Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Крон 2005 ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пазарджик, РАЙКО АЛЕКСИЕВ, 14, вх. А&markers=Пазарджик, РАЙКО АЛЕКСИЕВ, 14, вх. А

Крон 2005 ООД

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 0 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
3

 КРАЙНО, некоректна фирма.ЗА ПАРИ, забравете.Дават по 50 лева на седмица,до момента в който имаш да взимаш 1000,и си принуден да напуснеш от безпаричие.Няма значение от длъжността, всички са под общ знаменател,само лъжи и обещания.Карат те да подписваш листчета и документи или напускай,извънреден труд колкото искаш ,но изплащането завършва само с обещание. Накрая,като напуснеш си виновен и си предател.


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
0

КРАЙНО, некоректна фирма.ЗА ПАРИ, забравете.Дават по 50лв на седмица,до момента в който имаш да взимаш 1000,и си принуден да напуснеш от безпаричие.Няма значение от длажноста, всички са под общ знаменател,само лажи и обещания.Карат те да подписваш  листчета и документи или напускай,изванреден труд колкото искаш ,но изплащането завършва само с обещание. Накрая,като напуснеш си виновен и си предател.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?