Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тринитек https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Тодор Александров 109-115&markers=София,Тодор Александров 109-115
5 3 0
3 точки от 28 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 28


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

само една вметка за Нико.. да го върна малко по-назад :П.
Тринитек е фирма ориентирана в онлайн хазарта.
Когато един ден малка група хора от офиса реши да се забавлява след работа на покер и всичко почна за забавление на Нико му излезе проявление, че явно не го бива в програмирането и може да вади пари от "балъците" и изведнъж някви хора почваха новия месец с -100/ 150 лева от борчове от покера началството реши да спре тоя порочен кръг и забрани играта на покер. Но така в една тетрадка останаха няколко борча, които нашия "ЛИХВАР" реши да откупи от хората които си "чакаха" тея пари и да ходи, като най-долната УТАЙКА по стаи и да събра "борчовете" ... заради тоя паткан и още един (:П) стана така че фирмата трябваше да купи още един хладилник, който да назове частен, защото видиш ли в общия хладилник всичко е общо и хора, които са си оставили обяд за по-късно не го намираха поради простата причина, че на някой "хора" не им оставаха пари за храна от залози и запои по дискотеките ...


настоящ служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Така :П първо да кажа за Семейстов Нико ЛЪжеца и Савина Лъжеца :П .... семейството, което се залюби наработа и реши, че може да си прай каквото иска и когато иска.
Това са хора лишени от морал и отговорнос в какъвто и да е бил аспект(за пример ще дам господин дължа пари и на кучетата(Нико-Лъжеца), които реши, че иска да е мафия с тази кратака автобиография и остави работата на заден план и на два пъти рискува планинга на фирмата с неговото безхаберие и нихилизъм). Безкрайно озлобени хора от факта, че на Савинчето мъжленцето беше изловено, че не е вършил никаква работа дълго време по настоящ проект и единствената му грижа беше да играй покер и да гледа фейсбук в работно време и да се разхожда, като "ВОЖД" по коридорите на офиса с обедно меню от хепи и да се хвали наляво надясно какво блъснато ауди за 10 бона си е взел и как се поти на климатика докато вънка е -15 градуса.
Вие хора с малката си тайфа, която се омете след като Нико-Лъжеца тартора на безхаберниците, които бяха, като малък отряд на вечно недоволните и мега изнагляли типове(когато стане въпрос за бонуси и заплата, а като се заговори за свършена работа си миете ръцете с новит и още неориентирани хора, които бяха назначени в екипа на новоназначения тийм лид безхаберник Нико ... ) НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЕБЛАГОДАРНИЦИ, колкото и да са толерантни и добронамерени хората в ТРИНИТЕК толкова повече вие изнаглявахте !!! и да плюете и да храчите отгоре нищо неможете да промените от факта, че си ще си останете нереализирани ПАТКАНИ с блян за ГОСПОДСТВО и ВОЖДАЛИЗЪМ... цялата помия която сипвате отгоре на тази фирма ще ви се изсипе на кухите кратуни един ден ... ПОЖЕЛАВАМ ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, а на хората, коиото са от обкръжението на семейство Лъжарево им пожелавам един ден да си родят много малки попови ЛЪЖЕЧКИ и да им се радват и да ги учат как, като хората ти правят добро ти да им фърляш една тлъста, мазна и дебела фъшкия в ЛИЦЕТО..


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Напуснах преди няколко дена до като бях в изпитателен срок. Причини : ниско квалифицирани кадри, слабо заплащане, скучни проекти. Фирмата е идеална за Junior позиции.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми, Анонимен,
за настоящ служител си много агресивно настроен и заинтересован за репутацията на фирмата в този сайт.

Ако не си HR или от управата на фирмата, имаш най-малкото право да казваш, кой и за какво е назначен и уволнен "дисциплинарно", тъй като предполагам не си изобщо запознат със случая, тъй като не ти е влизало в работата. :) И да знаеш, че в нормалните фирми, не такива като Тринитек/Cayetano когато някой е повишен е защото е показал качества, а не е избран на онче - бонче!

А тези думи :
"Ако "без никакъв потенциал за развитие" ви повишат в Team leader и не вършите никаква работа, нормално е да ви уволнят дисциплинарно. Ако не уважавате колегите си, независимо дали са под или над вас в йерархията, нормално е и те да не ви уважават. "

Това са думите, които използва шефчето ви (вече БИВШО) и подмазвачите му в СЪДА, част от лъжливите показания и думи изречени от лицемерите в тази фирма ;), така, че по тях личи, че не си никакъв настоящ служител, доволен от работата си като програмист или тестер, а HR или някой си там друг от това обкръжение!

Поздрави!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Предполагам мнението преди това е адресирано към мене и някак си се чувствам задължен да отговоря, макар че със самото мнение написано от "анонимен" сами да признавате написаното от мене в по-стари мнения.. а именно:

Ще пропусна хвалбите за фирмата, трябва да си много изпаднал за да отидеш да работиш там. Пазете се хора!!!!

