Биг юръп - Big Europe /img/frontend/nomap.png"

Биг юръп - Big Europe

Освен лицето  Desislava Peeva http://i62.tinypic.com/29578l5.jpg
другия контакт който ви дават е този мушенник! Steven Daly  http://i59.tinypic.com/2ymu5tt.jpg
Iceland DHL-Excel Hardwick Grange, Woolston, Warrington, Cheshire, WA1 4RF
Ето това е въпросния обект, чиито служителите също са в схемата!
Iceland Frozen Foods DHL-Excel Hardwick Grange, Woolston, Warrington, Cheshire, WA1 4RF

До колкото разбрах аз, имат практиката да си сменят имената! На агенцията, за това качвам снимки на хората в схемата и на обекта!
Също така предлагат "работа" и на труги обекти имате го предвид! Спомням си за Clippers но има и други пак казвам, не се лъжете!

Така е ето я госпожицата, която провежда интервютата! Само си направете сметка дали това е сериозен човек...
Реално всички които отидохме се върнахме без да ни платчт и 1-н паунд! За 2 месеца работа!

Така наречената агенция "Big Europe" - Биг юръп която предлага работа в Англия в складове на DHL и други е поредната измиама. Както се казва, най-добрата лъжа е основана на истината. Да почвате работа, но не ви плащат или ако ви платят не би плащат колкото се изработили. Обещават ви квартира, осигуряват ви, но на 1 част пеша от работното място и дори не ви казват как да стигнете до там! Има вероястност и да ви намерят място във фризер на -25 градуса!!! Ако сте кусметлии ще работите в зоната с охладени стоки само на температури от 2 до 5 градуса!!! Представете си сега един обилен дъжд който ви вали 60 мин доакто отидете пеша до там и след това влезете да работите в склад с 5 градусова температура. Не ви осигуряват! Квартирата неможе да докажете че сте я платили и могат да ви изгонят по всяко време, освен това в неща има 2 до 3 пъти повече хора от допустимото! Само ще кажа, че в хладилника няма място едно мляко да оставиш! Няма егла за всички, камо ли одеала и възглавници! Всеки спи както намери! Хората в къщата са различни смени и постоянно се дига шум, дори и да имате легло което е малко вероятно, пак няма да можете да спите!
Снимките които са качили на места тези смешници нямат нищо общо с реланоста на складовете!
Не се лужете на госпожица  Деси Пеева!