Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

AmAm.bg https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Седалище и адрес на управление: София 1784, район "Младост", ул. "Михаил Тенев" 12, офис 23&markers=София,Седалище и адрес на управление: София 1784, район "Младост", ул. "Михаил Тенев" 12, офис 23
5 2 0
2 точки от 15 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 15


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма ли някога да си оправите сайта??

Хората от години вече поръчват през приложения и мобилни уебсайтове, а вашият сайт е допотопен от зората на интернета!?

Нищо не може да се разгледа на мобилно устройство, изобщо ви се чудя как въобще излизате в гугъл?

Amam.bg определено показва "ниво" само чрез визията и функционалността на сайта си.

Има редица безплатни платформи за онлайн бизнес, ако толкова сте го закъсали финансово и нямате пари за един нормален сайт, а не някакъв допотопен смешен и жалък сайт, какъвто имате.


-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
-5

Фирмата представена от небезизвестната Ева има интерес само и единствено от това да назначава момиченца, които да слушат и да се подчиняват безропотно, подчертвам без каквото и да е право на възражение, на въпросната робовладетелка. Извинявам се, работодателка.
По времете на предварителния разпит, т.е. интервю, се проучват детайли от личния живот на интервюираните, с цел опознаване на всички подробности, които биха могли да саботират плановете за абсолютен контрол, на които Ева базира работата си. Държа да подчертая, че представената за безоблачна и безпроблемна атмосфера, посредством предишните коментари може да възприемете като истина, само ако желате да изпитате уникалното преживяване на своя собствен гръб. Очаквате твърдо заплащане по време на работа ли, уупс, внимавайте да не сбъркате че може и да ви се отнеме от договорената заплата. За повече въпроси, обърнете се към Ева.
Но както казват хората от предишните коментари, нека не обръщаме внимание ит злонамерените мнения от преди това и отидем на интервю. Така можем да видим доколко е напреднала медицината и лечението, на което Ева би трябвало да се е подложила за изчистване на симптоматиката е дало резултат. Все пак положителната нагласа е на първо място и ние я имаме! Смело напред!
Успех на кандидатите! Събирайте парички, че да имате спестявания преди да постъпите на работа и после ще сте доволни! :)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Това е реалният брой звездички, който исках да публикувам. Моля администраторите, ако е възможно, да го коригират в първото ми мнение и да изтрият настоящето. Благодаря!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички.

Бих искала да споделя и моето мнение за АмАм.бг, което е изцяло позитивно. Ще си позволя и да направя и кратки коменти върху някои неща казани дотук.

Бях една от първите служители във фирмата- работих там през 2007г. Колегите бяха спокойни и дружелюбни момичета, които търпеливо отговаряха на всеки мой въпрос, свързан с работата. Бяхме не само екип, но и приятели.

Прочетох, че някои се оплакват от заплащането. Действително не беше високо, но високото заплащане е свързано с високо квалифицирован труд. Бях свидетел как Ева отпрати един кандидат за работната позиция като Оператор, защото притежаваше квалификации, на които предлаганата заплата просто не съответстваше. Търсеха се оператори и нищо повече. Заплащането, което получавах беше абсолютно адекватно на функциите, които изпълнявах въз основа на трудовата ми характеристика. Освен това имаше трудов договор и плащаха редовно, без абсолютно никакви лъжливи удръжки. Веднъж само и то с основание ми удържаха една сума, заради неизпълнена по моя вина поръчка.

И накрая това, от което ми стана меко казано гадно: хапливите и дори обидни коментари по адрес на Ева... Спомням си, че докато работех в АмАм.бг забременях, но ми липсваха 2-3 месеца трудов стаж, за да мога да взимам т.нар. майчинство след раждането. Продължих да ходя на работа, но се уморявах вече много по-бързо отпреди и, естествено, ми се гадеше. Ева забеляза всичко, въпреки, че не се оплаквах. Какво би направил друг работодател на нейно място? Може би, щеше да остави нещата така, както са. "Енергийният вампир"[както някой тук я беше нарекъл] ме извика в офиса си и ми каза, че със своите сътрудници са взели решението да внесат липсващите ми за майчинството осигуровки и че аз мога още от следващия ден да си остана вкъщи, за да си почивам и да се грижа за здравето си, а след майчинството ме очаквали отново. Нещо повече: направиха паричен подарък [равен на тогаващната ми заплата] на още нероденото ми дете, за да ми благодарят за проявеното от мен коректно отношение както към тях, така и към фирмата. Никога няма да забравя този техен жест на човечност!
Беше изразено и мнението, че Ева не уважава персонала си и че е лош ШЕФ. Тя не е ШЕФ, защото не командва. Тя е нещо много по-смислено и полезно- тя е ЛИДЕР, който е двигател на екипа, не еднопосочния източник на команди.
Ева не отговаряше и на някои мои въпроси, а мълчеше и забелязах, че докато търсех сама отговора, фактически изразявах мнение, което "деспотичната" Ева от самото начало е искала да чуе и което вземаше впредвид. Силният й характер е продиктувал формирането на персонализиран начин за обучение на поверения й персонал, който просто не се възприема еднозначно от всички. Ева не е човек, който би се ограничил да работи със строги шаблони, ограничаващи личностната проява. Тя е креатор.
Казват, че е кисела. Аз го виждах по-скоро като недоволство от нещо недобре свършено. Нищо лично срещу операторите, просто Ева е перфекционист. И на работното място ситуациите трябва да се гледат от професионална гледна точка, не от лична, защото Ева не е там, за да тъпче персонала, а да го управлява с цел печалба за фирмата, както и операторите не са там, за да се харесват на шефа с мазни усмивчици, а за да печелят заплата си, изпълнявайки професионално-квалификационна си задължения.

