Нюанс БГ /img/frontend/nomap.png"

Не знам за фирмата но Аз лично си докарам до 200$ на седмица от този сайт:

Да видим какво ще стане при новите собственици.

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес

Здравейте,аз съм бивш служител в фирмата.Условията на работа са наистина тежки,но си има почивки за 12 часова смяна ми се е случвало да почивам час и половина стига с момчетата да сме си свършили работата.(естествено и сме се разбрали с супервайзорите)
И относно по долната публикация в складовете температурата е такава каквато си я направим, даже на жените с които работих все им беше студено и спираха климатиците. Относно бонусите, ами да,нямах удоволствието да получа такива парични, но имаше други такива които бяха само в мой плюс.Работа има наистина много, но като си я разпределяме с момчетата си я свършвахме навреме.

Не си губете времето с тея работодатели , натоварването в склада е голямо , условията на работа са под всякаква критика , в склада температурата превишава 50 градуса без да преувеличавам и от теб се очаква да разтоварваш тонове стока всеки ден за без пари ако може. Просто не започвайте работа там . Момчетата с които работех бяха много готини и се надявам вече да са се махнали от там. Да не говорим , че ако дойде ХЕИ трябва да ги затворят на момента , минералната вода стои на слънце с дни в двора и още много , много все гадни неща .При положение , че печалбите им са десетки милиони на сезон не разбирам какво е това отношение и заплащане към работниците , иначе на интервюто за работа са много любезни и приветливи. Още веднъщ НЕ ПОЧВАЙТЕ РАБОТА ТАМ !!!

Към Стоян Стоянов: бивш колега, запознах се подробно с мнението ти и съм сигурен, че то ще бъде високо оценено, особено идващо от човек с огромен опит в сферата и безспорни качества като теб. Вероятно усещаш сарказма, но все пак да добавя, че по-добри условия, вероятно ще се предложат на хора които имат желание да се докажат на работното си място и да оправдаят гласуваното им доверие, а за теб колега ще остане писането във форуми...

Когато чух за първи път "работа на летище" си представях нещо на по-високо ниво. Но уви очакванията ми не бяха задоволени. Това да работиш на безмитния магазин на летище Бургас, не е с нищо по-различно от това да си в някое малко магазинче. Работата е доста, заплащането малко. В началото ни бяха обещани "бонуси". Да, такива имаше, но бяха смешни. Моят бонус за месец юни беше 7.52 лв., правете си сметката. Липсва всякакъв вид стимул спрямо персонала и коректно обучение. На първата ми смяна бях хвърлен в магазина със следните думи: "Ето тук е алкохолът, тука цигарите, запознай се с колежките си. Аз отивам на касат." И това са думи на един от супервайзърите. А самата работа е доста несправедливо разпределена, понеже момчетата вършат два даже три пъти повече работа, защото зареждат целият магазин, включително всички останали обекти на фирмата. Докато момичетата си седят и разговарят с клиенти или помежду си. А накрая получаваме една и съща заплата. Прекарах един сезон там и не смятам да се върна повече, ако условията продължават да са такива.

Работата е не лека , а заплащането смешно. Пълна липса на адекватност от страна на управата, и организацията. Колектива е приятен в голяма степен, но не липсват и некадърници с голямо самочувствие.

шубе го/я е и не казва!

Като служител на няколко сезона изказвам мнение...
Фирмата е под всякаква критика, само се изисква от теб, а в замяна пиеш студена вода. Заплатите са ниски. Пълна липса на организация. Разрастването на фирмата клони към минус безкрайност.средно взимаш около 650лв, за 12часовите смени. Бонуси няма, има само обещания от страна на Божо кравата и неговите съофисници. Крайно разочараван оставаш след първата заплата,която получиш. Всъщност то си е аванс :D. Не си губете времето ...

Пиша като един от МНОГОБРОЙНИТЕ бивши служители. И нека да съм честен, изключително съм доволен, че успях да напусна мизерната фирмичка. Прочитайки обявата, човек остава с впечатление, че тази фирма е топ, работата е супер, заплатата невероятна, а работната атмосфера прекрасна. Всичко това е една огромна илюзия, за съжаление. Явих се на интервю, от което останах с фантастичните впечатления за голяма заплата и приятна сезонна работа. Това, което чух, бе за заплата в едва ли не космически размери, огромни бонуси и награди.
Истината се оказа малко по- различна. Работиш като общ работник( касиер, продавач- консултант, чистач, склададжия и какво ли още не). Тези игрички и бонуси са пълна измислица. Стикери, които се забавиха, а после някои "добри" колеги не ти ги маркираха на каса. Постоянните работници си позволяваха да залепят на всичко, без значение продали ли са или не са. Неясни правила за глупавите регистрации на клиентите, които дори няма и да се сетят, че са член на dufry. По всякакъв начин се опитваш да ги убедиш, че тази регистрация е нещо уникално и го пращаш на каса да му направят великата регистрация. Едно от условията беше, че играта е за цялата смяна и накрая ЦЯЛАТА смяна печели тези тестери. Да, ама не. Взеха няколко души, а другите "не сте правили регистрации" при положение, че ги пращахме при хората с таблетите.
Постоянните работници си излизат когато искат и ги няма през целия ден. Разбирам, че са служители от много време, но смятате ли, че това им позволява да отсъстват цяла смяна.
А заплатата спрямо труда и чиста подигравка. 650 лв!? Вила на хаваите или на карибите? Ще стигнат, нали!?! Караш сам смяна, защото постоянните работници са в постоянна почивка.
Според вас нормално ли е за 12 часа да имаш 10 мин почивка? И плюс това ти се карат, защото видиш ли подпрял си се за 15 секунди. Дори и за сезонна работа не си струва.