Ийтглоуб ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Ийтглоуб ЕООД

Работодателят е ужасно некоректен и отношението му към подчинените е унизително и пренебрежително. При започване на работа не обяснява нищо, възлага задачи, без самият той да има представа какво иска и след това обижда служителите, че не са изпълнени коректно. Под обиди имам предвид изречения като - "много си глупав/а", "не мислиш ли изобщо" и т.н. Работното време е много хубаво от 9 до 17 с половин час обедна почивка и 5 мин почивка на всеки час, но той държи да се спазват до секунда. Ако в 9.55 не сте излезли за почивка просто я губите, защото в 10.00 трябва да сте обратно пред компютъра. Няма опция да излезете от 10 до 10.05. Освен това се оказва, че ходенето до тоалетна трябва да се случва в тези регламентирани почивки, а не извън тях, защото така крадете време от фирмата. Като цяло нека всички, които започват, да се подготвят за ужасно отношение и несигурна работна среда, могат да ви уволнят, без предупреждение за най-малкото нещо.
Колегите бяха страхотни, но когато собственикът реши да се занимава с бижута и да закрие сайта за храни и напитки уволни почти всички.
Не ви препоръчвам работа на това място.

Некоректен работодател. Некоректен работодател. Некоректен работодател. Ниско заплащане, лоша локация.

На по-абсурдно интервю не се бях явявал. Човека, който ме интервюираше даже не си беше направил труда да прочете автобиографията ми. Не знаеше кой съм, от къде съм, с какво се занимавам, какъв опит имам, не ми беше видял портфолиото, а имаше такова изискване към кандидатите. През цялото време нервничеше, можеше още тогава да ми каже, че не ставам. И все повтаряше " зависи от шефа какво ще каже" а аз този шеф не го видях да присъства в стаята. На всичкото отгоре като ми изпратиха e-mail с уведомяването, че не са ме удобрили, ми сбъркаха името със съвсем различно... напр. Аз съм Иван, а те ме нарекоха Росен., че и в женски род " не сте удобрена" да се смея ли да плача ли.

Здравейте, като бивш служител мога само да Ви предупредя да бягате надалеч от тази фирма и ако видите обява в jobs.bg или където и да е свързана с кандидаствене в тази фирма - НЕ Я ОТВАРЯЙТЕ !!! Изключително ниско заплащане - най-ниското, което съм получавал, лоши условия и много неприятен работодател. Няма смисъл да си губите времето на място, където няма да Ви оценят, да Ви дадат път за развитие и където работодателя разсъждава по следния начин: "Много ми харесва в България, че мога да си намеря хора с висше образование, два езика и компютърна грамотност да ми работят за 200 Евро!!!"

Мислих да кандидатствам в тази фирма (имат обява от 4.09), но като прочетох всички мнения, съм разколебана. Мисля си, дали този работодател не е в България с единствената цел да направи изрядна фирма за 1 тодина, после да опита да тегли кредит за финансиране и след това да изчезне. Все пак ЕООД-то е измислено от немци. Преживях го и затова съм мнителна. Щях да се учудя ако мнението на настоящия служител е отрицателно. Честно, привлече ме тематиката на работата (обичам да се занимавам с кулинария), но до там. Ако е вярно това за столовете, ниската заплата (половината пари отиват за транспорт) и отношение ..... ще се въздържа от кандидатстване.

Обява: English Translator/Editor
Първо интервю: Няма. Полагат се 4 бр. компютърни тестове в офиса - 3 вербални и един невербален.
Второ интервю: Няма.
Позиция и оферта: В момента позиция English Translator/Editor не се предлага. По тази обява предлагат единствено позиция "Оператор въвеждане на данни". Длъжностната характеристика и договорът са за тази позиция.
Заплащане: 500 лв. бруто, допълнителни привилегии и бонуси не фигурират в договора.
Фирмата има много интересна бизнес идея и голям потенциал, дано обаче успеят да го реализират и да намерят качествени кадри, предвид ниските стартови условия, които се предлагат, и подвеждащата обява.

Здравей Николай,
или който и да си, понеже служител с това име е нямало във фирмата. Шефът наистина е от Австрия, но да експлоатира не съм съгласен. Все пак сме в свободна държава и всеки сам си решава дали иска да работи и на каква заплата. Примерно, когато аз бях на интервю се разбрахме ясно за заплата и за какъв период ще бъде тя. Нямало е никога забавяне или некоректно отношение от негова страна. Осигуровките са реални и съобразени със заплатата.
Относно атмосферата мисля, че е нормална. С обедни и междинни почивки.
Не разбирам само защо се оплакваш от мястото при положение, че е в близост до автобусни спирки и има паркинг точно пред входа на офис сградата.
- никой не е със заплата от 500 лв.
- колегите получават последователни повишения свързани с резултатите

Ужасна фирма. Шефът определено е дошъл в България (той е австриец), за да експлоатира млади хора. Изискванията за да започнеш бяха - английски на добро ниво, компютърна грамотност и IQ тест. Заплатите са възможно най-ниските - по минималние прагове за осигуряване, дори в IT отдела ги вписват с различни позиции, за да им плаща по-малко. Резултатът е недоволни работници, постоянно напускащи. Работната среда е ужасна, работи се на високи столове тип щъркел и всички в офиса се оплакват от болки в гърба. Когато един от служителите се оплака за това, той беше уволнен. Офис сградата се намира в края на Варна, до магистралата в посока Шумен и задължително трябва да се ползва транспорт, а заплатата ти е 500 лв бруто ( 392 нето). Възможност за развитие няма. Едно момче от ит отдела поиска повишение на заплатата ( взимаше 500 лв) и онзи му каза, че това било много нагло и ако иска повече пари ще стои повече часове в офиса. За 6-7 месеца откакто е на българския пазар, фирмата все още няма готов продукт, причината е че шефът всяка седмица е си сменя идеята, и това върху, което е работено предната седмица, на следващата се премахва и се почва нещо ново. Като цяло пълна пародия е, дори тийм лидерите на отделите напуснаха, понеже не могат да му изтраят глупостите. В общи линии голяма грешка ще е да започнете работа там.

Здравейте,
офиса на фирмата е много добър, но е разположен далеч от централните части на града и е трудно за намиране на паркинг място. Екипът е млад. Явих се на интервю за PHP/JavaScript програмист и бях подложен на разговор на английски, разговор на български, както и 3 лесни теста от по 20 въпроса. Това, което мога да кажа е, че очаквана заплата от 1200 лв за човек с опит е далеч над лимитите на фирмата.