Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Борис Палас /img/frontend/nomap.png"

Борис Палас

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Собственика на този хотел е меркантилен и жалък човечец!Единствената му цел е да преспива с всичко живо, което носи пола.Униженията и обидите към персонала са ежедневие.Наема хора за 2-3 дни след което ги гони по-най отвратителен и убиден начин.На тези които по-някаква случайнос са се задържали месец- два,не се изплаштат заплати.За осигуровки и дума не може да става.Всичко там е под всякаква критика!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

На никого не препоръчвам да започва работа в този хотел.Собственика на който основната цел е да зарибява и примамва млади момичета черпейки ги и хвалейки се с възможности,които всъшност няма.Дължи пари на много хора,не си е плащал сметките от мн време.Наема хора за ден-два и ги гони по-най гадния и обиден начин.Хората,които се задържат месец -два не си получават заплатите,за осигуровки и дума не може да става.Отношението към персонала е под всякаква критика!Това е последното място на земята в, което един нормален и себеубажаващ се човек би почнал работа.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?