Благодаря на всички за търпението, с което прочетохте и се запознахте и с моето мнение за АмАм.бг и успех!


бивш служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Случайно попаднах на тази страница и тези не толкова приятни коментари, та реших и аз да взема участие и да изкажа своето лично мнение.
Да започнем с фирмата, която всъщност е една от първите фирми в България в сферата на онлайн поръчките за храна и функционира до ден днешен. Да покажем малко уважение.
Ева - човек, от когото можете да научите много. Както пишеше в един от коментарите, можеш да научиш не само неща свързани с работата, а и от живота. Лично аз мога да го потвърдя.
Може да е строга от време на време, но все пак ти е шеф. Когато е работа, си е работа. Правете разлики между работа и лични отношения. А и тя не е виновна, че не си вършим работата както трябва и не разбираме. Хубавото при нея е, че тя те кара да си впрягаш така наречения мозък, да стигаш до отговорите сам. Да, по-лесно е да ти го кажат наготово, но не в това е смисъла и много малко хора го осъзнават.
Тя е човек с принципи, на които не изневерява. Човек, който знае как да си върши работата и очаква хората насреща поне малко да разбират това, което се изисква от тях. Не може всички да сме като нея и тя го знае, но също така знае как да се справи в такива ситуации. Умее да общува с хората и дори да не сте на едно мнение, винаги би те изслушала и вземе под внимание твоята гледна точка.
Човек останал 3 седмици във фирмата няма как да разбере това. На мен самата ми отне много време.
И не, не останах там, защото имам някакви психични проблеми, ами защото бях търпелива. Да, за да работиш там на първо място се иска търпение. Търпение да учиш и да надграждаш. Много хора си мислят, че работата ни е лесна и само стоим и си клатим краката. Да ама не. Има много информация, която трябва да усвояваш и после да прилагаш. Но в днешно време хората (в голяма степен младежта) стават все по-мързеливи и по-мързеливи и когато им кажеш, че трябва да работят, за да получават пари възникват и проблемите на работното място. Проблемът си е във вас, тези които искате да получавате без да давате. Няма как да стане.
Второ - да слушате какво ви се говори. Няма да отрека, че аз самата имах този проблем в началото, който с времето го реших. Но разбира се, ако имате желанието, което е и третото нещо, което трябва да притежавате, ако започнете работа там. Както казах работата не е лесна, но имате ли желание да се научите, после ще си вършете работата със затворени очи - гарантирам ви.
Относно екипа с когото работиш не мога да кажа нищо лошо, а само хубаво. Разбира се, не очаквайте още от първия ден да сте БФФ, но имате ли въпроси или проблеми не се сещам за човек, който би ви отказал. Или поне от тези, които аз познавам. Всичко зависи от вашата нагласа към работата и хората, които ще срещнете там.
Това е мое лично мнение и няма да оборвам никой, който реши да ме обижда, критикува или злобее по някакъв начин.
Съвет към недоволните: Бъдете търпеливи, не злорадствайте срещу хора, които не познаване ни най-малко. Животът Ви ще бъде по-красив. Ако не се чувствате на място, никой не ви е вързал, свободни сте да напуснете. Но не обвинявайте хората за Вашата немарливост и мързеливост.
Съвет към бъдещите АмАм-ци: Ако дадете шанс на себе си, това могат да бъдат едни от най-хубавите Ви моменти във живота. Черпете информация и учете, може много да научите.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте и от мен,
Изчетох всичко написано досега и единственото, което мога да кажа е, че сме българи и винаги има за какво да се хванем. Най-важното, което трябва да научим е, че ако искаме нещо - трябва да се борим за него.
Всеки човек има плюсове и минуси. В тази фирма аз не видях нищо лошо и нередно, нито негативно. Шефовете трябва да са шефове, а не Ваши най-добри приятели. Ръководството е чудесно и се прави всичко възможно служителите да се чувстват добре. Екипът е млад и енергичен, винаги са усмихнати и винаги биха ти помогнали.
От тук написаните коментари виждам само завистта на хора, които не са знаели как да получат това, което искам.
От времето ми там мога да кажа, че тази фирма и Ева те учат на много важни и ценни уроци, които ще послужат на всеки занапред в живота му.
И не на последно място - не е поредната българска фирма, а единствената на пазара, която все още не е купена от чужда фирма. Това все пак трябва да значи нещо.
За всички завистници и мога да кажа - имайте мнение, но спрете да злобеете.
А за всички настоящи мога да им кажа - радвайте се на времето си там, ще научите много и ще попаднете в чудесна среда. Основата ви за предстоящия живот ще бъде поставена в тази фирма.


