Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

медиком оод/теодора палас /img/frontend/nomap.png"

медиком оод/теодора палас

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 23 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-23 от общо 23


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мястото изобщо не е подходящо за хотел, мръсен е въздуха по булеварда от ТЕЦа и околните фирми. Почиващите в хотела дишат мръсният въздух, като са изложени на шума от потока от коли и тирове. Никога повече няма да ангажим стая в хотел Теодора палас. Цените на нощивките, както и в ресторанта са високи, а грамажите на менютата са ниски... Силно препоръчвам на бъдещите клиенти да не експериментират, а да се насочат към други хотели.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

в действителност фирмата се управлява от бивш пожарникар Диян Василев със средно образование, без никакви управленски качества и без ясна визия за управление на фирмата. Съветът ми към бъдещите кандидати е добре да презицират и уточняват всички подробности по бъдещата работа, защото дадените с фалшива усмивка обещания въобще не се изпълняват. Кандидати с висше образование не се ценят, защото шефът е комплексиран и не ги признава. Голямо текучество на персонал в хотела, а сред строителите - там работят само най-ниската категория строителни работници, пияници и некадърници, които на друго място нямат шанс. Работниците и служителите се осигуряват на мин.осигурителен праг, липсват социални придобивки, разходите за транспорт са голели, тъй като хотел.комплекс Теодора палас се намира на бул.България 133...Средната продължителност на труд.стаж сред персонала в хотела е 2-3 месеца... Непрекъснато се публикуват обяви в jobs, което е достатъчно красноречиво за работодателя МЕДИКОМ-ООД. Ако някой се интересува от повече подробности, с удоволствие ще го консултирам.


бивш служител

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
4
Работна среда
-3

Крайно некорекна фирма .Работа по 12-15 часа.Даваш супер много от себе си и в крайна сметка шут в г...Ресторанта е в покрайнините на града, в бишия двор на Оргахим.Представете си околната среда!
За половин година -смяна  на  цялостния персонал 6 пъти / справка  jobs.bg/
Супер некомпетентни управляващи.Десет броя управители , 4 човека персонал- смятайте сами!Ежедневна преработка на храна от предния ден.Организиране на кетъринг услуги без разрешителни за работа .
Липса на организация от всякакъв род.  Моля, когато започвате работа проверявайте фирмата в интернет за мненията и коментарите!
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?