Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Линде Газ България /img/frontend/nomap.png"

Линде Газ България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 337 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 211-220 от общо 337


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Цена за час: 80 лв.
Местоположение: Център, гр. София, обл. София, (Виж Център на картата)
Възраст: 32 г
Ръст: 167 см
Цвят на очите: Кафяви очи
Цвят на косата: Руса коса
Видове секс: Класически секс Групов секс Лесбо шоу
Френска: Френска с презерватив Френска без презерватив Кунилингус Анилингус
Свършване: В устата На гърдите
Други услуги: Влизане в роля Масаж
Цена за половин час: 60 лв.
Цена за 2 часа: 200 лв.
Цена за вечер: 600 лв.
Говорими езици: Български English Deutsch
Терен: Собствен терен Ходене по адреси Хотел
Работно време: 13:00-22:00

Допълнителна информация
Към цената е включен стандартен секс, френска със презерватив. Цената за 30 мин. е валидна само до 18 ч в делнични дни. Екстрите се доплащат допълнително. Дискретност и отлична лична хигиена. Повече информация на посочения телефон.


-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

По какво се познават лошите ръководители:

1. Мислят, че са най-добри във всичко

Лошите лидери чето имат надуто его и нереалистична представа за собствените си способности, която ги кара да вярват, че са безгрешни и, че всяко нещо, което правят е възможно най-доброто. Разбира се, истината е далеч по-различна.

2. Не се развиват

Добрият лидер знае, че животът е непрекъснат процес на самоусъвършенстване, докато лошият вярва, че е вече е постигнал съвършенство. Тези хора почиват на стари лаври и пренебрегват всички възможности да научат нещо ново и да усъвършенстват уменията си.

3. Техните действия не отговарят на думите им

Лошите шефове често казват едно нещо и след това правят друго. Това унищожава всяка капка доверие, която членовете на екипа са имали във своя ръководител.

4. Обкръжават се с хора, които никога не им противоречат

Лошите лидери търсят хора, които не оспорват техните решенията и виждания и им предоставят възможността да правят каквото си искат.

5. Не знаят как да се справят с конфликтите

Когато трябва да проведат труден разговор, те предпочитат да прехвърлят отговорността на някой друг, който да разреши проблема. Когато не могат да намерят посредник, те използват двусмислен и неясен език или просто напълно избягват конфликта, надявайки се, че той ще се разреши от само себе си.

6.Не се вслушват във вашите предложения

Както вече споменахме, лошите шефове мислят че винаги са прави, а това означава, че за тях вашата гледна точка няма никаква стойност.

7. Опитват да контролират всичко

Лошите лидери изпитват огромна трудност при делегирането на задачите, дори когато разполагат с изключително компетентни служители и партньори. В много случаи, те не искат да възложат важна задача на някой друг, защото не вярват, че той може да се справи с нея толкова добре, колкото самите те. Този подход убива мотивацията и спира растежа.

8. Обичат да представят нови продукти, но не и да ги поддръжат

Слабите лидери поставят на първо място постоянното заливане на пазара с нови продукти и услуги, без да се интересуват, дали вече съществуващите получават нужната поддръжка и дали всички проблеми с тях са изгладени.

9. Те не изграждат фирмена култура

Лошите лидери подминават напълно процеса на изграждане на фирмена култура, защото не виждат нейната стойност и влиянието, която тя има върху представянето на служителите им.

10. Те не мислят преди да говорят

Шефовете, които не внимават с начина, по който се изразяват, изпитват по-големи трудности в наемането на топ таланти и в привличането на инвеститори, от тези, които обмислят добре думите си.

11. Интересуват се повече от печалбите, отколкото от клиентите

Всички знаем, че печалбата е важна, но хората винаги са на първо място. Лошите лидери се интересуват повече от краткотрайните печалби, отколкото от добрите отношения между клиентите и компанията.

12. Ръководят се от егото си

Лидерите, които нямат високо самочувствие, често стават жертва на своето его, което ги кара да вземат лоши решения и да поставят личните си приоритети пред тези на компанията.

13. Те са прекалени оптимисти

Слабите лидери вярват, че нещата ще си дойдат на мястото, дори когато всички факти сочат обратното. Мечтите им могат да замъглят съзнанието им до такава степен, че да не могат да преценят рисковете, които застрашават техния бизнес.

14. Те никога не търсят помощ

Лошите шефове вярват, че молбата за помощ е признак на слабост. По тази причина те отказват да потърсят подкрепа, дори когато имат най-голяма нужда от нея.

