Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Би Ю България ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Би Ю България ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

Изключително некоректен работодател. 
Работих в компанията в продължение на година и няколко месеца. Аз бях най-стария служител, като през останалите месеци имаше текучество на идващи и тръгващи си хора. Причината бяха постоянните оправдавания и на практика - откази, които изпълнителният директор на фирмата - г-н Матю Гуану, толерираш. Отказвайки да направи трудови договори на служителите си (които работеха на пълен, осемчасов работен ден) и да установи фирмата във физически офис, БИ Ю ОНЛАЙН изгуби дузина качествени кадри, които се преориентираха към други коректни работодатели.
Забавяния на заплати, работа в извънработно време (което не се заплаща), неплатени здравни и социални осигуровки и абсолютно неуважение към служителите си. 
Не препоръчвам на никого съвместна работа с този джентълмен. 


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Здравейте, 
понеже тази фирма има постоянно активни обяви с които се търсят хора с много добър опит искам да ви предупредя за няколко лоши практики от страна на фирмата, защото ще Ви бъдат спестени и покрити.
Фирмата се управлява от Швейцарец, с много странни негови си разбирания за нещата. Той може да нарушава договора Ви, обаче вие не можете да го нарушавате.
Ще трябва денонощно да седите пред скайп, защото човека обича да се свързва с хората, когато и както му скимне, много от сегашните служители седят дори до 21:00 да му работят при положение, че работното време е до 17:30.
Повечето хора, които започват работа са без трудови договори и започват да бъдат мотаени в продължение на дни и седмици.
Фирмата няма никаква администрация, никакъв вътрешен правилник и никакви държавни отговорности.
Няма седалище в София освен по документи, което е доста незаконно, когато дойде време за заплати те по договор се дават до 5-то число от месеца, обаче до момента не се е случвало и винаги има забавяне, осигуровки също не се плащат.
Правилник за платен отпуск, болничен и как ще се използва и т. н също няма установена процедура.
Повечето хора биват мамени по особен начин да напуснат работата и да започнат във Фирмата, като им се обещава работа по интересени проекти.
До момента фирмата е ползвала много странични звена за определени услуги обаче не си ги плаща в последствие, например за дизайни, програмни продукти и др.
Пари не влизат във фирмата от никъде защото клиентите са с неясен произход и е пълна индия.
Управителя прави парични санкции в/у служителите без да ги уведомява по никакъв начин, служителя разбира за тях, чак след като  не си получи заплатата.
Във фирмата съм работил 5-6 месеца без трудов договор, защото постоянно се лъжеше за статуса адвоката, бил отпуска, бил болен  и т.н А по този начин си минава и времето.
Заради нелоялност от страна на Управителя Матю, всичките служители са длъжни да го нпуснат с гръм и трясък, защото той прецква всички, освен тези от които има най-много нужда.
Бил съм свидетел на истории в които буквално е карал служителите, да му лазят на колене за да си получат заплатата за да си платят наема и да си оправят месечните задължения.
Нямате никви социални придобивки, интернет, ток, компютър, трябва да си ги плащате от Вашия джоб защото никой не Ви ги плаща.
Ако нямате интернет ще бъдете глобени с 100лв. защото Вие сте длъжни да имате Интернет.
Ако нямате компютър да сте имали никой не му пука за това, няма да Ви се плати.
Общо взето работодателя има 1 грижа да ви плаща заплата, която дори не може да съумее да ви я плати..
Също така умело намира много бързо замесници на служителите си.
По принцип тази фирма има големи очаквания за себе си и оборотите си...
Надявам се да греша и все някой да успее да направи кариера в нея ..
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?