Съобразяват се с ден и час за интервю имат любезно отношение. Интервюто мина много приятелски, чакам резултат както обещаха.
За Златка Димитрова става въпрос от предишното мнение!
Привет. Кандидатвствах за работа във фирмата,като Агент телемаркетинг на 4 часов работен ден! Не след дълго ми се обадиха за интервю и отидох в уговорения час. Останах изненадан от подтискащата и тягостна атмосвера в офиса.Като влезнах миришеше на пъпки и акне,както и да е, посрешна ме момче а след това ме съпроведе до млада усмихната госпожица,която се оказа доста злобна,явно не е оправяна скоро. Започна да се заяжда с мен защо съм си изтрил CV-то от акаунта на фирмата и как едва ли не не ми било мястото там.Абе с една дума се заяждаше.Ами така съм преценил и толкова.След като ме каниш на интервю би трябвало да го имаш принтирано но ти нямаш толкова мозък да се сетиш! Естествено не и останах длъжен и я поставих на масто. Жалко е когато има такива, злобни и комплексирани хора от село дошли и работят на подобни длъжности.Интервю така и нямаше. Не се лъжете да работите и да ви унижават такива мърли. Успех
Една от малкото коректни фирми на пазара. Тръгнах си поради лични причини, но работната среда и отношението на шефовете са уникални. Рядко може да се срещне толкова толерантен работодател.
Подробна оценка от Николай
Наскоро ми се наложи много бързо да изготвя бизнес план покрай един проект на Евросъюза, който ще стартира догодина. Оставаха ми 4 дни до изтичането на крайния срок и не знаех какво да правя. Сетих се за тази фирма, където преди година жена ми изкара едно обучение по "Управление на човешките ресурси" и беше останала много доволна. Реших да се обадя във фирмата и се оказа, че имат някакъв нов проект, с който стават подизпълнители на различни компании в най-разнообразни сектори. Оказа се, че могат да ми помогнат и действително за 4 дни направиха бизнес план, с който да завърша проекта си. Много съм доволен. Споделете и вие вашето мнение.