15. Те не се учат от грешките си

Всеки прави грешки, но когато лошите лидери грешат, те не използват възможността да променят мисленето си и да си вземат поуки от случилото се.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Доста хора се отдават прекалено много на чувствата и желанията, загърбвайки разума

Все по – често ми прави впечатление, че много хора се поддават прекалено много на чувствата и физиологичските си страсти /секс, хапване, пийване/ и същевременно отхвърлят логическата мисъл, като я обявяват за студено и дори грубо занимание. По телевизията все по – често се появяват защитници на чувствата и удоволствията, които бръщолевят някакви странни „сърцераздирателни” слова и с тях се опитват да аргументират глупостите, които вършат. От екрана се леят сълзи, силикон и произнесени чувствено думи и аз понякога се стряскам телевизорът ми да не даде на късо, заради поддържаната влага на екранната лигавост. В същото време има случаи, в които говорейки с някого усещам, че той леко се дразни от твърдите ми принципи и логическите ми умозаключения. Не всичко било логика и разум, по – важни били чувствата и усещанията, поучават ме някои. Пускам си случайно радио или музикален телевизионен канал и чувам някакви любовни песни с абсурдни текстове, които ми бъркат в съзнанието и предизвикват неприятни усещания наподобяващи скомина. Тези текстове са банални, лигави и безсмислени. Слушам интервюта с разни хора, които нямат какво да кажат и затова говорят общи приказки. Гледам предавания, в които участват герои от Биг Брадър, само защото са герои от Биг Брадър. От време на време чета абсурдни писаници, в които авторите им твърдят, че четенето на книги вече е отживелица, че книгите промиват мозъка и че трябва да се разчита повече на телевизията, Интернет и личните емоционални преживявания – като за някои последните са източник на най – много опит. Какво ви става бе хора? Защо говорите и вярвате в безсмислици? Как така може да ви трогне едно сълзливо предаване, изпълнено с любовни драми, а не една логична и добре написана книга или статия?

Какво всъщност представляват съзнанието и рационалността и каква е връзката им с морала?

Съзнанието /разумът/ е основното средство за оцеляване и развитие на човека. То гарантира обективното възприемане на действителността и адекватната човешка реакция, насочена към конкретен полезен резултат. Без съзнание човек не може да осъществи нормално нито една дейност в живота си.

Когато даден сигнал постъпи през сетивата в мозъка, първо влиза в досег с подсъзнаието /несъзнателното/. Ако този сигнал се определи като не толкова важен за човека, вниманието на съзнанието се привлича в много малка степен и може да се фокусира върху по – значими дейности. Тези дейности са актуални, важни за човека в момента. Например когато човек е на изпит, той не се фокусира върху квадратурата на аудиторията, върху температурата и влажността на въздуха в помещението или върху чуруликкането на птичките отвън. Студентът съсредоточава вниманието на съзнанието си върху темата на изпита и мобилизрането на натрупаните знания. Единственият начин той да обърне внимание на пеещото отвън птиче в този момент /при положение, че му пука за изпита разбира се/ е ако примерно последното влезе неочаквано в аудиторията и му кацне на рамото. Това безразличие не е свързано с някакви отрицателни чувства към птичето. Безразличието е свързано с факта, че в момента има по-важни неща от чувствата към птичката, а и от чувствата въобще. Тези неща са свързани с обективната реалност на ситуацията, в която се намира студентът, с рационалното решение, че тази ситуация е по – важна за него в момента и с конкретния желан резултат и неговата значимост.

И тук стигаме до отговорността и морала. Тъй като човек има съзнание /разум/ той има и възможност за избор. Всеки ден всеки от нас прави много и различни избори, от които се определят, неговите живот, щастие, успехи, постижения, спечелени пари, получени оценки и т.н. Основните избори обаче, са дали, за какво, кога, как и доколко да се мисли, да се използва съзнанието. Това е така, защото човек е същество с волево съзнание, сам взима решения. Под използване на съзнанието се разбира осъществяването на рационален мисловен процес. Рационалността се състои в преценката на основателността и правилността на решенията, с оглед на конкретните желани резултати. Моралът също изисква от човека да взима правилни решения, водещи до създаване на някаква конкретна и значима стойност. Не е морално да разрушиш нещо значимо, само за да задоволиш някаква своя низша потребност, но не е и морално да правиш нещо безсмислено само и само да се изфукаш с активността си. С други думи рационалността и морала вървят ръка за ръка. В своите книги, Айн Ранд убеждава читателите във валидността на тази теза. В „Атлас изправи рамене” писателката ни разкрива моралността в това да правиш бизнес, като призвеждаш значима за някого стойност и да печелиш от това. Печалбата е финансова категория, която при компетентна работа, създаване на полезност и справедлива размяна се превръща в морална такава. В книгата главните герои са способни хора, които работят водени от разума, създават значима стойност и печелят от работата си. Така че се оказва,че рационалното мислене е моралният избор на един съвременен и свободен човек.


