Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Афордабъл модулар констръкшън /img/frontend/nomap.png"

Афордабъл модулар констръкшън

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
4
Работна среда
-5

Здравейте, искам да споделя мнението си за фирма Афордабъл модулар кострукшън. През м.Август в търсене на работа попаднах на обява за дърводелци за работа във Франция, кандидатствувах и бях поканен на интервю,съответно бях одобрен. Най-напред трябваше да поработим в цеха в Перник уж да ни пробват кой как може да работи, а целта бе да се подготвят един два тира с панели за бунгалата във Франция. За този период ни платиха дажи ни плати авансова преди заминаването до края на месеца. Тръгнахме и стигнахме общо около 15 души бригада, започнахме работа, първия месец заплащането бе редовно, но след това се получиха закъснения и въпреки увещанията на собственика Михаил Божилов, че всичко ще ни се изплати до стотинка аз все още имам да получавам пари за м. Декември 2013г. Във франция работихме до коледа за коледа се прибрахме без пари въпреки многократните обещавания на Михаил Божилов, до тозе момент бя хме се получили парите за м.Септември и Октомври, за октомври ги получихме в Началото на Декември. От началото на м.Април част от групата замина отново за дъваршване на обекта,междо другото на тях тогава им изплатиха заплатите за м. Ноември пък Декемврийските им изплати предния ден преди заминаването, иначе никой не искаше да замине, пак с обещания за своевременно изплащане на заплатите.Заплатите за м. Април получиха м началото на м.Юни, и от тогава до сега, никакви пари. Част от хората се прибраха в България с неизвестността за получаване на заплатите. Ако чуете за фирма Афордабъл Модулар Кострукшън бягайте като дявол от тамян. Поразгледайте сайтовете и проверете колко съдебни дела има и колко още ще има по трудовоправни въпроси срещу тази фирма. Докого ще търпиме подобни фирми да им работим без пари а пък собствениците им да живеят на наш гръб охолно и да карат бронирани коли. Ами като погледнете хаоса в държавата и от там и фирмите и безнеса то няма читав бизнес в България. Как пусти политици 25г. не се научиха на коректност, ами само мутренски идтории ив политиката ив бизнеса.


шубе го/я е и не казва!

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За тези които са се хванали на поредната лъжа :
Доста некоректно оташение на управителя към работниците.Не се изплащат заплати навреме ( бавят се по 4-6 месеца ), а някои не ги получават въобще.Управителя Михаил Божилов е винаги учтив и "мазен" ,но това е докато те лъже най-нагло в очите.След разговора ти си поредния изгорял .Изпечен мошенник.Случайно попаднах и на друго мнение на пострадал от измамните АМС.Ето и неговото мнение:
"
Здравейте,
искам да Ви разкажа една колкото комична толкова и трагична история. Дълги години бродих по света и най-накрая се прибрах в прекрасната страна на име България. Като всеки нормален човек започнах да си търся работа,приятели сайтове и т.н. И не щеш ли един прекрасен ден телефона весело извъне и един приятен глас ме помоли ако ми е възможно разбира се да отида на интервю.С радост се понесох по прекрасните планински пътища към очарователно местенце над Бистрица. Срещнах се с учтивия човек и се разбрахме да слова картон на една хубава китна къщичка. Попитах разбира се за договор но уви,не се процедирало така.Бях позабравил порядките в България и си казах че може би това е нормалното. Запретнах ръкави и леко по леко от грозно патенце се получи един красив лебед.Леко по леко разбрах как стоят нещата.Бях леко казано шашнат от начина по които някой който си няма и бегла идея от строителство прави грандиозни начинания.Един малък пример-поставя се камина направо върху дървото.Извинявам се че не уточних предварително....къщите са дървени.За мен бе истинска наслада и удоволствие тази работа защото точно това бях работил в Норвегия,пък и в Англия принципа е същият.И не щеш ли почти бях привършил моята работа и нормално пък може и да не е,но попитах за заплащане на моя труд.Каква беше изненадата ми когато бях изхвърлен от обекта, бит и колата ми бе потрошена.Както и да е ,аз изгубих малко пари но се замислих за измамените хора които плащат по над 100 000EU.Принципа се оказа перфектен,и наистина умно измислено.Продава се на зелено и после.........ами после чакаш,чакаш....цакаш и пак цакаш.Наема се някой да работи,не му се плаща,материалите са......ами пълни боклуци.
Но наистина трябва да се свали шапка на фирмата- Афордабъл Модулар Констръкшън ООД,по такъв интелигентен начин измъкват парите на горките рибки,че шапка им свалям.
Ами не знам тези хора как се гледат в огледалото сутрин честно казано.
Така че да се радваме на утрешния ден и.............какво са пък 100 000EU за една прекрасна мечта.Понякога и те са скъпи."

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?