Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Табак Маркет / Лафка Маркет https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Княз Борис І 161&markers=София,ул. Княз Борис І 161

Табак Маркет / Лафка Маркет

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 160 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 111-120 от общо 160


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях взела лавка на франчайз но един ден зоналната дойде с документи за разваляне на договора защото,, Тя така е решила"Това бяха нейните думи. Отказах да взема документите и все още не съм подписала никъде за развалянето на договора. Тя беше свикала екип за ревизия на която аз стоях през цялото време извън лавката и вече половин месец искам да ми се даде протокол за да видя ревизията.Имах двойно заприхождаване на стока която от юни месец чаках да бъде оправена но уви.До момента на ревизията това не се оправи Оказа че дори трябва да плащам стока която е била прехвърлена на друга лавка преди аз да я взема. Изпращах чрез регионалния снимки на документи с които се вижда както прехвърлената стока така и двойното заприхождаване но никаква полза от това няма. Бих искала да разбера един зонален има ли право да развали договор на служител който е взел лавка на франчайз. Все пак договора се подписва от Изп. Директори и служителя и би трябвало ако има някакви нарушения това решение да се вземе от Директор а не от друг по-ниско стоящ служител.Тази зонална има ли правомощията на директор за да взима такива решения


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Искам да съобщя за служител на Лафка който съм сигурен, че е на упойващи вещества или на сродни такива по време на работа. Въпросния така наречен "продавач-консултат" се подвизава като такъв на два обекта (поне аз на толкова съм го засичал когато съм пазарувал от тях). Обектите се намират в град Пловдив, улица Гладстон, 1 е на спирката до /Дом на културата "Борис Христов"/, 2 е срещу бившето кино "Космос" на същата улицата Гладстон. Въпростния мъж е на видима възраст 30-35 години, русоляв и слаб. При двата случая господин Х, се държа много неадекватно и неориентирано, като погледът и действията му издаваха липса с реалността! Не мога да повярвам, че няма контрол на кадрите които ги подбирате.Пиша тук, защото друг начин не успях да намеря за да подам оплакване до отговарящите към Лафка. Готов съм да подам оплакване в полицията с данните си ако още един път го засека в това състояние.


-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Освободена съм на 11.09 от работа,т.е. от 12 не се водя, без да бъда уведомена - разбирам това е тяхно право,но все пак чисто човешко е да ми се обади някой от ръководителите и да ми го съобщи, а не случайно да разбера от колега. НО това не е въпросът. Още на 12 (събота,но работен ден) позвънях в офиса и уведомих жената,която работи в отдел човешки ресурси, че ще ми е нужна бележка за доходите. Уж се разбрахме какво ми трябва и до кога и бях уверена,че ще си получа документите и ще ми бъде съобщено когато са готови. На 01.10. позвъних отново въпросната госпожа, а нейният отговор беше - " Човекът,който се занимава с тези неща (бележките) беше в болничен и се забавиха нещата". Добре,въпросът ми е в тази фирма само един служител ли се занимава с тези бележки?
Реших,че няма да чакам обаждане и на 05.10. просто посетих офиса. Госпожата беше в заседание,но излезе,за което благодаря,но на въпросът ми "къде са бележките за доход" ми беше отговорено - "аз ги изпратих". Добре пратени са,но къде? И как ще праща документи с лични данни някъде си... Все пак обеща да поиска нови документи. На 07.10 пак позвъних и отговорът беше - "чакам ги днес по спийди". Е,днес е 08.10. бележки нямам, а срокът, в който трябва да ги представя изтича на 09.10.

А обещават коректност и точност...


