Подробна оценка от някои
Защо когато някои пише верни неща за фирматата и мнението му се трие.Заплатите се бавят винаги.потенциал за развитие никакъв,незнаеш дали утре ще си на работа.Колкото до този или тази които се чувствал човек и на мястото си значи не е свикнал на работа,или да работи със некадърни управници.
Подробна оценка от анонимен
Всеки ден тръгвам със страх към работа , защото може да се окаже последен. Нищо не е сигурно всеки може да бъде уволнен по всяко време. Още по лошо напоследък се шушука между колегите че фирмата е пред фалит. Дано не е вярно.
Подробна оценка от
Това е първата фирма в която наистина се почуствах човек уважаван не само от колеги но и от работодатели.Който смята че в Макет е ад това значи че не е работил в Павел и синове или НЕС.Макет е може би една от малкото фирми която държи на работниците си и проявява уважение към тях.Ако не беше тази криза може би не бих напуснала никога,но при първа възможност ще се върна пак там.
Подробна оценка от Бате Бойко
Този последния "НЕ СМЕ СЛЕПИ" сигурно е някой лицемер. Шефовете не понасят такива и те не се задържат много при нас. Това че фирмата е семейна - не виждам нищо лошо, щом успяват да се развиват вече доста години. Работя при тях още от времето когато бяхме Термосистем (това дали го знае този, който пише за смешки - собственика на Макет е този който основа марката ТЕСИ и понеже и там фимата е семейна, него го изгониха, за да си останат парите само за двамата братя) От 96г. до сега съм напускал 1 път за няколко месеца-ходих в чужбина. Върнах се и те пак ме взеха при тях-не са от фирмите дето като им напусне някой,той вече не съществува за тях. Ей това е най-важното ценят си хората и ги уважават. Но искат същото насреща.И то си е нормално. Заплащането може да не е от най-добрите,но тук се чувстваш човек. Не като жена ми - взема повече от мене, но в събота винаги аз гледам децата, готвя и т.н., освен това в неделя винаги е на разположение, че и на един плаж не можем да отидем, все едно че е част от инвентара.
Подробна оценка от не сме слепи
Хахаха! Това е фирма-смешка! Фирма без фирмена политика! мама, татко и аз...
Дано изказалият се пореден "настоящ служител" поработи там повече от всички преди него...
Хахаха!
Подробна оценка от brooster
Фирмата е много коректна спрямо персонала си, отнасят се добре и са загрижени. Работата не е за хора, на които ръцете са им заврени в г*за, изисква се известна сръчност и умения, но който си ги има няма проблеми. Работната атмосфера е отлична като се дава поле на изява на всеки. Относно ръководителя, който пише Дидо, той е много голям специалист и страшно много си разбира от работата, също така не толерира мързела и самоволието на работниците, ето защо Дидо е зле настроен към него, все пак той беше най-мързеливия работник във фирмата. Фирмата осигурява и транспорт за работниците си от гр. Смядово тъй като те са голяма част от персонала. Засега това мога да се сетя за фирмата.
Подробна оценка от Макетка
Фирмата се намира наистина на не много удобно място, но пък за сметка на това атмосферата е доста приятна. Работното време е възможно най-доброто, отношението на шефовете към нас е чудесно, никога не сме били унизявани и никога не са ни карали да се чувстваме потиснати или обидени. Всичко е на 6, само дето китайците малки ни подбиват производството.
Подробна оценка от Дидо
Тук е малък ад. Цялата власт е дадена на счетоводител със средно образование и огромен комплекс заради липсата на по-високо! Той управлява производството и хората, определя заплащането и дори настройва работните параметри на машините. Представете си за колко "всестранно надарена личност" става дума!
Шефовете изцяло са му се доверили и дори не искат да чуят чуждо мнение!
Иначе работниците са трудолюбиви и достатъчно грамотни, за да изготвят краен продукт, който доста добре се продава.
Уволняват се хора, защото са излезли в болнични.
Но се раздава противоотрова - кисело мляко! Е вентилацията не се включва, защото "счетоводителя" забранява, ни иначе всичко е О.К.