Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ай Би солюшънс /img/frontend/nomap.png"

Ай Би солюшънс

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-2
Колеги
-5
Работна среда
3

IBsolution / Ай Би солюшън е българска консултантска фирма с около 30 човека персонал, която работи по проекти свързани с продуктите на SAP.


Локация:

Офисът е в Младост, XS Tower, до Кока Кола. Наблизо има големи строежи, шумно и неудобно за минаване. Няма магазини наблизо. Няма къде да се разходиш. Най-близкото цивилизовано място е Бизнес парка, който е на 20-25 минути пеша по не особено приятни места за вървене.

Офис:
Сравнително комфортен. От друга страна, трябваше да се моля буквално 2 седмици да ми дадат стол, който не е разбит. Програмира се на малък лаптоп, няма втори монитор дори, което е смешно за девелопър.

Заплащане:
Средно за IT бранша.

Естество на работата:
Работи се по външни проекти. Някои консултанти са програмисти, други работят със специфични SAP продукти.

Колеги:
Много, много зле. По лош екип ми е трудно да си представя. Всеки си стои в стаичката (офиса не е open space), цъка си и почти не говори с другите, освен ако не е да каже шефа/клиента/друг колега колко е смотан.
Никакво приятелско отношение. Подигравки зад гърба. Вместо работа в екип, постоянно заяждане, никакво споделяне на знания и взаимопомощ.

Обучение:
Обещават обучение в сферата на SAP, с което реално са проектите им, но реално няма никакво обучение. Чети си справочната документация и това е. Без коментар...

___
Заключение:

Не препоръчвам тази фирма са работа. Обещават ти обучение, не предлагат такова реално, изключително неприятелски настроен колектив, проектите им са супер скучни и се използват стари технологии и такива, които извън контекста на SAP са неприложими.

Оставят те да се чудиш какво да правиш, мъчиш се въпреки липсата на обучение да се справяш със задачите, които ти дават и накрая бум, не те харесваме, чао.

Ако знаех за какво става въпрос в тази фирма, никога не бих се съгласил да работя там.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?