Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Джуниър Интернешънъл ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Джуниър Интернешънъл ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 24 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 24


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

 Здравейте,бих искала и аз да изкажа мнение за това което прочетох тук.
Не работя кой знае колко тодавна в фирмата,но за това време видях и и чух доста неща.Както Джуниър така и всяка друга фирма си има своите недостатъци.Ако някои от вас,бъдещи, настоящи и бивши колеги кажете обратното то това би било пълна лъжа.Коментарите който прочетох тук са и на колеги с който съм работила.Хора не Ви прави чест да пишете по този начин,да не говорим,че някой от вас просто станах и си тръгнаха без предупреждение.Поставихте всички все още работещи в фирмата в трудно положение.Също така виждам и лично отношение към дадени колеги,ако желаете да кажете нещо,свържете се  и се изправете пред човека.Много е лесно да  седнеш пред монитора, и без извинение да плюеш хората с който си работил.А на всички останали само мога да кажа,че не фирмата е некоректна а ВИЕ


настоящ служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Здравейте, настоящи, бивши и бъдещи колеги,във фотографския бранш работя повече от 17 години. Под знака на FUJI PRO PHOTO CENTER съм вече над 8 години и все още го правя. Работата ми харесва. Обучавал съм стотици кандидати за работа. Някои от тях имаха желание и се справяха, други отпадаха, било поради нежелание, било поради некадърност. Сигурен съм, че и съм засегнал по някакъв начин много хора, както при обучението, така и в съвместната ни работа. Такава е истината: Или ставаш и се справяш, или не се справяш и отпадаш.Много е лесно да се плюе, особено когато се чувстваш под някаква форма засегнат. Но, колко от пишещите тук, са се замисляли, дали са давали всичко от себе си в процеса на работата, дали не са се скатавали в режим 2х2 и дори са си почивали, докато работят при нас. Налагаше ми се да гледам как сънени, недоспали и уморени от почивката си колеги се чудят как да изкарат деня. Чакаха момента на затварянето на магазина, за да си отидат: вкъщи, на кръчма...Много от тях го повтаряха и пак и пак...Търпял съм, реагирал съм, според случая.Имал съм възможността да се уча от страхотни колеги, работил съм и с великолепни служители. Всичките  ми липсват...За съжаление живеем в ненормална държава, много неща не са както трябва да бъдат. Дори и тези, които я управляват не са достойни.Но мисля, че не тук е мястото да се водят лични войни, да се пишат някакви лични неща, да се изказват мнения, които изглеждат като извадени от жълтата преса.Писал съм го и преди, само че беше в 98:Време е да спрем да се плюем, а да се захванем за работа.Който не желае, нека да се маха.Желая успех на всички и нека по-добрите го достигна първи.


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
3
Потенциал
-2
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
-4

До Силвия Стоянова! Аз съм Ели Тодорова, предпоследната HR.
Силве не ти ли е неудобна от самата теб?
Ти знаеш много добре, че първият написан комтар тук е изчерпателен и верен. Безспорно е, че във фирмата работят и са работили наистина и много качествени хора. Вярно е и че има и много такива, на които най-малко възпитание им липсва та да не коментираме другото.
НО!
Всичко това със заплатите, глобите и останалите неща е вярно. Недей да си кривиш душата. Аз самата съм те спирала два пъти от напускане. Първият път от Люлин, вторият път от The mall. Това че си в офиса не значи, че трябва да забравиш себе си и да им позволяваш да те претопят. Намерила си начин да се справяш с всичко лошо?! Това е чудесно! Но не отричай и не ги забравяй, защото лошотиите пак са си там. Това не е молив да го изтриеш с гумичка. 
Работата във фирмата може да се нарече приятна само заради част от хората, с които се работи. В тази фирма можеш да научиш ммого и да натрупаш незаменим опит именно заради лошите неща, с които се сблъскваш. Аз научих своя урок и откровенно да си кажа съм благодарна по някакъв странен начин на Жоро и на Марина. 
 
А и още нещо... ако не беше работила първо в магазин нямаше да работиш 4 години във фирмата. Ако беше започнала директно в офиса нямаше да си толкова самоуверена. Посочи един човек в офиса, който да работи толкова дълго време?! Без Неци разбира се... и Марина, но доколкото знам вече и нея я няма...
Няма смисъл да се спори... бъди над тези неща. 
Ти си страхотен кадър. Запази себе си.
 