-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-2
Местоположение
-2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Съвет от Аннамария: " Бъди гъзолизец, като Любо, за да нямаш проблем с Кирчо!" Но...

"Американският генерал от Първата световна война Джон Пършинг веднъж е казал: „Компетентният лидер може да създаде ефективна войска от слаби войници, докато лошият водач може да деморализира дори най-добрите войски“.

Повечето екипи и компании имат толкова голям капацитет и способности, колкото техните управляващи лидери. Именно по тази причина е толкова важно да помогнете на всички посредствени ръководители около вас да се превърнат в по-добри водачи. Ето няколко начина да разпознаете слабите и да им помогнете да се превърнат в отлични водачи:

Лошите ръководители не дават личен пример

В много случаи ръководителите на екипи карат служителите си да правят неща, които самите те не биха искали да направят. Понякога това не е преднамерено поведение, но резултатът винаги е един и същ - загуба на уважение и доверие. Ако искате да бъдете уважаван лидер, запретнете ръкави и застанете рамо до рамо с вашите служители, давайки пример как да се справят най-добре със своята задача.

Лошите ръководители не комуникират ефективно

Както повечето хора обичат да си мислят, че са добри шофьори, множество лидери се залъгват с идеята, че са добри комуникатори. Ако познавате лидер, който се смята за ефективен комуникатор, когато всъщност не е такъв, обяснете му как неговите послания и изказвания се приемат от останалите членове на екипа и му дайте примери за начина, по който великите лидери разбират дали информацията, която споделят, стига ясно и разбираемо до техните служители. Накарайте го да търси по-честа обратна връзка и често да пояснява по-трудни за разбиране термини и концепции.

Те пазят тайни и отказват да споделят важна информация

Те предпочитат да пазят за себе си информация, която може да им донесе някакво преимущество, и отказват да споделят опитат си с останалите, защото се страхуват, че по-късно това може да допринесе за тяхната замяна. Техните екипи представляват затворени групи, който гледат на информацията като на оръжие, което им дава власт над другите.

Покажете на тези шефове, че ефективното лидерство е отворено и прозрачно.Накарайте ги да разберат, че искрената комуникация и споделянето на познания и опит носят ползи за всички в компанията, тъй като доброто представяне на служителите се отразява и върху резултатите на техните лидери.
ошите ръководители насърчават съревнование, вместо сътрудничество

Те поставят служителите си в такава ситуация, защото смятат, че конкуренцията е добра за развитието на екипа. В това има голяма доза истина, тъй като пряката надпревара между колегите може да ги мотивира и да ги направи по-продуктивни. Границата, която обаче не трябва да бъде прекрачвана, е тази, при която вътрешната конкуренция подкопава работата в екип. Покажете на тези лидери, че в основата на успеха на всеки един екип седят сътрудничеството и разбирателството, а не съревнованието и конфликтите.

Имат ниски очаквания

Някои кандидат-лидери опитват да създадат илюзия за успех като поставят ниска летва пред своя екип и ограничават предизвикателствата, пред които той се изправя. Това поведение често произтича от един дълбоко внедрен страх от провал. Покажете им как да предизвикват своите служители, за да разкрият техния пълен потенциал, и как да получат по-добри резултати, като повишат своите очаквания.

Не знаят как да мотивират служителите

Най-важното качество на лидерите е тяхната способност да мотивират и вдъхновяват своя екип. Ако един лидер не може да прави това, той просто не е истински лидер. Добрите ръководители знаят как да накарат своите служители да повярват в себе си и в своите способности като ги подкрепят по всеки начин, по който могат, винаги когато имат нужда.

Не мислят в дългосрочен план

Те често са погълнати и затрупани от ежедневните си задачи и губят от поглед по-голямата картина. Накарайте ги да забавят темпото и да се огледат, за да видят потенциалните проблеми отрано и да създадат дългосрочен план, на който да бъдат подвластни краткосрочните им цели.

