Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Табак Маркет / Лафка Маркет https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Княз Борис І 161&markers=София,ул. Княз Борис І 161

Табак Маркет / Лафка Маркет

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 160 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 61-70 от общо 160


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Да ви кажа ли и аз как протича работния ден в Лафка на нашия екип от продавачи и франчизьори.
1. Става се рано, когато си първа смяна, да. В 14 часа си си тръгнал. И понеже работиш до вкъщи - буквално - не губиш време за пътуване и имаш време да обърнеш внимание на дом и семейство.
2. Имаш таргети, да, срещу тях получаваш % от продажбите. Кофти наистина, че ти се прави проблем, когато искаш да взимаш заплатата, пък да действаш като каса. Ако това беше целта, фирмата щеше да разположи автомати за храни, напитки и т.н., на самообслужване, а не павилиони с живи хора.
3. Техника, камери, климатици, хотлайн система - инвестиции направени за ваша сигурност и спокойствие. Недей отваря кашоните пред камерата, не пиши хотлайн сигнали. Тогава липсите, а може би ще искаш и кражбите /ако решиш да крадеш/, фирмата-благотворител няма да е лошо да ги покрие за своя сметка, тогава ще е по-добре, нали?
4. Когато на 20то число всеки месец парите са ти по сметката, а осигуровките внесени до стотинка, и когато си ползваш спокойно болнични, когато нямаш нито образование, нито кой знае какъв опит и уникални качества, може ли да ти мине през ума да кажеш "Благодаря ви, че имам сигурна работа".
5. За франчайз партньорите няма смисъл въобще дори да споменаваш - просто покажи една друга фирма, която ти дава собствен бизнес в ръцете без да ти вземе един лев. Нещо повече, за да ти осигури спокоен старт ти ГАРАНТИРА минимално месечно възнаграждение, ако нещо се случи и не успяваш да продаваш /здравословен проблем, както даде пример/. Да, от фактура 1900 лева трудно ще храниш 3 човека, но пак не се падат по 300 лева на калпак. Елементарно математика е, и не лъжи, че разходите за инкасо, счетоводител и консумативи надхвърлят 100-150 лв. на месец, защото не е вярно. Защо не кажеш колко плащат франчизьорите за стока? За доставките? За техническата поддръжка? За ревизиране? За режийни? За компютърна поддръжка? За обучения? НУЛА лв. 0 лв. Къде го има това - чакам примери.

Мога още много да пиша, но едва ли има смисъл. На който не му се работи, ама хич, щото 750 лева чисто не са пари за нашана реалност, да стои вкъщи. Умишлено проверих, цитираната заплата е НАЙ-НИСКАТА в управляваните от мен 22 обекта.

Само последно:
"Колежката" с работния ден е много подробна, но виждате, че всички са й криви - клиентите груби, глобите големи, чистачките зли... Такива ли сме? Толкова гаден? Не сме научени на труд, само да се ли ни е гаден живота и доколко е наш избор да е оплакваме, да мразим и да са ни черни всичко и всички? Не пожелавам на никого да работи работа, която не харесва. А на колежката пожелавам, да почне да харесва нещо в живота си.

Дотолкова са се чалнали някои хора, че държат сметка и за името на фирмата. Защо Адидас са Адидас, а не АдиБас? Че такива думи в английския няма, в немския по-малко. Няма. Срамота, Национални предатели, адибаси.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

