Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тали Вейл България ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Тали Вейл България ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 13 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-13 от общо 13


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте! Във връзка с въпросната неизвестна за повечето пловдивчани фирмичка в МОЛ Пловдив: "Тали Вейл ЕООД", и изказването от единствения за жалост пострадал от фирмата,като бивша служителка бих искала да изкажа и аз своето мнение.Надявам се, че ще се окуражат още от многобройните напуснали да изкажат мнението си тук. Написаният по-горе коментар от Петрова е абсолютно верен, с тази разлика, че са пропуснати още доста подробности. Бих искала да отбележа, че в Пловдив положението е още по-зле.
Като цяло обстановката за работна среда в магазина е добра, но всичко свършва до тук. Магазинчето е с размерите на гаражно помещение и е с заключване с ролетна щора точно, като за гараж. Има много тесен склад, в който трудно се побира, нормално количество стока, но в същото време се праща стока, която надхвърля обема на склада поне два пъти и дрехите буквално падат върху главата ти, докато се опитваш да вземеш нещо. Цените,за обузначаване на етикетие, които са няколко вида според вида намаление или нормална цена, се събират в стара изпочупена и мръсна кутия, които са толкова разбъркани, че за да намериш една цена минава половин час поне, което си е губене на време. При моя дългосрочен престой там, се смениха поне 8 човека персонал.. Но защо ли, ще попитат някои..Веднага ще Ви кажа..Ръководната позиция за управител на магазина се заема от мъж, или поне така изглежда в първия момент, всъщност и той не знае какъв е полът му.Този човек е с ужасен фъфлещ старозагорски диалект и с връзки настанен на позицията. Няма си идея какво прави изобщо в този магазин. Единственото, с което се занимава по цял ден е, не да работи, а да създава интриги между персонала и да си пие кафето с кеф, след като вече е заформен скандала между колегите. А колежките... те са същите като него, селянки нискостеблени с ужасен диалект, които се кикотят по време на работа като магистрални феи.Едната е циганка от карловско село, а от нея главно произтича цялата злоба.Понякога се забъркват сами в собствените си интриги и пчти успяват да се хванат за косите пред клиентите, а след малко сякаш нищо не се е случило. Всеки новопостъпил служител е използван и командван по всякакъв начин, докато те седят и се подпират на касата замисляйки поредните си интриги. Всичко това е ежедневие, докато не се появят на проверка многобройните шефки-мениджер, вижуъл и кой ли още не. Тогава всички стават много примерни и работни. Графика се прави от ден за ден и всеки разбира за смяната си в 12 часа полунощ.(не се шегувам, нечувано е , но е факт).
Докато обслужваш клиенти и работиш с два компютъра, на които системите са половинчасови с ръчна преправка, трябва да отговаряш на телефонни обаждания, имейли, да правиш сторно бележки и фактури, да предлагаш промоции, да етикираш и подреждаш стока в магазина и склада, да разчистваш пробнии още куп неща...Всеки си идва на работа, когато си поиска, а всъщност не се знае и кога свършва работният ден. Може да е в 12 полунощ, защото са те накарали да пренареждаш магазина примерно..Никой не го интересува за личният ти живот, ти трябва да живееш за магазина! А ако не ти харесва ти показват вратата. Уникално уважение от където и да го погледнеш. Всеки те навиква и командва. Историята е много дълга и целият този зор за нещастните 550 лв., като понякога стигат и до 700 веднъж годишно, а почивния ден е само един път седмично.. Хора, какво да Ви кажа, Моля Ви само, спестете си нервите и униженията за без пари! Не започвайте работа в Тали Вейл-нямате бъдеще!
Благодаря Ви за вниманието!


-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Много пропаднала фирма,като започнеш от служителите и завършиш с тъй наречените "упправители".В тази фирма се толерират тези които не правят нищо по цял ден и само се подпират,за сметка на други които си вършат съвестно работата.Управителя (един от многото)- този смешен гей по цял ден се чуди каква интрига да завърти.. под всякаква критика е работната среда в тази мизерна фирмичка.Относно работното време не се спазва въобще ,доста честичко те карат да оставаш да работиш по нощите или да идваш доста по рано от началото на работния ден! Хора които уважават себе си не биха издържали на подобна напрегната атмосфера дълго време


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Доста озадачаващо за мен, в този сайт няма нито един коментар за тази фирма, затова ще се постарая да дам колкото се може по-подробна информация на тези които се интересуват, тъй като  вече има достатъчно опарени. Тази фирмичка е толкова прогнила , че не знам изобщо как съществува още. Ръководството на фирмата се сменя буквално на всеки 6 месеца, ту са някви сърби, ту французи, ту швайцарци ту италианци и всички си правят с персонала каквото им дойде и както им дойде. Дори има и една с4етоводителка, която също се приема за шевка??? и раздава заповеди на ляво на дясно, крещи на персонала, обижда ги... а най-странното е 4е това дори не и влиза в задълженията. Всеки идва и почва да разиграва нов цирк. Персонала се сменя постоянно, което е напълно разбираемо понеже никой нормален не може да издържи. Уж работиш като продавачка обаче в същото време имаш около 10 шефа- управител, зам. управител, мениджър, вижуъл и още една камара чужденци. Хем по трудова характеристика трябва да работиш с клиенти и да продаваш, но в същото време от теб се очкава и да си секретарка и счетоводител и да приемаш стока и да работиш на два различни компютъра, да владееш добре английски да се занимаваш с 1500 неща, които изобщо не са твоя работа. И всичко това разбира се понеже въпросната фирмичка много обича да спестява от всичко и персонала са като товарни магарета - ползват ги за всичко. Но, най-забавното тепърва предстои - работното време винаги е плаващо, имаш някакъв си график, обаче никой не го зачита. скимне ли им на шефовете ще седиш там и това е, всеки допълнителен час не се заплаща, ревизийте се правят нощно време, като и те не се заплащат(нищо, че е нощен труд), така уж в началото трябва да работиш по 40 часа, накрая се оказва че са към 50 а разликата си остава за сметка на работника, никой не ти плаща нищо допълнително. Това не е фирма , в която може да израстнете, точно обратното, по-скоро ще ви повле4е надоло, там нямат уважение към труда и личното време на хората, сякаш си длъжен да си на разположение 24 часа в денонощието.  имайте в предвид, че по времето на отпуската ви винаги могат да ви я прекъснат, какво ги интересува тях, че вие може да сте платили почивка в чужбина предварително ! А да и болничните - за предпочитане е да не боледувате, мениджърката никак не се кефи на болен персонал, какво като не си седите на краката, нали тя си е у тях и на нея не и се налага да работи болна.  Все се чудим какво не ни е наред, ами как да сме добре, като ни правят на луди за жълти стотинки а ние доброволно си даваме задниците, НЕ РАБОТЕТЕ за тези хора!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?