Пожелавам ти успех Силве, на теб и на всички бъдещи, настоящи и бивши служители!
Ще имате нужда от него


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Леле, леле... Ама каква Сатана съм била...  Г-жо, г-це или както е по правилно да кажа Стоянова - в деня, в който напуснах Ви бяха пратили да ми донесете "заплатата" не отричам, но след като излязох от магазина и се обадих да кажа че напускам, друга една дама от фирмата ме помоли да се върна да подпиша ведомостта за заплатата си, тъй като еди кой си щял да я донесе... И след като не се върнах как аджеба съм се подписала и то не на една, а даже на две ведомости... Спрете да лъжете, надали някой вярва на измишльотините ви... (не на вас в часност, а като цяло на фирмата ви). По отношение на това как аз съм вършела работата си, смятам че не вие сте хората, които преценяват до каква степен съм се справяла добре или зле. Тежката дума за това се дава на клиентите. Ако е имало случаи в които нещо по време на моя работен ден не е било както трябва то е било защото я някой който е приел поръчка за нещо я е забавил с 2 месеца, я защото не сте си платили тока, изгоряло е осветлението и ми казвате сама да си го оправя и всевъзможни такива... Е извинявам се, ама не бях назначена за електротехник. Още много бих могла да напиша, ама се опасявам, че би могло да се отрази неблагоприятно на един или друг, за това ще замълча. 'Айде със здраве!


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Понеже ми омръзна да чета лъжите, които някои хора си измислят за фирмата, затова реших да взема отношение, като ви разкажа за персоната Лиана Йотова.
 
За какво става въпрос: Понеже „много спешно” и трябваше да си внесе семестриална такса за университета и отидох да и занеса нейната заплата. Тук същата твърди, че някой друг я бил подписвал, което е пълен абсурд, защото тя си получи парите от мен и се подписа пред мен на ведомостта. След като си получи парите тя ме помоли да я сменя за малко в магазина и излезе до банката, за да си внесе част от заплатата за семестриалната такса в университета.
 
В последствие тя не се върна, и не вдигаше телефона. Беше зарязала всичко, и си беше тръгнала. Разбрах от колегите в офиса, че по телефона ги е информирала, че няма да се върне на работа. Бях шокирана и все още съм, защото това не е достойно поведение на отговорен човек.
 
Аз лично се застъпвах за нея заради постоянните гафове и пропуски, които правеше, но след това, което направи е съвсем логично, че беше уволнена дисциплинарно. Хаоса, който това момиче беше създала в магазина беше неописуем и ни трябваха дни наред за да се оправим с поръчките на клиентите, който тя беше обслужвала.
 
Аз работя във фирмата от почти 4 години и определено си харесвам работата. Винаги има какво да се желае, но истината е, че в тази фирма има и много качествени хора, с които е истинско удоволствие да се работи и такива, които заслужават моето уважение. Много от тях имат вече голям стаж и са натрупали богат опит, което е полезно за всички останали. Нямам никакви лоши чувства към никой напуснал по един или друг начин служител, просто държа на коректните отношения между хората.
 
За съжаление, както във всяка фирма, така и тук има и много некачествени хора, повечето от които се изявяват този сайт. За съжаление напоследък много млади хора нямат никакъв морал и чувство за отговорност. Те дори не обръщат внимание нито на законите, нито на това, че дисциплинарното уволнение ще бъде петно в трудовата им книжка за цял живот.
 
За Лиана още – дори и след като си тръгна без никаква основателна причина, ръководството имаше доброто желание да се раздели с нея без въпросното дисциплинарно уволнение. Тя обаче не постъпи достойно, а реши за по-лесно да лъже в този сайт.
 
Нещата са взаимно свързани, и ако желаете да получавате уважение и признателност, каквито получавам аз от толкова години, трябва да отвръщате със същото.
 
 


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Изключително некоректен работодател, задържа плащания на заплати, осигоровки, наеми на помещения за обекти, имам и чести случаи на спиране на ток за ден, два в ателиетата.Постоянна смяна на персонал на който не плаща.


