Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Технооптик ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Илинден, ул. Хайдут Сидер 6&markers=София,Илинден, ул. Хайдут Сидер 6

Технооптик ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми г-н Анонимник,

За мен Вие не сте анонимен, защото много добре знам кой е написал този пасквил.
Някога задавали ли сте си въпроса - Какво мога да направя, за да си заслужа заплатата? Според Вас работодателя е длъжен до Ви назначи на висока заплата, въпреки че нямате и понятие от естеството на работата. В противен случай се чувствате недооцен! А работодателя – експлоататор! Тъжно и жалко, защото има и други хора, за щастие все по- малко, които мислят като Вас.

Аз Ви предложих условия за работа. Да, на минимална заплата, но само докато премине обучението!Много добре го разбрахте! Ваше право е да не приемете и да отидете да продавате на пазара за повече пари. За това със сигурност Вашата квалификация би Ви свършила работа. Но Физиката и Оптиката са доста сложна материя за хора с ограничен интелект.
Няма да коментирам твърденията Ви за заплащането във фирмата, плащането на осигуровки и лъскавите коли (част от които на персонала), защото това означава, че трябва да падна до Вашето ниво.

И накрая -какво Ви дава правото да пишете за фирма,в която сте престоял 10 минути? Ще обсъдя този въпрос с адвокат!

Георги Петров


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За София под 1000лв нето (на реални осиг.) и магазинер вече не се намира. Забелязвам, че някой фирми вече опират да назначават роми, което до скоро беше немислимо. Това лично мен ме отвръщава - на касата в магазина или в заведение за бързо хранене да ми подаде храната мазна циганка. Не бих се върнал отново, а бургера отива директ в кофата.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поредния наглец, който не иска да спазва правилата. Предлага се малка заплата и непълни осигуровки. Вече е много обидно това отношение. Пред фирмата са паркирани чисто нови коли, а не искат да плащат за добри работници, нито заплати нито осигуровки (това е което ни се полага по закон). Лично на мен ми омръзна да ме ощетяват работодателите. Щом няма достойна заплата и пълни осигуровки няма да има сериозни работници. 700-800 това е и непълните осигуровки

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?