Канят ме на интервю за работа в офиса им , дават ми адреса и аз питам:" Този район не ми много познат , ако се затрудня с откриването ви , може ли да ви звънна да ме упътите ? "
отговорът - " Разбира се , звъннете ."
Отивам в района 1 час по - рано от уговорката , търся офиса им , резултатът е нула. Започвам междувременно да им звъня , но никой не вдига . Звънях точно 10 пъти в разстояние на 1час , от тези 10 пъти сигналът беше - 7 свободно и 3 заето . Представям си коооолко са заети в този офис , че няма кой да ти вдигне телефонът . Давам си сметка , че щом отношението с кандидатите за работа е такова , какво ли е към вече работещите там .
Подробна оценка от Асан
Така ... Заплата-500 лева. Работи се по 6 дни седмично,включително и в неделя. Почива се само в събота. Заплата ...... се взема в края на втория месец. Алтернатива - те да си работят.
Подробна оценка от Ли-ли
Крайно време е тая измислена фабрика някой да я запали и да изгори до основи.И дано тогава да е вътре и оня глупак Крум.......
Подробна оценка от Съби
Изобщо не спазват трудовото законодателство .Стойте делеч от този балон пълен с въздух под налягане.
Подробна оценка от Паруш
Такова отношение до сега не бях срещал.Явно тия палячовци се мислят за голяма работа.Не случаино обявата им в jobs стои няколко месеца.Изискванията им са все едно космонафт ще наемат а не общ работник,а заплащането им е ..... С две думи ... да го духат !!!
Подробна оценка от Императора
Цялата фирма и некъдърното управление се крепи на лъжите в които вярват всички нови работници