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Тъй като виждам как продължават да пропищяват хора от тези мошеници да добавя още малко от моята "история" с тях. След като напуснах подадох жалба до инспекци ята по труда, в която доста подробно им разказах за всичко, за неизплатение пари и т.н. и знаете ли какво получих в отговор?! Хората отишли на проверка и ония им представили подписани ведомости, че аз съм получила парите си... Някой, взел се за прекалено смел е фалшифицирал подписа ми и няма да оставя нещата така. Тази фирма трябва да спре да съществува!!! То поне и да бяха кадърни в сферата, в която е бизнеса им... 


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

   Здравейте, аз съм бивш служител работех 5 години във въпросната фирма и съм безкрайно разочарована от всякакво отношение спрямо собственика на фирмата към служителите си. Той е човек, който мисли само за себе си и не му пука за никой друг. В тази фирма нищо не е както трабва нито заплащане, нито условията на работа абсолютно нищо.
    Искам да кажа на тези, които влизат тук и гледат какво пишем, изобщо не ходете да работите за тази фирма, защото след като напуснете нищо няма да ви се изплати. Аз съм свидетел на това и потърпевш. Няма да видите и отпуска. Не си хабете силите и енергията за такива работодатели като този. Не си заслужава.


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

По отношение на тази фирма за огромно (тяхно) съжаление не може да се каже и една добра дума. Преди да започна работа при тях, внимателно изчетох всички коментари тук и си казах "А бе сигурно не е така.", но след като "навлязох" в ситуацията се убедих, че това, което е написано тук дори не описва пълно картинката. Да започнем с това, че когато отидох на интервю за обявената от тях позиция ми бе казано, че в началото има убочение, траещо максимум седмица. Действително "убочението" продължи 18 дни... Нещо, което не знам има ли го другаде. След това дойде момента, в който ми бе поднесен трудов договор, в който пишеше, че в случай на прекратяване на трудовият договор предизвестието (от моя страна) е 90 дни. Друг един момент е, че на интервюто ми бе казано, че по отношение на обекта, за който назначават хора се съобразяват с това къде живеят кандидатите и т.н. Аз за времето там обиколих цяла София... очаквах в скоро време да ме пратят и в провинцията. Случи ми се да работя "n" на брой дни в магазин без санитарен възел... (ползваше се този на кварталното "Фантастико"), също близо седмица висях без абсолютно никаква полза в друг техен магазин БЕЗ ТОК. За времето докато бях там се затвориха няколко магазина, за неплатени наеми, като паралелно с това се отвориха нови - парадоксално. Отношението към клиентите също бе под всякаква критика. Аз като човек обичащ не само фотографията, но и изкуството като цяло исках да върша съвестно работата си, но при приемане на някоя по-голяма поръчка за копиране на снимки, за направата на фотокнига или каквото и да било, при опит да си свършиш работата така че клиента да остане максимално удовлетворен ти се казваше "К'во правиш, кой ще ти се занимава?!?! Претупай ги и толко." И идва може би най-същественият проблем - заплащането. За близо 3 месеца работа, на моя милост й бе изплатена една смешна сума, която не отговаряше дори на половината от уговореното месечно възнаграждение. Това стана и причината за моето напускане без да се съобразя с тяхното 90 дневно предизвестие, поради очевадното нарушаване на договора от тяхна страна. Макар да бях напълно в правото си, тяхната първосигнална реакция бе да ме заплашат с дисциплинарно уволнение, но след като размислиха над нещата се опитаха да ме изнудят да се откажа от парите си и да ме освободят по взаимно съгласие. Разбира се, номерът им не мина. В общи линии мисля, че е това. Хора, не започвайте работа в тази фирма. Единственото, което може да постигнете с това си действие е да похабите много, ама наистина много нерви, пък и време, без дори да сте сигурни дали ще получите парите си! Там нищо не е както трябва. Аз лично се надявам, за доброто на хората, които все още не са се подвели по престореното им дружелюбно поведение, тази фирма рано или късно да спре да съществува.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм клиент на едно от техните фотоателиета и редовно съм чувал персонала да се оплаква от неизплатени навреме заплати. Никой ли не е опитал да ги съди досега?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?