... уф невъзпитано е да напиша точната дума , да кажем некомпетентни случители. Поръчах кексчета за приятелката си а те и звъннали един ден по-рано за да я уведомят че утре ще има изненада. Цяла нощ мрънкане "ама какво си ми поръчал, ама защо си го направил .... " заради тези малоумници. Иначе явно заплащането им е на ниво :(


бивш служител

2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
5
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
-1
Работна среда
1

Моят съвет към тези които се чудат дали да почват е - НЕ си губете вермето . Нищо не им е наред, нито на персонала, нито на собствениците. НЕ получих никакаво уважение . Работата е страшно много , имах моменти в които ми беше толкова зле, че щях да припадна а колегите ми изобщо не ми помагаха . Отнесох заядливото държание на собственицата ЕЛИЦА, която ми се тръшкаше като молко дете за неща който, може да ми се кажат напълно спокойно. Освен това се забавяха с плащанята . Когато напуснах ми преведоха заплатата чак след МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА. НЕ ми дигаха, като исках да се свържа с тях, нито ми отговаряха на имейлите . И накрая даже не ми изплатиха всичката сума! А за персонала да не почвам да пиша, толкова груби момичета не бях виждала!


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
0
Работна среда
-3

Така, така, така.... 
Гледам тук е много забавно!
Нека и аз да скажа два-три реда.
Тереза : 
1. Извънредните - ако ти си получавала всеки път пари за извънреден труд, то това е, защото си роднина на собствениците.
2. Много вероятно е дори да не си получавала пари за извънреден труд, щото ако има от къде да се спести , от роднини е ооощее по-лесно, отколкото от някое заблудено и наивно девойче. Ти си знаеш най-добре. Интелигентна жена си..
3. Наистина ти съчуствам. СИгурно не ти е никак лесно, да си премълчаваш разни неща в името на семейството. Да, семеен бизнес може би е Мръсна дума,но за тези дето са най-забъркани в него. Има хора и хора, ти си избрала добрия тон за сметка на достойнството. Разбирам те и ти съчуствам и даже съжалявам - пак в добрия смисъл.
Към всички читатели : Хора, много са частниците, дето прецакват работниците, но много и са работниците, дето прецакват собствениците. Процеса е двустранен и докато има хора, които лъжат - я счетоводители, я корупция по разните инстанции/институции , собствениците на тези частни бизнеси ще продължават да си лъжат и мажат за сметка на тоз дето им изкарва пари за дрехи, почивки и т.н. - примерно. И докато има хора без морални ценности пак ще се краде от работодателя и пак ще се сменят ли семенят  служителите щото примерно ги мързи да бачкат, докато накрая просто не се стигне до фалит. 
Трудно се намират читави хора и за двете страни. 
Който иска да работи в Тейк а Кейк винаги да си има едно на ум! С повече знание и гъвкавост, човек може да излезе от тъпи ситуации хитро. 
Който е бачкал там като мен... аз мога съвсем смело да кажа, с ръка на сърцето НЕ ПОЗНАВАМ НИ ЕДИН ДА КАЖЕ ЕДНА ДОБРА ДУМА , защото всеки е видял или изпитал кофти опит със собствениците. 
А да, и не си казвам името , защото ... не падам от МАРС ХАХАХА ! :)


-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

Тереза,аз работа съм си намерила и то такава,за която ти можеш само да мечтаеш. Искам да уточня,че мен никой не ме е гонил-напуснах по свое желание. На всичко отгоре имаше и убеждения да не го правя,така че след като не си запозната,ако обичаш не коментирай !


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
-5

Тереза,аз работа съм си намерила и то такава,за която ти дори не можеш да мечтаеш. Искам да уточня,че мен никой не ме е гонил-напуснах по свое желание. На всичкото отгоре имаше и убеждавания да не го правя,така че след като не знаеш-НЕ ГОВОРИ.


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
-5

Тереза,аз работа съм си намерила и то такава,за която ти дори не можеш да мечтаеш. Искам да уточня,че мен никой не ме е гонил-напуснах по свое желание. На всичкото отгоре имаше и убеждавания да не го правя,така че след като не знаеш-НЕ ГОВОРИ.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?