ГЛОБАЛИТОПС / МайДжио /img/frontend/nomap.png"

ГЛОБАЛИТОПС / МайДжио

Много лоши условия. Няма договор по който да се работи. Няма и кой да ти го даде договора. Във фирмата не са останали много хора. Има 4 човека. Пари не се плащат. Няма много за учене във фирмата, защото нивото е ниско.

започнах работа и успях да се задържа седмица и малко. отписал съм парите. много скапана обстановка, а и всичко описано тука е истина.

ВНИМАНИЕ! ПАЗЕТЕ СЕ!!! Пари не се изплащат. Собствени е АНДРЮ КИНГ. Не изплаща пари с месеци!!!! Подписвате граждански договор и не може да си търсите правата след това!
НОВОТО ИМЕ Е : МАЙДЖИО ЕООД
ЕИК/ПИК 204676679
област Варна, община Варна
гр. Варна 9000
район р-н Одесос
Дрин No 10, ет. 1, ап. 60

Името на фирмата се променя на МайДжио ЕООД. Ако видите обява за тази фирма, да знаете, че става въпрос за "същата фирма"

Има американци от гетата на америка, които са дошли тук да си разигравят коня, защото има кой да им позволи.

Заплатата - жалка, работното време - ужасно, управлението - ужасно. Най-новата им врътка, за да не плащат заплати е като избягват на всяка цена да подпишеш трудов договор, най-накрая ти връчват един граждански договор, и я се яви американеца да го разпише, я не.. Единствения плюс на това е че не трябва да чакаш месец за да се махнеш от това място.
Започваш с представата че работиш в коректна чужда фирма, а то е обратното.
И не плащат нито нощни, нито уикенд. Дали ще работиш през деня, или през нощта или празник или уикенд - заплата е една и съща - мизерна!
Не започвайте там, нека Андрю Кинг научи как не се отнасяш с работниците си!
Самата работа не е толкова зле, скучна и еднообразна е, но поне да си струваше парите които дават и да бяха коректни, но не са!

Трябва човек да е много отчаян за да започне работа в ГИО.

Работното време - ужасно е! Според мен работата в тази фирма е подходяща единствено за студенти, без семейства (женени с деца) и отгoворности. – Работи се 24/7 като тъй наречената “evening” смяна започва от 16ч. и завършва в 01ч. сутринта. 24/7 значи че има хора постоянно на работа – има нощтни смени + събота и неделя отново се работи!! Графика се прави седмица за седмица – тоест неможеш по никакъв начин да си направиш планове за следващата седмица.
Работата като цяло – за 8 месеца там видях много хора които си отидоха поради една или друга причина. Все кадърни момчета .. Главната причината за почти всички от тях / включително и аз / , е това че те наемат за едно, а те карат да работиш съвсем друго!! – Мен ме наеха на позиция “Linux administrator” а 8 месеца трябваше да играя като съпорт на Windows клиенти, да изпълнявам така наречените “feed-ове” и още много като тея глупости!! Всеки месец ме лъгаха че ще има линукс клиенти и работа, но за времето там, така и не видях нещо подобно.
Мениджмънта – без коментар – зле!
Парите – повечето момчета работят за около 400-500лв, на пръв поглед работата им не е кой знае какво – но е адски отговорна. Само заради тази отговорност, смятам че те трябва да взимат поне двоино повече.
Допълнителен труд – никои не го зачита или заплаща!! Повече тук : https://go.root.bg/29

НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НИКОГА РАБОТА В ТАЗИ ФИРМА!! МОЛЯ ВИ!!

Пазете се от тази партенка! Не запозвайте работа там. Предупреждение е, за да не си загубите времето и да работите за без пари

Някои се лъжат да започнат работа във фирмата за стаж. Какъв стаж в тази неизвестна фирма? И какво ще научи човек там? Как да инсталира NOD32?

Вижте им обявите за работа. Една с друга са еднакви. Дори нямат хора, които да им напишат обявите, да не говорим за трудовите договори. Това е бедна фирма с няколко клиента и шеф, който няма пари да плати на 10-те човека, които работят за него. Изживява се като робовладелец.

Андрю, плати заплатите на хората! Дължиш десетки хиляди левове!