Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

АЛИКО България, компания на МетЛайф (MetLife Inc.) /img/frontend/nomap.png"

АЛИКО България, компания на МетЛайф (MetLife Inc.)

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
0
Работна среда
-5

Система за работа тип Rainbow, експлотация на личните Ви контакти и техните близки. Естествено, ако не се получава виновен е новия агент, защото не е пдготвен, не е положил достатъчно усилия и т.н. :)! Така Компанията остава винаги "чиста". Изключително агресивен подход към агентите и клиентите. И към клиентите и към агентите подхода е един и същ - точно дозиране на информацията в интерес на компанията, а впоследствие отговорите са от типа "...ама как Вие не знаете ли? Това всеки го знае!", "... не знам, ще проверя /след 3 седмици/...".
Казано по друг начин:
- Внимавайте като клиент - Популизма, че Метлайф ще се погрижи за Вас, означава само и единствено желанието им да вземат от Вас максимума, който биха могли! Когато договора Ви влезе в сила единствения отговор, който ще получите е "...но ВИЕ ПОДПИСАХТЕ ТОЗИ ДОГОВОР. Прочетете го по внимателно!..."
- Внимавайте като агент - Безкрайни фалшиви обещания, безброй картинки увещаващи великолепно бъдеще, всичко е розово... розово...:) Всичко докато капана хлопне, т.е. подпишете си договора. Следва такси за това и онова, плащания под условия, безкраен натиск за "активност" /да тормозим приятелите си :)/ Мизерен офис, в който се редиш на опашка за да използваш компютър, плащаш си всичко без студената вода и телефона.
 
В обобщение: Белия лист хартия е оръжието на тази компания - привидно непринуден жест, с който агента или мениджъра /без разлика, клиент или агент е едно и също тук/ решава да Ви нарисува красиви обещания с естествения си почерк,  кръгчета, чертични, посредством които на Вас ви става "ясно" и получавате така прокламираното "лично отношение", е само инструмента на доверието, е психологическия капан към Вашето "ДА"! Белия лист не е документ, заявката Ви, офертата Ви или Молбата за застаховане също не са документи, те са само думи. И всичко трябва да се случи в срок от 2-3 дни, нямате време за размисъл, сега сте горещото желязо, което се кове, сега трябва да бъдете обгрижват, обработват, трябва да решите - сега и веднага! Хитро, нали?
Белият лист, както и всички други картинки са само хвърчащите листа. Единствено Важно за Вас е това върху което се подписвате, било то договор или полица, подчертавам ПОЛИЦА ИЛИ ДОГОВОР. Моля Ви, не се подвеждайте по усмивката на мениджъра или агента, който опитвайки се да ВИ форсира умело отклонява възраженията, които ви хрумват секунди преди подписа с "... тука малко неясно е написано, ех тези ИТ пак не оправиха програмата ... нали Ви обясних... Вие сте интелигентен човек и разбирате..." и така до безкрай! АБСТРАХИРАЙТЕ се от думите им, консултирайте се с приятел, адвокат или човек на който имате доверие. Да, Метлайф има отговор за всичко и веднага ще парира с "... но Вие сте самостоятелен човек... Вашият адвокат ще Ви плати ли, това, което ние ВИ обещаваме... Вашият приятел, ще Ви даде ли 10000, ако се наложи операция..." Вариантите са безкрайни! :)
 
Е, надявам се да съм полезен и да Ви накарам да се замислите добре преди да решите да се обвържете с тази "Велика компания"!
Най-великата компания, която държи на акцента "Трябва да сте щастливи, че Ви обръщаме внимание!"
 
:)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?