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Може ли да се конкретизирате, за кой регион коментирате?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Положението в ЛаФка е много зле. В началото е възможно да ви залъжат-първите два, три месеца, но за всяка истина е нужно различен период от време. :) Всякакви удръжки без логично обяснение. Доказали сте, че дадената стока не липсва и въпреки това на фиша за заплатата е удържана сумата. Уведомяваш за грешката Регионалния и той не прави нищо по въпроса. Все пак какво го интересува, нали удръжката не е от неговата заплата. Няма доставки на необходими ежедневни консумативи-вода за кафемашината, кафе, чаши, захар. Няма торбички за отпадъци, кухненска хартия за почистване, препарати и т.н. Като попиташ Ръководителя, оказва се непросветен и подразнен от въпроса. В отогвор те подсеща, че е добре да си купиш след като имаш нужда. Няма да чакаш доставката я. Освен това после не очаквай да ти възстановят парите. Трябва достатъчно да си изкарал от бакшиш като не искаш да си харчиш личните финанси за консумативи, които фирмата ТРЯБВА да осигури. Тактически те уведомяват в краят на смяната какво трябва да свършиш с цел да останеш след работа. Успокояват те като ти кажат да си пишеш часовете. Като си получиш фиша разбираш, че извънредните са наполовина, ако въобще ги има. Отново питаш и ти отговарят с събуждащ съжаление гласец, че ако са ти написани всички извънредни часове "тия в централата ще полудеят". Все пак какво се бърка да дадеш малко от себе си за работата. Уреждат се служители близки на управляващите. Тяхната грешка или не е грешка, или е чужда :). Освен това те могат да си похапват, пушат и пият, обаче после на ревизията липсата се разделя на две. Значи сте си почерпили колегата. Дума да не става да се опитате дори някаква нотка на съмнение да подметнете на ръководителя. Нали все пак този работник е негов човек и е "сигурен в него". Заради недостигане на таргети се правят тънки намеци да си купуваш или караш роднини и познати да купуват. Всъщност ако си мислиш така не си разбрал правилно. Те ти намеквали ДА ПРЕДЛАГАШ. Като наближи акцията да приключва и не е постигнат таргета, за да не си изпусне премийката шефито предприема сериозни мерки. Обажда се по телефона или идва на място и със сърдит глас те кара да маркираш без да си продал каквото трябва, само за да изпълниш таргета. Касата остава на минус. За да си го оправиш трябва по бързо да продадеш маркираното или да го покриеш с личните си пари. Липса на възможност за добра хигиена на работното място и на персонала това предполагам на всички е ясно :). Искам да знам регионалните ли си правят безнаказано каквото си искат или всичко е една измамна система идваща от централата? Пълен абсурд!!!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз искам да изкажа мнение относно служител на Лафка в Пловдив. Въпросния господин винаги лъже в рестото и като му кажеш че ти е върнал по-малко, отговаря че касата му излизала.Продал е билет на детето ми и най нагло го е ограбил.Е много ясно че ще му излезе касата, защото не мисля ,че е било въпрос на объркване....не е единичен случай.Въпросната Лафка е в гр. Пловдив спирка №58 до ресторант Джоана.


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-3
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-2
Колеги
3
Работна среда
-1

На вниманието на всички желаещи да работят в Лафка!Няма смисъл.Или ще напуснете в най-кратък срок или ще сте принудени да търпите некоректно отношение от висшестоящите.Условията на труд едва ли ще Ви удовлетворят.А заплащането-абсурд(под минималната заплата за страната).
След главозамайващи обещания за двойна заплата от страна на регионалния мениджър,май месец 2015г реших да се прехвърля в павилион на плажна алея.
Лъжа1:ще сме три колежки-оставиха ме сама три седмици да тегля
лъжа2:заплащането така и не достигна обещаното
лъжа3:ще си получим трудовото възнаграждение при напускане
След натоварените месеци къртовски труд на плажна алея,решиха,за мен и моя колежка с която напуснахме преди да е свършил сезона,да ни отрежат от бонусната система.Полагаше ни се допълнителен бонус за работа на алеята и бонус продажби(за всички служители).И вместо двойната очаквана заплата,получихме под минималната за страната.
На СЛУЖИТЕЛИ НАПУСКАЩИ ФИРМАТА,не се полагал бонус продажби!
Работила съм по 10 дни без почивка,на супер натоварване.Хамалска,разтоваро-товарна дейност-ежедневно.Заплахи за уволнения и глоби никак не липсваха.
И накрая ни заявиха най-учтиво:По договор нямате бонус продажби,няма и да получите!
Надявам се едно гражданско дело да си свърши работата.
Успех на оптимистите!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте.
Искам да изкажа своето недоволство от обслужването на вашата служителка Теодора Димитрова.
Госпожата е изключително некоректна и нелюбезна със клиентите на лафка.
Независимо за каква стока си дошъл да закупиш отговора
е ще те обслужа след като си изпуша цигарата и приключа телефонният разговор.
Може би аз съм в грешка,но смятам че клиента е важен за вашата верига магазини.
Другото е, че когато сте в Промоция на цигари и кафе и т.н. Госпожата не смята за нужно да предлага или дава подаръци.
Докато колежката в другата смяна отзивчиво и коректно промотира и раздава промоционалните ви стоки.
Не знам на какво се дължи намръщеното и безразлично поведение , но Моля обърнете внимание .
Защото посещавам и други ваши обекти и служителите не се държат така,както Госпожа Теодора Димитрова.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Бях редовен клиент на този обект на Лафка, но една от вашите служителки казва се Теодора успя да ме прогони.
Много е важно в какво нейно настроение ще попаднеш, дали ще е начумерена или говореща по телефона.
Моето мнение е че като такава голяма верига с име би следвало да си подбирате кадрите по добре.
Приятен и успешен ден!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Иии така ако се чудите дали да почнете работа в Лафка недейте няма смисъл заплата я вземете я не!!! Която няма да стига за нищо нон стоп има нови акции на продажни стоки ако не ги продадете плащате вие и ви наказват с това да седите един час от горе.Заприхиждават ви стока която след това вие плащате.Отношение на регионалния зависимост на кой попаднете на този който се мисли за велик или на някой който не знае къде се наммира подписвате дововор за осем часа а гърбите по 16 часа на ден.. Взимат магазините на франчайз никой не ви казва а ви заявяват че утре ще сте в еди кой си обект.. В тази фирма не си ценят служителите. Радвам се че напуснах,защото са една бавно потъваща фирма защото не осъзнават че продавачите са основата на потъващия кораб,ЗАщото не знааят как да си задържат персонала.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?