Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Бакарди Клуб Добрич ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Приморски, кв. Виница, ул. ДОБРИ ХРИСТОВ, 29 А&markers=Варна,Район р-н Приморски, кв. Виница, ул. ДОБРИ ХРИСТОВ, 29 А

Бакарди Клуб Добрич ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
1
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
1
Работна среда
-3

Здравейте. Искам да изкажа мнението си за Бакарди или по точно за една от готвачките, която напуска откакто работя в Бакарди. В никакъв случай не коментирам професионалните и качества (добра е в работата си). Тя има голямо самочуствие и трябва да и се признае, че се справя наистина отлично със селското клюкарстване по адрес на колегите си и даването на квалификации "тоя или тая за нищо не става". Напълно препокрива максимата, че колкото по-прост е човек с толкова по-голямо самочувствие е за себе си е :) Не знам дали има човек, който да не е имал конфликт с нея – бармани, сервитьори, чекери, чистачки, готвачи, дори и управителките. Тя е човек, който дори и да няма причина за спор ще намери такава. Готвачите редовно плащат поръчка, защото тя им е прочела умишлено грешно марката. А тя е безгрешна. Накратко мисли си за нещо повече от всички останали и както казва самата тя, не знам какво ще правите, ако ме няма. А шефовете незнайно защо я подкрепят и не и правят забележки въпреки неприемливото и поведение. Надявам се това да се промени…….


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-3

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?