Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Табак Маркет / Лафка Маркет https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Княз Борис І 161&markers=София,ул. Княз Борис І 161

Табак Маркет / Лафка Маркет

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 160 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-60 от общо 160


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Написаното от Румянчо е вярно. Задълженията на работодателя - плащане заплата в определен срок, право на болнични, отпуск и др.подобни не са "бонус" или много добри условия, а са просто задължения. Когато обаче единия отсъства, другия работи за двама, като му се заплащат само часовете над норматива за месеца. / на сумарно работно време са тр.договори/
Що се отнася до франчайз-а, условията са безумни. Това не е партньорство. Някои от колежките, които са станали/ще станат "партньори", го правят за да не останат без работа.


кандидат за работа

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
-2
Колеги
-1
Работна среда
-3

Разочарован съм, че се наемат само жени. Нека като се пускат обяви да се упомени, че се търсят само жени. Относно франчайса, това пълен хаос, някой от 200км взема обект в населено място и започва да се подиграва с хората. Жалка картинка.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Румянче, наглите ти опити да излъскаш реномето на фирмата и да дискредитираш пишещите тук са обречени на провал. Много ти се иска да ограничиш негативните мниения, но няма как да стане!

Десетките негативни мнения са написани само от хора, които са хванати да крадат ли?

Коя част от коментара ми е подвеждаща?

Имат ли лафките тоалетни и мивки?

Заплатите не са ли твърда минимална + процент?

Не премахнахте ли бонусите за Коледа и Великден?

Не досаждате ли на клиентите и продавачите постоянно да предлагат и още нещо?

Защо персонала Ви е в пенсионна възраст?

Защо имате 37 активни обяви в jobs.bg от 2 различни фирми?

Щом е толкова хубав този "франчайз", защо не освободиш позицията, която заемаш и не си вземеш лафка на франчайз? Ще изкарваш големи пари!

Ако франчайзът беше изгоден за служителите, нямаше да се налага да ги притискате да подпишат договори за една година, от които няма измъкване!

Хората лесно могат да погледнат старите мнения и да преценят, дали употичните картини, които рисуваш се доближат до действителността.

Който не ми вярва спокойно може да започне работа в някоя лафка и да се наслади на работата и работните условия. Изисването е да имате завършено основно образование.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

На "Румянчо" ще отговоря 2 неща

1. Всичко написано от мен е 100% вярно и е в отговор на предишни подвеждащи писания. Ако спрете да изопачавате фактите, ще спрем да ви коригираме.

2. Само за изминалия месец имаше няколко крадци
/служители/, които за техен ужас изловихме, уволнихме и спряхме злоупотребата, с която се изхранваха. Сигурна съм, че няма как да са доволни и щастливи с фирмата. Жалко е, че няма как да ги ограничим да си изливат яда
тук.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Понякога хората, които сме доволни, трябва да си го кажем. Аман от злоба и оплакване.
Вече доста време работя във фирмата и с малки изключения съм доволна. Сигурна съм, че и утре, като отида на обекта, ще имам работа. От мен зависи колко ще изкарам.
И когато съм болна, пак ми плащат. А не - отсъстваш ли губиш, както е на много места. Сега в сезона е още по-добре... :) Бонусите са по-добри. Върти се търговия та се къса. Нали това е целта, хора? Няма кой да ви плати, ако ревете само...


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

На служителката, което се представя като Румяна и вероятно е началник "човешки ресурси" ще кажа, че коментарите са и изключително нагли, обидни и долни лъжи. Нормално е като са ви наредили на някоя позиция, където по цял ден се чудите как да се начекнете от скука, да давате акъл на хората, които ви изкарват заплатите. Хората са казали, че на чужд гръб и 100 тояги са малко!
Член на семейството ми работи над година във пропадналите бутки "Лафка", които са без тоалетна или мивка, както изисква закона.
Абсурдно е да се изтъкват като факти, че осигуровките са реални и заплатата се изплаща навреме. Все пак договорите се подписват на минимална заплата и по-реално от това няма как по закон. Имаше някакъв смешен процент и имаш фиш за заплатата... евала големи сте.
Хората не били образовани и нямали квалификаци, ами наемете си образовани, защо всички бягат и вечно търсите хора?
Изкването на Лафка е да имате завършен 8 клас хаха.
Не казахте за абсурдно високите таргети и за тормоза от "регионалните мениджъри" постоянно да се досажда на клиентите за всичко. Не казвате, че 1 кафе върви с 3 захарчета и 1 бъркалка, и ако човек си изпусне бъркалката, ще трябва да даде 1 стотинки за нова, а допълнителните захарчета струват по 2 стотинки всяко. Толкова е жалка и дребнава вашата фирмица...

Я кажете защо нямате тоалетни и мивки?

А тези, които мислят да се излъжат да вземат лафка на "франчайз", ще им кажа, че това ще е най-голямата грешка в живота им.
Никой няма просто така да ви даде разработен бизнес, защото мисли за вас. Фирмата върви към дъното и никой не иска вече дори и 1 месец да поработи, ако подпишете договор за "франчайз", който не е никакъв франчайз, ще трябва да работите 1 година и не можете да се откажете, защото неустойките са до тавана. Трябва да си отворите фирми, да си наемете счетоводител, да си внасяте всеки ден оборота в банката, да си наемете служител, който да работи заедно с вас, защото няма как да издържите физически да поемете и двете смени и то всеки ден.
Друго интересно нещо са непрекъснатите глоби за всевъзможни глупости, а имайте предвид, че за тези, които са на франчайз глобите са доста повече и са доста по-тормозени. Не си мислете, че като подпишете такъв заробващ догор и ще сте собственик на бизнес.
Лафка си запазва всички права да ви глобява, да ви слага норма на продажбите (разбирай таргети), да ви прави ежеседмични ревизии, да ви подслушва и записва непрекъснато, защото не се знае, може пък да откраднете някоя вафла!
Тези, като Румяна, които са се закотвили на една позиция по-нагоре от продавач ще направят всичко възможно, за да ви изкарат душата, но да постигнат своето. Говоря най-вече за регионалните мениджъри.

