Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

нямуно банга оод /img/frontend/nomap.png"

нямуно банга оод

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Най-коректната фирма в която съм работил някога !


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работя в тази фирма от една година и нещо ,средата е одварителна ,като цяло условията са много лоши както и заплащането . Но за пари неискам да говоря. Чудя се как може да наемат за мениждери две сестри без никакъв опит които се чудят с кой от по големите шефове да се свалят,и как по втория начин да си запазят работата. Освен това поведението на Благомирова е меко казано пошло и леко.Явно не и стига мъжът и в къщи че да си ляга и с шефа.Ако някой от колегите отрече видяното от мен,навярно не е забелязал пошлоста.Другата пък е пълна аматьорка ,никакъв професионамизам,и никаква култура. Речника и на двете заедно с акцента наподобява на селянките от Русенско. Пълно безхаберие и много ниско ниво.За сега ще спра до тука. Но ще ви разкажа много пикантни случки от първа ръка.


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-5

Животът 2 пъти ме срещна с въпросната фирма, като и двата пъти всичко завърши с истинско фиаско. Компанията е на руско-украинско-литовски евреи, които считат българите за липсващото звено с маймуните. Първият път, когато се срещнахме беше, когато все още не бяха отворили и спешно се мотаха да наберат персонал за обучение в Литва. Две сестри движат нещата в България, но за човешки ресурси, мениджмънт на персонала и елементарна човечност са чували само по сълзливите холивудски филми. След много обещания и величаене на фирмата, заминахме за Прибалтика и още на старта започнаха проблемите. Настаняват ни в някакви полубунгала, без каквито и да е удобства. Налага се да си перем на ръка и купуваме само някакви полуфабрикати за прехрана. Това за хора, които са убеждавани, че са най-важното звено в производството и им поверяват техника за милиони. В самия завод е страшна мизерия и ужасни взаимоотношения. Местните служители постоянно налитат на бой и физическа саморазправа, понеже българските ориенталци им вземали работата. Саботираха многократно дейността и обучението на групата. Някои от нашите си заминаха още на първата седмица. Аз останах да се мъча като мазохист. Двамата евреи собственици - баща и син, дебнат за най-малкото "нарушение" и крещят като обезумели. Самият мазен Гинтас (синът), е едно разглезено и неграмотно синче на татко мутра-милионер. Измисля си собствени правила по охрана на труда и забранява елементарни предпазни средства. Хора се освобождават само заради поглед на криво или недостатъчно бързо изпълнение на заповед. При спиране на работа на машината, се очаква бягане за обслужването ѝ. Гонят се секунди закъснение, като разходите неправомерно се удържат от заплатата на служителите. Представете си как човек, който е стоял 12 часа прав на едно място, бяга в продължение на 20 метра, взема компонент, бяга обратно 20 метра, настройва пулт, бяга обратно, почиства пяна, бяга обратно, подготвя запуск, бяга обратно, проверява влизане на филтрите ... в казармата му се казваше совалка. Затова и не е учудваща липсата на дори един човек над 40-50 години. Хората се изцеждат в младините им и след това се освобождават най-безцеремонно. Казва се, че на оградат чакат 100 човека за твоето място. С очите си видях сълзи по лицето на възрастен работник в Литва, който беше освободен преди да може да се пенсионира, просто понеже е стар за вкуса на мазното еврейче. Предприятието е доста извън града и няма транспорт до там. Разчита се на лични уговорки между колеги, но понеже има голямо текучество, всеки ден се чудиш, дали ще можеш да стигнеш. Когато се съберат 3-4 пъти в месеца ходене с такси, удръжка от зплатата, лекарства от канцерогените и др. такива, накрая излиза, че великите 500 евро са на практика наполовина.


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
3

Поради огромния интерес проявен от ръководството на фирмата, искам да уточня някой несъответствия в предния коментар.
1. Когато се чете името Гинтас съм имал в предвид началника на производството. Четейки Гинтас да се разбира началник производство. 
2. Техническата неграмотност я видях на практика в Литва , промених само една цифра в програмата на машината само една и ремонтния кадър Саулюс заедно с компютърните им специалисти около 50 минути неможаха да пуснат машината. Просто една единичка направи машината им паметник. 
3. Псевдонима Маймуно банга за първи път го чух в разговор на Мишо Бойка и Константина . Допадна ми и затова съм го написал.
4. По въпроса за кучето - обидил съм кучешкия род. Кучетата са предани и верни на хората. Началника на производството не е куче а Киевски майдановец. Не съзидател а разрушител. Неговата главна и основна задача е да докаже че българите са некадърни и нетрябва да има завод в България. 
5. По въпроса за вредноста на пластмасовата вата. Консултирал съм се с бившия директор на Тубдиспансера / така наречената Туберкулозна болница/ д-р Станимир Киряков личен приятел. Та той потвърди вредността. 
6. Лично до н-к производството - ние в българия не ядем доматите с колците и ти пожелавам да духаш супата.
До всички които носят името Гинтас - нищо лично . Имате прекрасна страна.  


