Приятели, ето наччин как може да си изкарате малко странични доходи от този сайт чрез гледане на реклами: https://faucetcrypto.com/r/173594
Плащат в Bitcoin, най- хубавото нещо в него е че има програма за лоялност и колото повече го развиваш повече печелиш. Аз горазвивам от 2019г. и си докарвам доста прилична сума на месец.
Този измамник ИВАН ИВАНОВ вече е ПЕТЪР ПЕТРОВ с Чешки телефони-00420777444484,00420774411336,00420774411303 и се представя за Чешка агенция. При пристигане Ви посреща една ромка която много трудно говори български и за да започните работа трябва да и дадете 150 евро. Работи под ромско прикритие. Май много обича име и фамилия да са еднакви. НАГЪЛ ИЗМАМНИК БЕШЕ И ТАКЪВ СИ ОСТАНА.
ТОЗИ ИВАН ИВАНОВ НЯМА СПИРАНЕ,СЕГА Е ПЕТЪР ПЕТРОВ.МАЙ МНОГО ОБИЧА ИМЕ И ФАМИЛИЯ ДА СА ЕДНАКВИ. СЕГА ВЕЧЕ Е СЧЕШКИ ТЕЛЕФОНИ-00420777444484,00420774411336,00420774411303.АКО НЕ МАМИ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СПИ.
Този измамник вече е под името Петър Петров и лъже за Пилзен. Телефоните на обявите му са 00420774411363,00420774411303,00420777444484.Сега се представя за Чешка агенция.Заплатите му са измама.Когато пристигнеш в Пилзен за да започниш работа трябва да дадеш 150 евро. Нагъл измамник.
Този измамник за Чехия продължава да мами вече под името ПЕТЪР ПЕТРОВ С Чешки телефон 00420777444484. Този измамник който се е научил да живевее няма да се спре.
Това е най измамната фирма.За Чехия вече приключиха.Мамят за Англия.Вземат парите на хората и ги захвърлят в Ангия без Виза неаконо.Работят с телефони 0876389001,0885846572.
Подробна оценка от Стефко
Съгласен съм с мнението на Киро за обявите с тел.0886090826.Работя чез тях.Не заплатих никакъв комисион в България и Чехия.Нямах пари за билет.Заведоха ме до Чехия безплатно и от заплата за билета ми бе удържано 130 лв.Оставиха ме директно при работодателя.Обещана заплата е реална и се изплаща редовно.Спокойно мога да кажа на хора с лошо финансово положение да ползват услугите им.
Подробна оценка от Кирил
Аз спокойно ще напиша,че телефона на истината за работа в Чехия е 0886090826.Раотят без никакви комисионни.Ако нямаш пари те извозват до Чехия и 120 лв. за билета се удържат от заплата.Няма измами.Работя чрез тях в Чехия.Много съм доволен.Заплатите се изплащат редовно.СПОКОЙНО Може да им се доверите.
Подробна оценка от Денчо Денчев
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ.ПРОЧЕТОХ ДОСТА КОМЕНТАРИ ОТНОСНО ФИРМАТА С КОЯТО ИСКАМ ДА ЗАМИНА НА РАБОТА В ЧЕХИЯ ЗАТОВА ВИ МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ КАК СТОИ ВЪПРОСА ДАЛИ СА СЕРИОЗНИ ХОРА КОИТО УРЕЖДАТ РАБОТА В ЧЕХИЯ ИЛИ САМО ГЛЕДАТ ДА ВЗЕМАТ ПАРИТЕ НА ХОРАТА.ПРОВЕРИЛ СЪМ И НА ДРУГИ МЕСТА НО ПАРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО НЕ СА ИЗКАЛИ
Подробна оценка от ТАТЯНА
И В КРАЙНА СМЕТКА НЕ РАЗБРАХ ВИЕ ЛЕГАЛНИ ЛИ СТЕ ИЛИ МАМИТЕ ХОРАТА