Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Секюрити Алианс /img/frontend/nomap.png"

Секюрити Алианс

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

скапана фирма ..мръзнеш в тоя хладилник като скот а и нямаш време два залъка да сложиш в устата за тия 12 часа ...не отивайте там ,на ден влизат по 1000 камиона  и хвърчиш като луд да ги проверяваш на КПП то ,направо си е ад да се работи там ...


бивш служител

21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
1

Фирмата е малка, охранява само един обект, който е хладилна база близо до Мусачево на подбалкански път. Хората са коректни и не лъжат персонала за това което ги очаква. Задължително се запознаваш с обекта и си преценяваш силите. Мениджърката на Офиса  Дани е много отзивчива и любезна а Шефа Юруков е строг но безкрайно честен човек.Работата не е лека, работи се периодично в КПП, където се проверяват тежки камиони на влизане и излизане / документи, стока и т.н./ и в хладилните складове където е доста студено / от 2  в единия до 8 градуса в другия/ Почти няма време за сядане и почивка, понякога се струпват до 200 коли на ден и се яде на крак. Парите не са много , но всеки сам си преценява дали да се гърби или не.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?