И ще помоля за да не изопачаване хубавата идея на този сайт, да спрете да лъжете в него. Франчайз обекти на НЕслужители още не се дават - има изключения, но те са за фирми, със специален инвестиции, а не на физически лица като това, което се е опитало да оплюе, с лъжа.
Така че коментари от рода на - взех обект, не съм била служител, са тотална измишльотина, щото просто такъв филм НЕМА.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Сега ще ви разкажа накратко как минава един работен ден в Лафка. В 6 сутринта трябва да си отворил и при отварянето на вратата има купчини с вестници и кашони, които се извисяват до тавана на обекта. Трябва първо да извадите кашоните, а след това масата и стойките.. след това да вкарате отново огромните кашони за да може да ги отваряте пред камерата, че ако има разминаване да се докаже.. и така едновременно редите всичката стока, кояро е огромно количество за това малко пространство редите и вестници по пълнограма нищо, че след малко минават трима четирима простака и омесвст всичко и ти трябва да тичаш да ги редиш ако ли не рискувсш да ти дпйде някои от шефовете на проверка и да ти трясне глоба.. Глоба по вероятно от колкото заслужения бонус за, който цял месец си убеждавал хората да си купуват скапите продукти на Табак Маркет и не само от клиенти, а и ти самия си се тапкал с продуктите които са в таргета и накрая бонуса е безследно изчезнал.Заприхождават стоки, които не са получени и ти трябва да пускаш сигнали (hotline) и да чакат евентуално някой ден, че ще бъдат разгледани..Но това не е нищо! По лошото е че няма wc и трябва да дебнеш ако няма клиенти заедна две мин че да тичаш до тосщетната понеже тя е на 200м, а за ядене да не говорим.. Когато си Франчайз няма как да ди позволиш да работите 3 човека, защото като фактурата е 1900 и то силните месеци и платиш данък печалба 10% на цялата сума и осигуровки за трима работника и счетоводитем, касови ролки и консумативи.. евентуално може да вземете по 300 лева..... Другия вариант е да работите двама човека без почивен ден и да взимате по 600 лв а недай си боже да се разболееш.. ще си ходиш с температура на работа.. Нито болничен можеш да ползваш, нито отпуск,защото няма кой да ви смени.Прекалено много задължения за прекалено малко пари и много нерви.Клиентите са груби. Дори чистсчите на близките тоалетни се държат арогантно и грубо.... Тази работа е за хора без друг избор и не се ценят. За това булшинството от служители са застаряващи лелички, които имат кредити и нямат нилалъв избор... ХОРА НЕ ДЕ ПОДЛЪГВАЙТЕ. ЩЕ ВИ Е ЯД КАТО КУЧЕТА!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, от скоро раборя в Лавка на центъра в курортен град и съм на Франчайз. Преди това не съм работил като техен служител. Общо взето всички негативизми, които прочетох в този сайт са самата реалност. Още в самото начало по време на обучението усетих, че изобщо не си заслужава да де захващам, но в крайна сметка се самонавих и си казах, че всяко ново начало е трудно и ще свикна...но уви няма шанс.. Постоянно звънят по служебния и мрънкат защо не си си направил таргета и то друго не ти остава освен да започнеш да си купуваш тези стоки за себе си или за близки и приятели. Казват ти, че не предлагаш достатъчно стоки. Има си витрини с изложените продукти.Хората не харесват продавачи, които се опитват да им набутват разни неща.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Незнам защо толкова ги плюете и обиждате хората ,ако си вършите работата всичко ще е наред. Имате таргети да някой са достижими други не ,но поне опитахте ли? Франчайз съм от 1 година работя с доверен човек не се крадем ако има липси са заради наши грешки,двойно заприхождаване до момента не съм имала. Винаги и за всичко съм можела да разчитам на нашия РМ Ивайло Антонов за което искам да му благодаря сърдечно. Да проблеми има има и недоизказани и недоизяснени неща ,но въпреки всичко аз обичам своята работа и клиентите си и я работя с удоволствие. Единственото с което имам проблем ( както и всички мой колежки предполагам ) е работното време по празниците и контрола над количеството доставената стока. Табак Маркет плащат била съм техен служител сега съм техен франчайз каквото ми се е полагало получила съм го. Има недоволни да винаги ще ги има,но замислете се Вие който ги оплювате кой ти плаща за да стойш на топло зимата и хладно лятото на едно столче и единсвеното което се иска от теб е просто да предложиш на клиента ,толкова ли е трудно ? Невярвам аз го изпитвам всеки ден на гърба си - едни отказват,други приемат аз съм чиста пред себе си . Имам и изпълнение на таргет имам и неизпълнение ,но поне съм опитала а не съм си мълчала. Никой неплаща заради "сините ти очи" искаш пари- работиш ,ако си почесваш носа цял ден рано или късно ще те забележат и ще те уволнят. Безплатен обят няма! Единственото за което апелирам към Табак Маркет е дайте малко повече свобота на феанчайз партьорите си! Благодаря Ви за търпението ако сте стигнали докрая на моя пост! Да си франчайз не е толкова лошо,да си техен служител също стига да си вършите работа и да има разбиране и от двете страни .


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хм, много любопитно!

Странно- защо никой от ония. които са гласували с "Не съм съгласен" за мнението, че не трябва името на фирмата да се изписва с латински букви като "Лafka", защо никой не се е обосновал за несъгласието си?


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте! Понеже много хора цитират заплати по 300-400 лева, искам да ви кажа, че това се случва на онези, на които им открият липси/кражби! Аз работя само от 8 месеца, сигурно не съм видяла всичко, но досега не съм имала удръжка над 10 лева и заплатата ми под 700 чисто не е падала! Процентът от оборота не е голям, но като добавя плащането на обучението и на извънредния труд и се събират. Важното е да изпълняваш изискванията на Регионалния и няма как да не се разбирате. Заплатата ми ще кажете е нищо за Пловдив, но със сигурност е повече, отколкото взимах докато работих това, което съм учила – а именно в сферата на образованието, където заплатите наистина са срамни. Най-интересното е, че хората, които се оплакват тук, както и голяма част от останалите продавачки, са /видимо е/ без никакво образование, полуграмотни, но с големите претенции! Да не говорим, че ползват всяка свободна минута, за да палнат фас вместо да си подредят работното място, а после бълват простотии! Българинът не е научен на труд и дисциплина, това е. Срамота!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да попитам към кого можем да се обърнем за повече информация, понеже проявявам интерес, но така и не получавам такава на емаил.. :)


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Много добре замислена тази програма с франчайза, на всички препоръчвам - вземете си франчайз след като сте работили като продавачи, сто пъти по-изгодно е отколкото ако направо влезеш като външен! Откакто мзех на райнчайз не мога да се оплача, последната ми фактура е 3 хиляди лева - на който му се виждат малко, да слезе на земята, ама българската!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Между другото, такава дума "lafka" няма на никакъв западен език...

Нема такава държава!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?