Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ресторант Фратели /img/frontend/nomap.png"

Ресторант Фратели

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

Некоректни и ароганстни мошеници., голямо текучество. - не спазват обещаната заплата. Не си правете илюзии - работниците им нямат никаква социална защита, Имах честта да работя 20 дни - представих всички документи първият ден. В денят, в който реших да напусна разбрах, че дори нямам договор - респективно получих по усмотрене на управата смешно и унизително възнаграждение . Обяснението бе, че не съм представила никакви документи...??? - целият плик с набора документи получих обратно непипани с обяснението, че ми вършат услуга вместо да ме уволнят дисциплинарно..... Как да ме уволнят, като никога не са ме назначили, респективно са си спестили дължимите социални и здравни осигуровки . Някои от колегите , които се бяха "парили " на други места, питаха кога ще си разпишат и получат трудовите договори, а работеха от време. Заплащането е унизително, когато кажеш че напускаш ти хвърлят обидна и смешна сума пари.


-44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Изключително некоректна фирма , което на 100% обяснява голямото текучество на персонал и ежеседмичните обяви, публикувани от въпросната фирма, държаща се от тримата братя с небългарски имена(факт). Ще дам примери за некоректност , съдейки от личният ми работен опит с тях , като ,,пицар,, във Виница, както и ще ви предупредя какво ви очаква:1.Няма да бъдете назначен като готвач, а като кухненски работник2.Ще бъдете осигурени на минимална заплата на 4 часа , като естествено работите по 8,12,143.Изкллючително ниско заплащане под 3 лв на час, като всичко което ядеш се заплаща на 50%4. Няма мияч/ка и ще се наложи да вземете функциите им безплатно(редувате се с колегите)5.Управителят е връзкар със средно образование , което говори красноречиво за фирмата.6.Ако не сте от Виница си плащате транспорта (нищо не им пречи от спестените пари за вашите осигуровки , да ви дадат 30-40 лв за транспорт , но за какво да ги дават , след като за масовият българин спазването на трудовото законодателство е лукс).7. Персоналът не се цени особено и няма никаква перспектива за развитие, освен ако не сте рода.8.Слагат се незаконни глоби , без официален писмен и заверен документ.9. Главното готваченце е противен.Единственият плюс е точното изплащане на подаянието ( в никакъв случай не мога да нарека 300 евро изкарани за 200 часа - заплата)Единствената причина , поради която изкарах 19 работни дни (и записани в трудовата ми книжка , като 1(един) е че ми трябваха спешно пари. И така да обобщим накратко:Ако за Вас , спазването на трудовото законодателство е незначитвлен лукс и сте ОК с експлоатацията , заповядайте , тук е точното място за вас.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?