Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Медицински Университет- София,Медицински факултет /img/frontend/nomap.png"

Медицински Университет- София,Медицински факултет

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
-3
Работна среда
-5

Харесвах си работата, но това не е достатъчно, за да се търпи некомпетентност, мързел, несправедливост и връзкарство, които царят в Медицински факултет-София. Колкото и да се стараеш няма начин да пробиеш в кариера или заплащане, защото винаги има "човек на човека" , пък от някой ,който да работи всичко винаги има нужда, като под всичко разбирайте, от работа с компютър до поправка на панти, работа с животни и покупка на неща за домашното празненство на някой висшестоящ. Абсолютна простотия гарнирана с крясъци и заплахи.


настоящ служител

6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
0

Подкрепям мнвението на Човека с конкурса. Нещата са точно такива - връзкарство и ниска компентентност. Горките студенти. И по конкретно визирам Предклиничните катедри.


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
1

Да ви разкажа за абсурда, който цари в нещо, захранвано от българина, като нещо, за което той милее- здравето и образованието!
1. Там всичко са с връзки. Всеки е роднина, братовчед и т. н. на някой. Само "магаретата" дето работят са попаднали там с конкурс. За справка - дъщеря на Ректора работи в Факултета по обществено здраве като асистент, без да има съответното образование и да отговаря на обявата за конкурс, но... го спечели и беше единствения кандидат.; сина на Декана на МФ е началник на отдел "Мониторинг..." и е подчинен на баща си, но там дори чистачките са нечий човек.
2. Работното време.... работното време е меко казано  странно. Ако дойдат към 10.30 - 11.00ч. и  си тръгват към....13.30-14.00ч.
3. Всичко върви на ясен принцип на действие : Студентите несмеят да се оплачат,защото ще дойде изпита и...
4. Голяма част от преподавателите са на възраст 70 и нагоре, защото ,за да останат след пенсия да работят се гласуват на принципа " Ти за мене сега гласувай, аз за тебе после ще гласувам".
5.От както влезе в сила Новия закон за развитие на академичния състав в това учебно заведение се пръкват всякакви титуловани  люде. То това доценти, професори, доктори - но всичките ги произвеждат журита , с еднакви имена. Всичко членове на журита се уговарят и всичко е фиктивно.
6. Голяма част от т.н. капацитети нямат  3 години работа с пациенти или пък ,ако имат две, то е защото са били по времето на задължителния двугодишен практически стаж.
7. Тези, които всъщност пишат учебници,толкова неграмотно го правят, че те са пълни с правописни грешки, но пък "Всички студенти са длъжни да си ги купят, защото на изпит без да покажат учебника няма да ги пуснат, пък ,ако си го прекопират ..... ама как може такова безобразие, ще намират начин да им излезе по-евтино.
Така, че уважаеми кандидати за работа, ако сте простосмъртни, т.е. постъпили с конкурс ще е само защото за мястото, за което кандидатствате, няма роднина или познат, който да дойде и да работи. 
Там можете да попаднете на доста интересни феномени, като професор по медицина, който непрестанно обяснява всичко с наличието на магии и паранормална активност. Професор с наднормено тегло обяснява на пациенти как да си намалят теглото, след което ползвайки една и съща диета, пациентите постигат някакъв резултат, а въпросния професор въпреки диетата -НЕ.
Странно е как обаче толкова контролиращи институции не са стигнали до това странно място, като там има почва за работата им по повод ситуация на конфликт на интереси, Инспекция по труда - тероризиран служител да прикрие трудова злополука в битова, иначе ще си ходи като безработен, Комисията по медицинска етика и много други....

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?