"Ако "без никакъв потенциал за развитие" ви повишат в Team leader и не вършите никаква работа, нормално е да ви уволнят дисциплинарно."
- Нима не написах, че този който назначава е два пъти по зле от тийм лидерите, но пък що да не се оправдава с нас. Уволнихте ме дисциплинарно защото не успяхте да ме смачкате и накарате да подпиша "споразумение по взаимно съгласие". Не може за тези 2 години и повече през които съм работил за вас, накрая неква мишка да дойде и да ми се прави на велик, няма как да стане просто. Всички в офиса бяха свидетели, как ме накарахте да работя в стая/склад пълен с кашони и всякакви препарати, без компютър само и само да подпиша. Добре че беше инспекция по труда, малко да ви вразуми, ето как: https://drive.google.com/file/d/0BziC1wVgdT-nQko4NU5FX2NmVUk/view?usp=sharing
Колкото до уволнението и делото което водя към вас, на първа инстанция загубихте, силно се надявам и на втора да е така.

"Ако не уважавате колегите си, независимо дали са под или над вас в йерархията, нормално е и те да не ви уважават."
- Няма под а само над. Или си човек на някой от управниците и може да растеш в кариерата си или си стоиш и си тъпчеш на место. Не се опитвайте да заблуждавате хората и не им се подигравайте, просто недейте!!!

Може би го пиша за 10 път вече... стойте далеч от Тринитек.


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Cayetano е страхотно място за работа! Има какво още да се желае, но за разлика от повечето фирми, тук се работи по разрешаването на проблемите и подобряването на процесите.
Заплащането е доста над-средното. Бонуси могат да бъдат получени във всеки един момент, като това зависи изцяло от представянето ви. Има и годишен бонус.
Натоварването не е сериозно, но съществува еднообразие в работата, което може да я превърне в рутина.
Овъртайм няма. Закъснение на заплати няма. Осигуровките са на база реалното възнаграждение. Има кариерни планове. Колегите са страхотни! Работната среда също.

Минуси: Ако идвате на работа с кола - няма парко места.
(за колело или с метро - всичко е чудесно)
Има моменти, в които може да нямате текущи задачи, а други в които да имате няколко проекта наведнъж.

Относно някои от коментарите по-долу:
Ако "без никакъв потенциал за развитие" ви повишат в Team leader и не вършите никаква работа, нормално е да ви уволнят дисциплинарно. Ако не уважавате колегите си, независимо дали са под или над вас в йерархията, нормално е и те да не ви уважават.

Надявам се информацията да ви е полезна!


бивш служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
-2
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Относно Dev отедлите:

+ Добро заплащане и условия за работа
+ Сплотен колектив
+ Приятен социален пакет
+ Ясна йерархия и организационна култура

- Работата е малко неразнообразна
- Някои от използваните технологии са специфични, т.е. натрупаният опит не трудно може да бъде използван на друго работно място


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
0

Видях, че тук се заформя някакъв "чат", та реших и аз да се включа и да изкажа мнението си. Работих около 10 месеца в тази фирма, в началото си мислех, че всичко е супер, колеги, шефове, обстановка, но уви, грешно първо впечатление. Като човек,който иска да се развива в сферата си, мога да кажа,че там освен прогресивно да затъпееш, няма как да научиш нещо, което да ти трябва на друго място. Що се отнася за останалото, там всеки е човек на някого, братя, сестри, гаджета, приятели на шефа и тн. Аз случайно попаднах там и всички в началото се чудеха, как точно е станало това. Единственото нещо, което не обезсмисля стоенето ми в тази фирма е, че срещнах настоящият си приятел, когото уволниха дисциплинарно, без да има причина и заради когото след това започнаха да ме заплашват, че ще ме следят, че ми нямат доверие, все едно съм някаква престъпница. Така наречения "Шеф" всеки ден минаваше и гледаше компютъра ми, да не би да си пиша с вече уволнения си служител, показа ми лист на който бяха извадили целия чат (личен) между нас и каза, че ще следят всичко, което правя, в колко часа идвам, с кого говоря, с кого излизам на обяд, кой сайтове отварям и тн., само в тоалетната не идваха с мен Ако бях престъпник, сигурно по-малко щяха да ме следят службите. Опитаха се по всякакъв начин да ме накарат да напусна сама, защото знаеха, че ако и мен уволнят без основание и аз ще заведа дело срещу тях иииии успяха.... за щастие.
На всички, който искат да отидат там бих казала: много подмазване на шефа, HR и протежетата им и може и да си живуркате добре. На тези, който искат да се развиват и да работят с професионалисти, а не да се занимават с интриги и да губят времето си - по-добре изберете друго място, Тринитек не е това място! 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Шлюке, bgrabotodatel ви е най - малкия проблем, свързан с това, че никой не иска да работи при вас. Създадената вече лоша репутация за Тринитек, трудно може да се оправи. Така че не се хаби въобще, ако ме разбираш ma frend. 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ами не, нито съм от управата, нито съм HR, нито съм протеже на някого - прост дизайнер съм. Не ме интересува кой какви взаимоотношения е имал, просто изказвам личното си мнение и се надявам то поне малко да бъде уважено. Обиколил съм не малко фирми, мога да направя проста сметка и стоя зад думите си. За това защо съм бивш служител мисля не ви касае.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?