Като ви е толкова хубав франчайза, защо не дадете пример на служителите си и не си вземете по една лафка, а може и две?

Кой знае как тази Румяна е достигнала до позицията, на която е? Може да е показала качества, но по-вероятно да се е навела където трябва.
В лафката постоянно ще ви мрънкат за нещо, например защо тая вафла е наклонена, а не изправена, защо този кроасан е отляво а не отдясно преди 10 минути ти написахме на хот_лайна, че цялата лафка трябва да се пренареди, защото на някой велик шеф така му се иска.
Истината е, че ако се хванете в лафка ще работите за около 500 лв и ще ви правят на луди. Ще им дължите 1 месец предизвестие, но ще можете да се оттървете след този месец, но ако подпишете договор за франчайз, то 1 година няма никакво мърдане. Освен това трябва да оставите депозит около 1000 лева. Понеже са много великодушни можело и на разсрочено плащане.
Съжалявам хората, които са принудени да работят по тези лафки, за да изхранват семействата си и да изкаврат заплатите на наглите и неграмотни псевдо мениджъри и идиотите в администрацията, които вместо да са благодарни, че има хора, които работят и им изкарват заплатите, те дори си позволяват да правят квалификации. Толкова е хубаво да работиш в "лафка", че ако доведеш и още една жертва (приятел) и този приятел изкара 3 месеца без да напусне, ще ти дадат бонус 50 лв. За всяка жертва по 50 лв.

Бягайте далеч от лафка и франчайза и! Ако беше хубаво, изобщо нямаше да натискат служителите си да подпишат договор за франчайз, а някои служители дори са заплашвани, че ще останат без работа, ако не вземат лафката на франчаиз.
Не си заслужава, дори и без франчайз да работие за 500 лв., постоянно да ви се крещи за нещо, постоянно да растат таргетите, а вие да не получавате нищо в замяна. Постоянно да ви се правят проверки, да ви записват с камери и други устройства и постоянно да ви подозират в нещо. Болничните и отпуската ви излизат през носа, защото другият колега, с когото работите трябва да поеме цялото работно време, а кагото той/тя е в болничен или отпуска, вие ще поемете цялото работно време. Първа смяна започвате в 6 сутрнта. Втора смяна работното време завършва към 9 вечерта. Докато направите всички отчети и затворите става 10 часа.
На много доволната Румяна и пожелавам да и се наложи, тя самата да работи на франчайз с лафка, щом е толкова доволна!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Съгласна съм с написаното от колежката по-долу. След като майчинството ми приключи, започнах работа в "Лафка". Но детето ми не успяваше да свикне с обстановката в яслата. Въпреки неспирната помощ от страна на роднините, се налагаше да отсъствам често и да взимам болнични. За момент не съм усетила упрек от страна на фирмата - единствено подкрепа.
Детето ми свикна и сега без проблем ходи на детска градина. Радвам се, че запазих работното си място, тъй като то се намира близо до вкъщи и до детската градина на сина ми.


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работа в Лафка от три години. 5 месеца след започването ми, разбрах че съм бременна. Бях сигурна, че ще ме освободят. Това обаче не се случи. РМ, с който работих тогава ми оказа пълно съдействие и аз излязох в майчинство.След година и половина се върнах на работа, без никакви проблеми. колко работодатели ще го направят за служителите си? Работя на смени и това ми дава възможност да имам повече свободно време за детето.
От началото досега, фирмата се е развила много и процесите им са далеч по-изчистени и гладки. Новият Регионален е много свестен и абсолютно винаги мога да разчитам на него. Парите си получавам без забавяне. Доволна съм. Имам колеги, с които се разбирам и на които мога да разчитам, това е много важно в нашата професия.
Има и такива, които постоянно мрънкат и се оплакват, но повярвайте ми, тези хора не полагат никакви усилия в ежедневната си работа!


бивш служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
1
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
3

Бях служител на Лафка но трябваше да напусна, защото помагам на дъщеря ми за внучето.Имах много добра колежка, нямах притеснение че ще има липси в обекта.И до сега се виждам с нея.Доволна съм и от РМ, когато имах проблем той ми помагаше. Който иска да работи ще работи а който го мързи винаги ще е недоволен.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Разбирам, че сте РМ и за това се опитвате да защитите авторитета на фирмата, но това, което написах е самата истина..Само поставено лице би написало положителен комемтар за 'Табак Маркет' Да права сте за това, че заплатите се превеждат на време (то на цялата картинка това би било късо.. хаха) но защо ни карат да изпълняваме таргети и да предлагаме като за преизпълнение и най-висок резултат нямаше нито стотинка бонус? Спрете да заблуждавате! За съжаление хората се наивни и винаги ще има балъци, които ще измекярстват за мизерни пари.. защото всеки се надява на приличен доход и нормално съществуване..Но като `съдружник` определено това няма да стане.. Има още страшно много минуси, но евентуално ако позицийте за чистачи са свършили и няма накъде та решите да пробвате с 'Лафка' ще разберете за какво иде реч. :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?