КИ Логистик /img/frontend/nomap.png"

КИ Логистик

Никой не съветвам да ходи там. Текучетвото на персонала е огромно. Хаосът е пълен. Никаква организация, никаква колегиалност, работата е повече от физическите ти възможности, няма никакво обучение и те пускат направо да работиш и да си чупиш главата. Упревленският колектив не разбирам и грам от работата си и няма никакво икономическо и логистично мислене. Лежат на стара слава, създадена от друга част на фирмата в бившето Кавен Ирадис.Отделите воюват помежду си. Отношението към персонала е като към животни. Не плащат редовно и често по-малко от договореното. Само си измислят причини да режат от заплатите, които и без това са мизерни. Има мнго какво още да се каже, но уви нищо положително.....

много добро място за професионално развитие

И аз съм съгласен. Летят в облаците тези хора. Да не говорим за шефовете , които нямат никакво управленско мислене.
Работната среда е ужасна, още повече след като се преместиха на летището.
Колектива също е гаден, всеки гледа да ти забие нож в гърба.
Заплащането, да не говорим.
Абе, като цяло, кофти работа!

Изроди!!!!!!
Не се навивайте на работа там,ужасни хора ,самозабравили се , без уважение към служителите ,без такт