шубе го/я е и не казва!

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-3

Е как, Ам Ам = Ева. Специално влезнах, за да изкажа мнение на моя позната, която работеше там преди време. На хора с подобни психични увреди като половинката на Адам, а именно - склонност към психическо малтретиране на служители, трябва да им бъде отнемано правото да упражняват мениджърска позиция и то от специална комисия. Сериозен проблем, който подлежи на лекуване все пак. Същото се отнася и за тези, които го търпят.Склонност към създаване на интриги и вменяване за чувство на вина допълват психопрофила на гореспоменатата. Не започвайте в тази фирма е недостатъчно като реплика, за да бъде описано това което ви очаква. Но за да разберете, си пуснете СВ-то и пробвайте садистичните си наклонности :))) Пляс-пляс.бг :)


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Поредната мизерна бг фирма. Никакъв потенциал за развитие. Заплата - колкото на една чистачка. Никакво зачитане на трудовото законодателство. Пералня на пари. Никакво уважение към служителите. Постоянно текучество. Предимно студентки работят там за 1-2 месеца, после напускат без предупреждение и са си прави. Фирмения сайт е под всякаква критика - отпреди 20 години. Трябва да си кръгъл идиот, за да работиш там, освен ако не си много на зор.


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-2
Работна среда
3

Самата фирма има много потенциал за развитие, но не и желание от страна на ръководството за такова. Фирмата е със седалище в София, но се ръководи от трима човека, които са във Варна, и които не се занимават с нея и изобщо нямат представа как се ръководи. Поверена е на "управителка" Ева, която е меко казано енергиен вампир. Ако имате собствено мнение, достойнство и потенциал и смятате, че трябва да бъдете уважавани, НЕ кандидатствайте там. Но ако обичате да бъдете подчинени на злобна женичка със скучно ежедневие - това е вашата работа. Там "обучението" протича като на всеки Ваш въпрос, в най-добрия случай се отговаря с въпрос или с мълчание. Обучението е вид "сещай се сам и ако не знаеш, по-добре не питай". Когато искаш да се свържеш с Ева, за да попиташ или кажеш нещо, преди това трябва да се посъветваш с всичките си колеги (предимно момичета, които й служат вярно буквално като кучета и чиято цел в живота е Ева да им направи комплимент) в какво настроение е и дали ще поемеш риска да набереш номерът й. А в редките случаи, в които идва в офиса, настава ГРОБНО мълчание и обстановката придобива траурен вид.
С две думи за фирмата - хубава идея и ръководство без никакво уважение и подход към служителите си! :)
Не си заслужава


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да изкажа мнението си за тази фирма. Бях поканен на интервю за работа. Отидох аз в уговореният час в заведението на Дондуков. Позицията беше за - помощник кухня. Освен мен имаше още трима мъже за интервю. Първото момче мина много бързо, явно работата не го устройваше. Другото момче също мина сравнително бързо, дойде и моят ред и се започна едно чакане, чакане...Поглеждам аз към мъжът който провеждаше интервютата но той се прави дори че не ме забелязва, говори си там около 15 минути с един мъж...после се върти насам натам из магазина. Вече мислех да си тръгвам обаче той дойде, извини се и ме извика. Седнахме там на една малка масичка и той вади един мърляв изпомачкан лист със имена и телефонни номера. Пита ме само дали съм работил това и че ако не съм те щели да ми се обадят във вторник да съм бил отишъл да поработя ей така за десетина дена да били видели дали ставам за тази работа или не :) Времето за моят престой щяло да ми се заплати...И това беше интервюто! Лично за мен това е абсолютно аматьорка работа и не бих посъветвал никой да ходи там и да си губи времето!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?