ПУДООС (или т.н. ЛУДОС) е изключително неприятно за работа място. Управлява се задкулисно от министри и зам.министри (и други черни сили) с поставени фиктивно изпълнителни директори.
Заплащането е горе-долу добро, но при условие, че сте “послушни” и взимате хубави бонуси на тримесичие. “Послушни” са тези, които: не питат, а подписват корупционните схемите; доносничат; подмазват се; търпят обиди и унижения от висшестоящите.
В случай, че не сте от послушните ще си останете с основната заплата и тримесечно подаяние, ДМС. При определяне на размера на ДМС няма значение колко сте работили и как сте го правили, важното е да сте били “послушни”.
Особено тежко е положението в отдел “предварителен контрол” към дирекция ФЕПД. Там политическият натиск за избирателно (безконтролно) пропускане на проекти за финансиране е най-голямо.
За справка, в периода 09.2022-05.2023, от отдела са напуснали 3 служители, а един е уволнен. За ориентир, нормално отделът може да функционира само с 2 ма служители.
Като цяло, не препоръчвам това място за работа.
Човек трябва да прецени здравето и нервите ли са по-важни за него или парите, които ще получи, ако е послушен.
Вие Осъзнавате ли колко Смешна е тази Заплата от 800 лева?
Ако трябва да плащате Наем 500
Сметки за Ток 200
За Билети 100
Те накаря за храна не ти остават
Бе Идиот?