Вива Кредит ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Вива Кредит ЕООД

Договорът се подписва преди да се започне каквото и да е- договорът е със срок на изпитание от 6 месеца В ПОЛЗА НА РАБОТОДАТЕЛЯ- МОГАТ ДА ТЕ ИЗГОНЯТ КОГАТО ИСКАТ, НО ТИ ДЪЛЖИШ 2-МЕСЕЧНО ПРЕДИЗВЕСТИЕ ИЛИ СЪОТВЕТНО НЕУСТОЙКА В РАЗМЕР НА БРУТНОТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ЗА ДВА МЕСЕЦА!!!
Първи етап: онлайн обучение в рамките на седмица- цели, постижения, запознаване с програмите, общо взето пълна безсмислица и суха теория (в 1 ден от тази една седмица бъдещият служител прекарва един работен ден в офис).
Втори етап: от втората седмица до 3-ти месец служителят се води на обучение (не взима бонуси!), като отивайки на терен си супер объркан и шашнат, работата е доста и натоварваща, информацията е изключително много.
Колегите са отзивчиви, но има доста оплюване и клюкарстване- кой какъв бил, как работел и т.н.
Специално за офисът, в който работех, таргетите бяха много над възможностите и базата на офиса - бонуси йок.
Имаш възможност (ако сте повече от един в офис) да се сменяте, разменяте и т.н.- стига да се уговориш с колега няма проблем.
Като теглим чертата- мислете ДОБРЕ преди да подписвате, че после измъкването е трудно.

НАЙ-ЛОШ РАБООДАТЕЛ!
Пошлост, лъжи, невероятно лицемерие и интриги!
Кол център е център за интригантки с Пернишки манталитет.
Мирослав Сотиров - лъжец, най-големия интригант и подлец до безобразие! Всички му треперят, защото може да попаднат на прицел и да направи така, че да ги изгонят. Закъснение три минути и глоби, а за него съд няма. Даже не съм сигурен, че глобите, дето се налагат са законни, ама не ми се разправяше повече. Страшно хитро и лукаво същество, което цял ден мисли кой да наказва, а гърба му се пази от Ива Ойманова.
Хора, които само си правят четки, гордеят се с абсурдното си поведение, а са в 80% неграмотни, нахални и безочливи.
Не се подлъгвайте по мото, условия и други глупости. Горещо ще съжалявате.
И един ден работа там не си заслужава усилията!

Изключително неприятно място за работа, относно натовареност и отношение. В действителност работата не отговаря на казаното на интервюто, в пъти по обемна е. За тях служителя е едно средство, което искат да изцедят до последно, да не говорим, айо се наложи да се ползва болничен-гледат те вече с други очи(едва ли не лъжеш, че имаш здравословни проблеми). Има двумесечно предизвестие което е пълна глупост да държат служители, които имат нулево желание да продължат да работят(през тези 2м.ти едва ли не си предателят на измисленото им фалшивото "семейство". Отношението между така нареченият регионален мениджър и служител е под всякаква критика. Изобщо много гнусно месетенце за работа.

За първи път не искам да се връщам никога повече на старо място и бих ви казал с напълно ясно съзнание-НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ работа във Вива кредит. Място на фалш, суета, лъжи, интриги, безочия, нагласени позиции, много и безумно черна работа и блъскане за малко пари, като всеки ръководител може да ти се меси пряко и в личния живот. Където те уволняват по взаимно съгласие или ако търсиш повече и по-добро си предателя напускащ кораба. Е, той ще потъне така или иначе като целия бизнес с кредитите. И тогава шефовете няма да имат финанси за Малдивите..

Ако Ви предстои да работите там не се лъжете. Напуснах работа с обещанията, че ще изкарвам същите пари. Оказа се, че заплатата е обвързана с недостижим таргет и паднах с 40% по-ниско заплащане, което не ми позволи да си позволя да работя повече там. Оказва се, че те карат да работиш още 2 месеца, защото предизвестието било толкова (моя грешка, че не си прочетох договора докрай). Нищо общо с обещанията, само и само да започнеш, и в последствие огромно разочарование. Човешките им ресурси и шефката да се набучат на кол и да се изгорят на клада за такава подигравка с хората. Иначе средата е добра, колегите готини, но ако ви се бачка за макс 900 лв. за София дерзайте!