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-5

БЯХ НА ОБУЧЕНИЕ В ЛИТВА ЗА РАБОТА С МАШИНА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ФИЛТРИ ЗА ЦИГАРИ ОТ ПЛАСТМАСОВА ВАТА. PVC ВАТА. МАШИНИТЕ СА НЕМСКИ С ОТЛИЧНИ КАЧЕСТВА НО ПОДРЪЖКАТА ИМ ОТ ЛИТОВЦИТЕ Е АМАТЬОРСКА. НЕЗНАЯТ КАКВО Е ТОВА ТО1 ТО2 И Т.Н. НЕМЕЦА Е ПРЕДПИСАЛ КАВО ТРЯБВА ДА СЕ СМАЖЕ ПОЧИСТИ НАСТРОЙ СЛЕД КРАЯ НА СМЯНАТА НО ДОКАТО БЯХ НА ОБУЧЕНИЕ ОКОЛО 3 МЕСЕЦА НИТО ЕДНА МАНИПУЛАЦИЯ НЕБЕШЕ ИЗВЪРШЕНА СЪГЛАСТНО ИНСТРУКЦИЙТЕ НА МАШИНИТЕ. ИМАТ ЕДНО КУЧЕ НАДЗИРАТЕЛ ГИНТАС САМО РЕВЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО- БЪРЗО БЪРЗО И ЗА КАЧЕСТВО НО НИКАКВА ПОДРЪЖКА. ТАМ СЕ ЗАПОЗНАХ С ЕДИН НЕМЕЦ ДОШЪЛ ДА ГИ ОБУЧАВА НА НОВА МАШИНА ДКФ 4 . ТА ТОЙ МИ КАЗА ЧЕ ОПЕРАТОРИТЕ В ГЕРМАНИЯ РАБОТЯТ С ПРОТИВОПРАХОВИ МАСКИ АНТИФОНИ И ПРЕДПАЗНИ ОЧИЛА. В МАЙМУНО БАНГА НЯМАШЕ НИЩО ПОДОБНО. КУПИХ СИ МАСКА И СИ Я СЛОЖИХ И КУЧЕТО ГИНТАС ВЕДНАГА ДОЙДЕ И СЕ РАЗВИКА ДА Я МАХНА. ПОСЛЕ СЕ РАЗРОВИХ В ИНТЕРНЕТ ЗА ТАЗИ ПЛАСТМАСОВА ВАТА ОКАЗА СЕ КАНЦЕРОГЕННА И ВОДИ ДО РАК И СИЛИКОЗА В БЕЛИЯ ДРОБ. Е ДАВАТ ПАРИ ОКОЛО 1000 ЛЕВА НО ТИ ВЗЕМАТ ЗДРАВЕТО. МАШИНИТЕ ИЗДАВАТ ШУМ ОКОЛО 90 ДЕЦИБЕЛА НО НЯМА АНТИФОНИ И АКО СИ КУПИШ И ГИ СЛОЖИШ КУЧЕТО ГИНТАС ИДВА ДА ТИ КРЕЩИ. СЛЕД ДВА МЕСЕЦА РАБОТА МЕ ЗАБОЛЯ ЯКО ЛЯВОТО УХО ВЕДНАГА МЕ ПРИЕХА В БОЛНИЦА С 60% ЗАГУБА НА СЛУХ ПОРАДИ ЛИПСАТА НА АНТИФОНИ. ЛЕКУФАХА МЕ 9 ДЕНА В БОЛНИЦА ВЪВ ВИЛНЮС. ПАРАДОКСА ПРИ ИЗПИСВАНЕТО МИ ОТ БОЛНИЦАТА КУЧЕТО ГИНТАС НАЧАЛНИК ПРОИЗВОДСТВО МЕ ИСКАШЕ ДО 3 ЧАСА НА РАБОТА В ЗАВОДА. КОГАТО КАЗАХ ТОВА НА ЛЕКУВАЩИЯ ЛЕКАР ОНА СЕ ХВАНА ЗА ГЛАВАТА И МИ НАПИСА ОЩЕ ДВА ДНИ БОЛНИЧЕН. ТУРБИНАТА НА МАШИНАТА В НЯКОЙ СЛУЧЕЙ МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ ШУМ СЪС СИЛА НАД 120 ДЕЦИБЕЛА. ЗАВОДА ОКОЛО ВАРНА Е НА 15 КИЛОМЕТРА ОТ ВАРНА БЕЗ НИКАКЪВ ГРАДСКИ ОБЕСТВЕН ТРАНСПОРТ. НЯМА ОСИГУРЕН СЛУЖЕБЕН И НЯМА ДА БЪДЕ ОСИГУРЕН. РАБОТАТА Е НЕРВНА С ЛОШО ОТНОШЕНИЕ НА РАБОТОДАТЕЛЯ КЪМ ХОРАТА ПОСТОЯНО ТИ КРЕЩЯТ И ВИКАТ. ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ НА БЕГОМ. ЛЕПИЛАТА И ПЛАСТИФИКАТОРА СА ОТРОВНИ - ЗАБЕЛЯЗАХ МАСОВИ АЛЕРГИЙ СРЕД РАБОТЕЩИТЕ В ЛИТВА. ЕИДН ГО ЗАСЯКАХ КАТО СИ СЛАГА СКРИШОМ КАПКИ ПРОТИВО АЛЕРГИЧНИ И МЕХЛЕМИ. КРИЯТ СЕ И НЕ СЕ ОПЛАКВАТ ЗАЩОТО ГИ ГОНЯТ ВЕДНАГА. ПРОИЗВОДСТВОТО ИЗГЛЕЖДА ЧИСТО НО ДЕФАКТО Е МРЪСНО. КАНЦЕРОГЕНО. КАТО СЛОЖИМ И 260 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ЗА ГОРИВО ЗА ДА ХОДИШ НА РАБОТА И АМОРТИЗАЦИЯТА НА АВТОМОБИЛА ВИНЕТКИ ЗАСТРАХОВКИ ГОРИВА МАСЛА ГУМИ РЕМОНТИ НА АВТОМОБИЛА, АКУМОЛАТОРИ ТО ОСТАВАТ ЧИСТО 600 ЛЕВА. СМЕШНА СУМА ЗА ИЗДРЪЖКА НА СЕМЕЙСТВО. НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ДАВАШ ЗДРАВЕ ЗА ПАРИ.


