Куха фирма с кухо управление. Управителя е изявен хомосексуалист, а финансовия мениджър краде от фирмата, като е вкарал негови фирми за доставки и охрана. Същото е и с проджект мениджерите - Говнишки и Манафа - крадат колкото могат. Фирмата е част от Софийсйа вода и “случайно” печели най-големите поръчки за строителство на Софийска вода. Управителя е сравнително нов - албинос, който не става за нищо павече от портиер. Финансиста е едно ниско човече, алкохолик, който не може да си намери с коя да спи и упражнява открит сексуален тормоз на всички момичета в офиса. Лошото е, че е толкова грозен и нисък, че никоя не му се връзва, което го озлобява допълнително. Фирмата е абсолютно куха и на много ниско ниво. Не си струва да работите там - уважение няма да срешнете, а само изисквания, унижения и ниска заплата. Повечето работници и строителни техници са помаци. Молят се по 5 -6 пъти на ден и ходят на джамия. Като цяло не стават за работници - мислят се за правоверни и не уважават християните. Крайно сбъркана фирма. Всички фирми в бранша им се подиграват. Радвам се, че вече не съм там.
Подробна оценка от Николай Николов
За щастие отношенията ми с хората в тази фирма бяха доста кратки.
Да започнем с колегите. Тези, които се намират в апартаментчето където е офиса на фирмата са едни изключително надути и нахални парвенюта, за които дори да те поздравят е изключително нехарактерно. Разбира се появи ли се шефът на фирмата (французин от арменски произход) по пода започват да текат реки от лой. Просто не съм виждал други хора с по-ниско самоуважение.
Бях назначен като обектов мениджър на водният цикъл в гр. Кнежа. Имах и проектов мениджър, който напрактика ме накара да избягам от тази фирма с пълна сила. Въпросното мениджърче е от тези индивиди, които може би отделяше най-много лой при наличието на шеф в близките 100 км. Той беше един истеричен параноик с мания за величие и мнение за себе си, което многократно надхвърляше умственият му багаж.
В гр. Кнежа бях сам и ако описаният по-горе параноик не ми се пречкаше обекта щеше да върви прекрасно, но той ме караше да върша доста излишни работи, който си бяха негово задължение, а той само отиваше да се мазни с готовите неща пред шефовете изтъквайки какъв велик специалист е. Толкова канцеларска работа изпълнявах, че не ми оставаше време да посетя обекта, който разбира се забуксува. Отгоре на всичко параноидният шизофреник не спираше да ме обижда и квалифицира като неорганизиран и пр. Също така той никога и по никакъв начин не ме защити пред останалите участници в проекта (надзор, проектант и др.), като по този начин не разбра, че сам вреди на себе си.
В обобщение бих казал, че кадрите в тази фирма (с изключение на директора, финансовия директор и още един) са пълна измет и вгорчават работата ти до такава степен, че да напуснеш. Щастлив съм, че връзките ми с тези хора престанаха.