Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

хотел Мирамар - ТУРИСТ ИНВЕСТМЪНТ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

хотел Мирамар - ТУРИСТ ИНВЕСТМЪНТ ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-2
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
-5

Имах доскоро глупостта да работя няколко сезона в Мирамар, като отношението през годините биваше. Обаче от както се смени ръководството в Мирамар нещата започнаха да се влошават. Първо ме лъгаха с парите- разбрахме се за едни пари дадоха ми други. После г-н Константинов си позволява да обижда и крещи на всички колеги. Господине, когато искате нещо първо го обяснете и след това се дръжте като селянин- така правеха нормалните ни управители. Същият човек започна да води свои хора и да гони дългогодишните служители, защото му бяхме неудобни. Не започвайте работа там, защото няма да видите нищо хубаво.


бивш служител

13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
0

Работих в хотел "Мирамар" през летния сезон на 2014, моето бпечатление е добро, има какво още да се желае, по отношение на персонала, предимно цигани, който хич не работят и само се подпират....


бивш служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-3
Работна среда
-5

Здравейте!
Работих в хотел Мирамар известно време и съм отвратена от отношението на работодателите.
След интервюто и уговорката да започна работа, на втория ден се оказа, че половината от управниците изобщо не знаят за новопостъпилият работник. Отношението е отвратително - тормозят те, мачкат те, нагрубяват те, непрестанни необосновани забележки, потъпкват правата ти като работник и ЧОВЕК! Натякват, че персонала е тук за красота и престиж, няма право да се обажда, жалва или претенциозничи.
Относно спални помещения и храна: имах честта да спя в хотелската част, което може би е единственото хубаво, което ми се случи, на фона на похабените нерви и разочарованието. Сервитьорите например спяха по 8 човека в мазето, стаята миришеше на мухъл, защото беше прекалено влажно. Не съм запозната, но имам чувството, че тези помещения изобщо не фигурират в официалния план, защото едва ли има компетентен орган, който да позволи там да живее човек. МОЖЕ пък и да има, не знам. За закуска,обяд и вечеря получавахме СУХАТА храна, остатък на 2-3 дни, от туристите. Нито веднъж не хапнахме здравословна храна, при положение, че едно от условията за постъпване на работа беше "осигурена храна". Е, питам аз, ако нямах 1 стотинка в джоба си да ходя да си купувам супички, с това ли щяха да ни тъпчат цяло лято - пържени филии, омлети, бухтички и още куп тестени храни.
ЗАБРАНЕНО е да се разхождаш из хотела, когато имаш няколко почивни часа. Следователно аз не мога да сляза да подишам чист въздух, трябва да напусна територията на хотела или да стоя като затворник между 4 стени. ЗАБРАНЕНО е в почивния си ден да отивам да се храня в стола(чийто вход е забранен за туристи) с цивилни дрехи. Поредната необоснована забележка на салонен управител, при положение, че един от тях каза, че няма проблем, другият след него каза, че е забранено. Самите управители непрекъснато си противоречат. ЗАБРАНЕНО е да ходиш на плаж в почивния си ден на територията на хотела. А си отишъл, а бой де! Същата забрана важи и за другите хотели, които са един след друг на плажа. Разбираемо е да не допускат чужд персонал на територията на хотела, но своя собствен? При положение, че отново единият управител позволи и каза, че може, а другият забрани.
И върха на сладоледа - идва управителката на ресторанта Галя не знам си коя, вика мен и една сервитьорка и казва да подпишем молба за напускане без дата. Тя, разбираш ли, щяла да прецени кога да напише дата и дали изобщо да ни гони. А когато я попитах защо и какви са нейните доводи да ни заплашва с гонене тя се развика да подписваме. ЗАСТАВИ ме да подпиша. Значи ако тя ме беше изгонила на 20 юли аз по средата на лятото ще остана без работа, защото сезона вече одавна е започнал. След това я помолих да говорим насаме в кабинета й, помолих я да си изтегля молбата, защото не искам да напускам и ако тя има основание нека прекрати договора ми. След което тя се разбесня, разкрещя и каза че нищо няма да връща, че било масова практика да се подписват работниците даже на празни листове, че щяла да ме уволни дисциплинарно, защото съм закъснявала с по 10 мин. за работа, била съм неизпълнителна и други. Опитах се да се защитя, да й обясня, че това, което казва не е вярно, че отивам дори 5-6 мин преди работното време. А в отговор Галя заяви, че което тя каже, това е вярното. Представете си вече с какъв човек си имате работа. След това ме заблъска към вратата, удряше ме по ръцете, стискаше ми ръцете, за да не мога да се предпазя. Предупреди ме да не надавам много глас, защото тя била управител на голяма хотелска верига с няколко адвоката зад гърба си, а аз съм била никоя, пък и никой нямало да ми повярва.
Поработих още ден-два, докато си взема заплатата, а тя не преставаше да пуска злобни шеги и забележки пред колегите.
Ака някой мисли да започва там работа мога да му дам съвет добре да си помисли, има ли нерви за трошене! Добрата, работлива, послушна пчеличка.
 П.П. Заплащането не е високо - както за всеки хотел. За тези които знам със сигурност към 2013г.: сервитьори 420лв; хостеса 520лв. Дори и 100 000лв не си заслужават изгубените нерви


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Интересува ме дали някой е работил там. Става дума за клуб - хотел Мирамар, гр. Обзор. Коректни ли са със заплащането и настаняването?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?