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

МНОГО ЛОШИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ ВЪВ ФИРМАТА. ЛОША РАБОТНА СРЕДА. ЛИПСА НА СЛУЖЕБЕН ТРАНСПОРТ - ЗАВОДА Е НА 15 КИЛОМЕТРА ОТ ГРАДА. СМЕНИТЕ ЗАПОЧАВТ ОТ 06.30 ЧАСА ДО 24.30 ЧАСА. НИКАКЪВ ГРАДСКИ И ИЗВЪН ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ. ЛОША СРЕДА. НЯМА ПАРИ ЗА ХРАНА. НЯМА ОБОРУДВАНА СТАЯ ЗА ХРАНЕНЕ ИМА МИВКА САМО В ТОАЛЕТНАТА. ЛИТОВСКИ ЕВРЕИН КОМАНДВА ЗАВОДА И НАДЗИРАВА РАБОТАТА . ИСКА ВСИЧКИ ДА РАБОТЯТ КАТО РОБОТИ И НА БЕГОМ.ПРОИЗВОДСТВОТО Е КАНЦЕРОГЕНО И С СИЛНА ЗАПРАШАЕМОСТ. РАБОТИ СЕ С ПЛАСТМАСОВА ВАТА КОЯТО ПРИ ВДИШВАНЕ ВОДИ ДО РАК В БЕЛИЯ ДРОБ ИЛИ СИЛИКОЗА. ОТРОВНИ ЛЕПИЛА И ПЛАСТИФИКАТОРИ. НИКАКВИ МЕРКИ ЗА ОХРАНА НА ТРУДА. МАШИНИТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ШУМ НАД 90 ДЕЦИБЕЛА. НЯМА ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА НЕ СЕ РАЗРЕШАВАТ АНТИФОНИ И ПРОТИВОПРАХОВИ МАСКИ. ТУРБИНИТЕ НА МАШИНИТЕ СПОРЕД НАСТРОЙКАТА МОГАТ ДА ПРОИВЕДАТ ЗВУК НАД 120 ДЕЦИБЕЛА КОЛКОТО ДВИГАТЕЛ НА РЕАКТИВЕН САМОЛЕТ.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?