Никога повече няма да се излъжа да закупя Дипломат. Две седмици не могат да сменят един гаранционен термостат за 10 лв. Липса на коректност, липса на отношение.
благодаря на колегата.Аз си бях пратил св за шофьор добре,че ми казва какво е в тази фирма.
Работех като шофьор... от 8 до 17... от понеделник до петък.. ам адруг път. идвай по-рано, че трябва да пътуваш през половин България с порутен автомобил, който го правех по пътищата и после ми се крещеше, че закъснявам. Отчитам парите - ок са, след два месеца Тошо (сега е друг началник) имало липси. е два месеца къде блееш. Той записал - недозаписал. Всички те подбутват. маршрута направен по един начин от офиса. регионалбния мениджър бучи, че не съм отишъл първо в еди кой си магазин.... От офиса бучат, че променям маршрутазаради регионалния.
Моля любезни граждани, моля обяснете ми как за 8 часа от София до Гоце Делчев, или от София до Петрич да отидеш, да посещаваш по пътя обекти, да се мъчиш с избушен бус... и да се прибереш в 17:00. Прибирал съм се и в 24:00. Извънредни никакви. Командировъчни никакви. Постоянни удръжки за щяло и нещяло. ОСтавям документи и пари - всичко е на ред при отчитането.. след седмица, месец или повече - абе ти помниш ли на еди коя си дата еди какво си... Пълна подигравка. А на всичкото отгоре искат 2 месеца предизвестие, защото не могат да намерят бързо друг шофьор.
Някой може ли да сподели какво е заплащането за ел.техници във фирмата?
Аз съм служител във фирма Дипломат, и мога да кажа защото съм много доволна коректни хора, коректен Управител и коректни колеги. Когато ти се наложи винаги можеш да си вземеш отпуска. Условията са добри, както и служителите т.е. колегите
Подробна оценка от Морския
Аз пък нищо лошо не съм видял в тази фирма. Заплащането е редовно, кинтите са си добри, има социални придобивки, почиваш събота и неделя, вземаш си отпуската когато пожелаеш. Няма никакви проблеми. Ако си вършиш честно и коректно работата, всичко е наред. Не знам на интервюта какво е ставало, моето интервю го води собственика и ми задава нормални въпроси. Не ме е бавил за нищо и не ме е разпитвал глупости, които не са негова работа. даже ме нае веднага. Някой път може да срещнеш арогантност, но тя е когато не си си свършил работата. Общо взето се работи спокойно. Луковит не е много приятно място, но другото си заслужава
Подробна оценка от Х-Мен
Ходих на интервю.
През цялото време имах чувството, че съм участник във викторина (за по-невръстните читатели това е игра, в която се задават малоумни въпроси отговорите, на които нямат значение).
Вероятно поради липса на подготовка и най-вече интерес от страна на интервюиращия,задаваше незначителни въпроси отговорите, на които можеше да прочете в разпечатаното пред него CV. Изключително кухо парче беше този индивид! Другото, което беше неуважително и грозно докато води интервюто да си пали цигара след цигара. Ниско-интелигентен, ако мога да кажа, че има някаква интелигентност във въпросния субект!
Препоръчвам на великите Мениджъри от тази компания да постъпят в Бюрото по труда, там ще могат да се развихрят подобаващо, а не да си губим времето взаимно.
Подробна оценка от Бивш служител
Хора,не си губете времето с некоректното и злобно отношение на управителя Любен Станев,той е най- обикновен лъжец и то на дребно,освен това краде идеите ви,не плаща,а ако все пак ви превикат на интервю то ще се проведе от неадекватната служителка или роднина Десислава Станева,която ддори няма да прочете СВ-то ви.
ДАНО ДА СЪМ БИЛ ПОЛЕЗЕН НА ТЕЗИ,КОИТО МИСЛЯТ ДА ОТИДАТ НА РАБОТА ТАМ.