Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Новако билдинг ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Новако билдинг ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


настоящ служител

27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
4
Натоварване
2
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
4

мисля че за града е малка тази заплата но при тая безработица в северна българия е задоволително фирмата се стабилизира и излезе от кризата сега има работа и поръчките не спират.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Господа и Дами,колеги,
Нали знаете кой е шефа на шапката на тази фирма-прословутия Хари Найденов дето докара фирмата ПЪТИНЖЕНЕРИНГ АД в несъстоятелност,беше съден и осъден от всички кредитори,е фирмата не той лично и това е несъвършенството на законите защото той беше виновника и като капак закона му позволи да си направи новата фирма ПСТ ЕООД ,да си прехвърли с благословията на бившата министърка Бобева концесиите на кариерите в с. Чомаковци и Бъркач,да ползва цялата налична техника и ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ЛЪЖЕ ХОРАТА.Когато напуснах през 2012 година заради неизплатени заплати от 4-5 месеца,когато се извършваше основния ремонт на улица Гренадерска и се работеше денонощно как не изпрати поне по един хляб и сирене-като казвам денонощно значи 24 часа а не да преспим и пак-който е бил помни.И СТОТИЦИ ДРУГИ НЕГОВИ ЛЪЖИ,но като се прибера в къщи ме питат децата взе ли ни нещо,от енергото ти спират тока,същото е и при водата,а тоз мазен както го описаха и други колеги е винаги усмихнат и си джитка с джипа и любовницата Теменужка.Средната възраст на работниците е от 45 години нагоре,не може да се говори едно ,а на практика друго да става,но понеже същият се е вживял като местен феодал и е под крилото на депутати,кмета-и стария,и още по-стария както и под крилцето на настоящия,е вече бивш Стойков,а също и с протекцията на общински съветници и най вече Христомир Христов-МАНЕЦА ДЕЛКАТ СИ БАНИЦАТА И ТАКА ЩЕ БЪДЕ.От делото за несъстоятелност №155 от 2012г. на Окръжния съд в Плевен двамата синдици от СофИЯ Елин Топалов и Росица Томова сме десетки кредитори с неполучени заплати и сме го осъдили-видно от книгата по вписвания в съда,но не вярвам в правосъдието,както и в двамата синдици,щото вече ще има 3 търга а няма нищо продадено.Така че трябва да бягате много надалеч от всички фирми които са под шапката на ПСТ с главен капелмайстор по лъжи и измами ХАРИ НАЙДЕНОВ ОТ СЕЛО ПОДЕМ ПЛЕВЕНСКО,ЗАЩОТО И ТАМ Е ЗАВЛЯКЪЛ МНОГО ХОРА С ПАРИ НАЗАЕМ УЖ.ИЗБОРА СИ Е ВАШ,ЗАЩОТО КОЙТО ОСТАНА ПРИ НЕГО НА ПЪРВИЯ МЕСЕЦ ТЪРСЕШЕ ДА СИ КУПИ ПИЩОВ ДА ГО ГРЪМНЕ,НО...ВСЕКИ СИ РЕШАВА САМ.


настоящ служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-2
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-4
Работна среда
-5

Исках само да добавя , че обявите за "ПСТ Плевен" , са пуснати от същата тази фирма "Новако ". Да внимавате колеги .


настоящ служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-5

За всички колеги , които се интересуват от обявата за геодезист пусната от въпросната фирма . Знайте , че ако почнете работа там ще се върнете в миналия век , перспективите за развитие са никакви. Желанието за инвестижция от страна на ръководството също го няма. Наличната техника е стара и унищожена . Пътния им инженер , не може да работи с друго освен с ексел , и рисува всичко с молив на хартия , следователно вие ще трябва да му предавате всичко на хартия и след това да го въвеждае от хартия в цифров вид. Нямат софтуер никакъв. Нямат никаква надежна механизация , нямат грамотни техници , които да могат да работят с най-елементарния уред - нивелир. Ще ви се обещае ДМС , но зада го плучите , ще трябва да стоите на обекта по 12-18 часа , нищо че реално ще имате работа 2-3 часа, за тях е важно да с те там. Обектите ще са на 50+ километра от Плевен и няма да ви се плащат командировъчни. Извънредния труд , няма да бъде отразен нито във фиша ви нито където и да било, следователно няма да ви се признава като стаж.
Иначе управитля обещава всичко с усмивка и гледайки ви в очите ви лъже.
Заплатата не я бавят.
Ролетки , радиостанции, ръкавици , аз си купих сам.
Служебния автомобил ще бъде една умряла от скръб лада нива, която е опасна за живота.
Има много за писане ама няма символи , ако някой се интересува да пита.
А да ... това е фирма създадена под за някакви далавери , водещата е ПСТ - Плевен.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?