Дори най-лошият и най-некомпетентният ръководител има потенциала да стане не просто добър лидер, но и велик"



0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Откакто опитах новия "Dove", кожата ми се подмлади, стана нежна, приятна на допир. Порите се отпушиха. Почувствах прилив на бодрост, нови сили! Даже
сама се учудух! Въпреки, че на вкус - сапун като сапун...


Искате вашата коса винаги да блести, - спрете да я миете!


Надпис под знака : "Забранено изпреварването"
Уважаеми дами, този знак се отнася не само за червени и черни автомобили!!!


Обява: "Спешно се търсят сестри-близначки, които да имат голяма разлика в
килограмите за реклама на нов метод за отслабване."


Компютърът никога не може да замени човека!!!подпис: Канибал


Искате вашия секс да стане незабравим?! Вземайте нашите таблетки за подобряване на паметта!


Обява: "Жена - дегустатор предлага услуги на заможни дами, които не искат да
сгрешат при избора си на партньор."


Обява: "За всички, които не са се примирили с несправедливостта, беззаконието,
произвола на властта...
В аптека номер 43 - голямо разнообразие от усмирителни ризи.


- На вашето внимание слънчогледови семки! Господа, запомнете семките не са само 1-2 килограма шлюпки, но са и 3-4 часа женско мълчание...


Обява: "Интелигентен младеж иска да се запознае с хубаво момиче, коеото ще го
разбере и ще му прости."


Надпис в тоалетна:" Губейки маса, губиш енергия E=mc2(на квадрат)"


Фирма "Durex" Ви поднася своите извинения, Вашето раждане е техническа грешка, моля явете се в лабораторията за унищожение.


Обява: "Продава се дог. Яде всичко. Много обича деца."


Заменям книгата "Вкусна и здравословна храна" за "Първа помощ при отравяния".


Обява: "Киностудио наема на работа още десет каскадьори"


Надпис на задното стъло на автомобил: "Не викай, че карам бавно, така или иначе съм пред теб"


Обява: "Умен човек ще помисли върху вашите проблеми. 1.20 лева на минута(без ДДС).
тел. 0099887766"


Обява: "Предсказвам по пин кода на вашата кредитна карта."


"Дядо Коледа е педераст". подпис: Дядо Мраз


Обява:"Изгубено е много умно куче! Шаро, ако четеш това, моля обади се у дома!!!"


Надпис на въздушната възглавница: "Сега Вашата кола струва доста по-евтино!"

Надпис в автобуса: " Ако не отстъпите място на стар човек, аз ще отстъпя!" Шофьора


Надпис в автобуса: "Уважаеми пътници, при намиране на забравени вещи, моля не ги взимайте, а съобщете на шофьора. Не забравяйте - заплатата му е малка!"


Молба към "Свидетелите на Йехова" да се явят при следователя Иванов за даване на показания.

Обява: "...Пари по факса моля да не се изпращат - черно-бял е."


Обява: "Петима студенти търсят стая под наем в Студентски град. Може и съссъквартиранти."


Надпис на входа на гробището: "Министерството на здравеопазването предупреждаваше!"


Реклама: Новият Always с крилца - два пъти по-малко натоварване на крилата и подобрена маневреност.


Понеже маршрутните таксита са все препълнени вече са се появили в някои надписи:"Място само за шофьора на маршрутното такси!"


Обява: "Търсите украшение за жена си?Подарете и бижу от стронций-9, нека да свети от щастие!"


Внимание! В двора има тъща - зла като куче!


Обява: Децата са цветята в нашето сиво ежедневие. Аз продавам семена...


Обява:"Лекувам от онанизъм за един ден(нощ).Скъпо. Тaня."


Надпис в Икономическия институт:" Изпит няма да има. Всички билети са продадени!"

Обява във вестника:" Търся умен, вниматален, отговорен, работещ, щедър, непиещ мъж поне веднъж просто да видя!"


Обява във весника:Търси се човек който кара крадена кола,да е крадец,и да кара пиян.Телефон 166


Обява: "Работа за 40 човека. Търсете Али-Баба."


Обява: "Търся си работа. Забравих къде се намира."

Обява: "Искам да се запозная с жена, която ще има топла вода от 20 май до 5 юни."


Надпис в маршрутка: "Съобщавайте за вашата спирка така, все едно сте я пропуснали".


Надпис в новооткрита сладкарница в ромският квартал на град Русе - "Чародейка": "Производство на натурални шоколадови бонбони с аромат на ром".


