Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ред Хот Пица /img/frontend/nomap.png"

Ред Хот Пица

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Благодаря за инфото,трябва да се знае...нека експоузнем всички колонозатори...пийс


-44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Отвратителна робска работа,както и отвратителни условия за такава.
Лично аз , който имам над 500 лв дългове се отказах да се заробвам там и ми е безкрайно странно как някой дори е започнал там , но винаги ще има роби които ще се съгласяват с всякакви условия , пренебрегвайки много по-важни ценности като чест и морал.
И така да почнем с условията за "пицар" :
Плаща се по 3 лв на час(като за този час работа нонстоп бачкате и правите пици минимум за 150 лв) , като трябва да направите минимум 200 часа за да изкарате колосалната сума от 300 евро. И дори пак няма да ви стигат, тъй като няма осигурена храна и ако огладнееш си плащаш на 50%.
И така от тези 600 лв,които ще вземете за 200 часа робски труд изваждаме минимум 60 лв за храна (ако приемем че харчите по 3 лв на ден , кафето също се плаща) и остават 540 лв чисто(ако приемем че се отървете без глоби.)
Също така , ако ще почвате , трябва да изкарате минимум 3-4 дни ,,пробен,, период без договор и без да ви се плати , в който колегите ви(които неминуемо са се примирили като роби и имат робска психика и ще се опитат да ви превърнат в роби) трябва да ви преценят дали ставате, т.е. дали сте готови да бачкате като роб за 270 евро при минимум 200 часа и тогава евентуално след одобрението на управителя ще бъдете назначен , а ако не , просто ще сте си подарили робският труд.
Също така ресторантът е към мошенническата фирма Ан Груп (ако ви интересува нещо за нея в този сайт ще намерите информация).
И сега малко за условията на работа :
 1.Мизерна,незаключваща се съблекалня с изгоряла крушка , която скоро няма да бъде сменена, ако имате ценни неща ще трябва да рискувате и да разчитате на добра воля от другите.Всекидневно персоналът се сменя, така че всеки ден разни хора ще имат достъп там.
2.Тотална жега и липса на качествена аспирация.При 8 часова смяна ще трябва да изпиете минимум 2л. чешмяна вода(диспенсър няма) и изхабите минимум 30 салфетки за да избършете потта си.
3. Тотално намръщен робски персонал , който ви демотивира психически.
Лично аз само като видя персоналът как изглежда, ми става ясно що за работа е това.Иначе главният готвач е пич.
 
Това е общо взето , гарантирам ви че ако станете клошар и продавате кашони , ще сте по-щастливи и дори има шанс да изкарате повече пари за 200 часа клошарстване , без никой да ви бучи на главата и да гледате зомбирани физиомомии.
Все пак не мога да ви спра да си пробвате ,,късметът,, там , но се считайте обективно предупредени.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?