Обява:" Продавам лява или купувам дясна скиорска обувка "Alpina" 44-номер."


Обява: "Развалям на всеки доброто настроение, подробнности на телефона 0099887766".


Обява:" Изгубена тъща. Отиде за бира и не се върна. Молба - да се върне бирата".


Промоция на магазин за обувки: Купете само дясната, лявата ще получите абсолютно безплатно!


Обява: " Багерист шести разряд търси работа за вкъщи."


Обява: Ефтино! Пудготовка по бългърски език за ВУЗ. Гъранция!


Обява: Заменям 40-годишен мъж за двама 20-годишни.Вариантът 4 х 10 не се приема.


Обява: Съдействам при отслабване. Поемам вашите закуски, обеди,вечери. За
допълнителна информация - Иван Петров, Студенстски град, бл....


Обява: "Бригада студенти-хамали предлага услуги на заможни дами."


Обява: Цикля паркет. Евтино. Вярно, кофти...


Разлепена обява по спирките: "Набираме хора да лепят обяви по спирките, че набираме хора, които да лепят обяви...."


Обява: Денонощно! Автомобили за всеки вкус! Неохраняем паркинг ....


Обява: "Потомствен благородник облагородява родословни дървета."


Oбява: "Домакиня заменя готварска печка за вечеря на свещи...и още нещо"


Обява:" Мъж на средна възраст, двукратен вдовец, търси своята прекрасна спътница
в живота. Ръст 180 см, хоби - бране на гъби и приготвяване на най-различни ястия от тях."


Обява: "Опитен психотерапевт търси работа. Търся вече трети месец. Що за скапанадържава! Всички са гадни смотаняци - мразя ги! Звънете, нещастници на XXXXX..."|


Обява: " Отслабване за една нощ! Петя и Светла. ( не е Хербалайф)."


Обява: "Ремонт на автомобили по снимка"


Обява: "Продавам трева. Не е хербалайф."

Обява: "Лесно запалима търси трудно гаснещ."


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако нямате проблеми с алкохола,проблеми с психическото здраве(на която и да е личност от двете),проблеми със секса,страдате от прекалено високи доходи,нямате рак,флекс,бебе,фалшиви дипломи,бонбони "ЛИНД" и т.н.Линде газ ще Ви осигури всичко това!


-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-2
Местоположение
-2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Учени откриха нова риба- Гад. Не кълве и т'ва е!


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Заменям книгата „Радостта от секса“ за „Венерическите болести и тяхното лечение“.

Реклама: Виагра лайтс – ще Ви се иска само да се целувате.

Обява: Купувам телевизор без реклами.

Обява: Mлада жена с консервативно мислене за секса иска да се запознае с подобен мъж, а най-добре направо с двама или трима…

Обява: „Съюзът на слепите търси секретарка, приятна на пипане.“

Обява: „Младо, симпатично момиче със стройна фигура, без задръжки, продава вагон цимент.“

Надпис в тоалетната: „Тук и най-големите юнаци се посраха“.

Обява: „Лесно запалима търси трудно гаснещ.“

Обява: Заменям 40-годишен мъж за двама 20-годишни. Вариантът 4 х 10 не се приема.

Обява: „Искам да се запозная с жена, която ще има топла вода от 20 май до 5 юни.“

Обява: „Търся си работа. Забравих къде се намира.“

Обява: „Работа за 40 човека. Търсете Али-Баба.“

Обява: Децата са цветята в нашето сиво ежедневие. Аз продавам семена…

Надпис в автобуса: „Ако не отстъпите място на стар човек, аз ще отстъпя!“ Шофьора

Обява: „Изгубено е много умно куче! Шаро, ако четеш това, моля, обади се у дома!!!“

Обява: „Предсказвам по пин кода на вашата кредитна карта.“

– На вашето внимание слънчогледови семки! Господа, запомнете! Семките не са само 1-2 килограма шлюпки, но са и 3-4 часа женско мълчание…

Искате вашия секс да стане незабравим?! Вземайте нашите таблетки за подобряване на паметта!


-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
-2
Колеги
-4
Работна среда
-5

Аз знам, че нищо не знам- Сократ
Знаещият не е всезнаещ. Всезнаещият не е знаещ- Лао Дзъ
Н'дей много зна!- Баба ти


настоящ служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-2
Местоположение
-3
Колеги
-4
Работна среда
-5

Хресват ми хората, които за да блестят, не гасят никого! ...както е в Линде

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?