ВАТЕК https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,ул. Недялка шилева 33а&markers=Пловдив,ул. Недялка шилева 33а

Казвам се Николай Симеонов - тел.0893949618 . Бях нает в офиса на фирма Ватек в София със задача да оправя поразиите на долуизложилите се господа, след като година по-рано бяха уволнени от фирмата.

Нямам неудоволствието да познавам лицето Николай-чу с претенции че е единствен. Дори се съмнявам да е имало такъв служител. Не пиша от негово име и за разлика от този неграмотен индивид си имам име и фамилия. Не пиша и от името на бившия си работодател, защото вече не работя при него и няма защо да му се натягам. Нямам неудоволствието да познавам Калоян, но познавам добре неграмотните му изпълнения.
Имам удоволствието да познавам Лъчо Лечев, но той не е настоящ служител, а собственик на фирма Ватек и не се занимава с простотии, като написаното по-долу. Всеки може да се сети кой е талантливия писач. По написаното ще го познаете.

Като качеството си на текущ работник и син на собственика на Ватек съм длъжен да запиша мнение по отворената тема.
Във връзка с изказването на "колегата Николай" мога да посъветвам всички бъдещи и бивши работници, да не обръщат внимание. Самото мнение е творение на БАЩА ми Добчо Лечев.
Макар да не носи никакви позитиви се извинявам от негово име за изписаното по долу. Абсурдно е да се говорят глупости за хората които през последните години са изкарвали парите на фирмата ни, справяли са се със всякакви полеви проблеми и са доказвали, че са качествени кадри.Без такива хора да сме затворили отдавна. За съжаление уважението на персонала в нашата фирма е ТАБУ. Баща ми има навика да изкарва всичките си нерви върху персонала ни, не го виня просто е такъв характер. И не случайно целия състав става свидетел на семейните ни скандали на работното място.
На всички бивши колеги пожелавам успешно професионално реализиране.
На всички бъдещи колеги мога да кажа,че ще се сбълскат с интересна сфера на развитие на професионалните умения.

Извинявам се още веднъж за мнението написано от "Николай".

Само едно не мога да се сетя кой е този колега Николай, като за периода в който съм работил във въпросната фирма нямаше такъв. А той явно ни познава много добре. Гледам даже е изброил и колеги почнали работа преди и след мен - горе долу период от четири години. Явно е работил нелегално във фирмата, но той си знае. А и клеветата не е хубаво нещо. Добре е човек да погледне първо себе си, после да съди другите.

Здравейте, от истинския Николай (николайчо) работил през последните години в фирмата. Някой е писал от мое име глупости, които не са по никакъв начин вярно, най вероятно са писани от изпълнителния директор (изпълнява каквото му кажат) Л.Л. Тези хора за които е писано от мое име няма нищо вярно, тези хора не съм ги заварил във фирмата, няма как да говоря такива лоши неща спрямо тях след като не ги познавам. Знам само за тях, че са запалени с много пари от Д.Л. И СИЕ. Колектива на фирмата, както казах и в предните коментари е невероятен ( с изключение на ръководството и ЛюбкЪ ) хората са уникални по душа. Работното време е денонощно особено ако си в командировка, а за частно в фирмата в работно време е изключено (най-много частно до тоалетната, че двама няма как).

МОЛЯ. Ръководството на фирмата да не пише фалшиви коментари от мое име.
(Бързо развищата фирма от към коли и имоти на началството)
Мишо, не се предавай цялата фирма разчита на теб в всяко едно отношение. Малкия Иван гас на БМВ-ту за схемите не мисли и без това ти куцЪт. Васето от провинциятЪ все така щастлив бъди и за Добчо не мисли.
Поздрави на всички от скъпия НиколайчУ.

Добра фирма с много потенциал. Неприятностите с нелоялни служители е често срещан проблем при бързо развиващите се фирми
Написаното от Калоян, Станимир, Желязко, Еди и Любо не отговаря на истината.

Калоян - 3 години го мъчиха за да го научат на нещо. Беше лоялен, но с две леви ръце. Донесе на фирмата много негативи.
Станимир - нито една работа не свърши както трябва. Дойде от провинцията. Ползва се от услугите на бившия си работодател. Нанесе на фирмата сериозни щети и накрая напусна без предизвестие.
Едуард - тиха вода, работи на частно и не се интересува от друго.
Желязко - ниско ниво на квалификация, големи претенции. Иска да му се плаща дори когато си върши частната работа в работно време. Нито едно нещо не е довършил като трябва. След като напусна се наложи да му оправяме бакиите.
Любо - добър техник, но не и инженер. Уволниха го защото работеше частно в работно време,зад гърба на работодателя си. Доста нагло за служител в частна фирма.

шубе го/я е и не казва!

Соня кака нИдей лъга. Турнал съм ви шапкатЪ у Перник и у РусИту.... Обичам вЪ с много любоФ.

Работя във фирмата от две години. Колективът е млад и сплотен. Няма интриги. Изработват се инсталации за пречистване на вода и всяка система е уникална за себе си. Това прави работата интересна. Предвид предмета на дейност, мисля, че фирмата, в близките 2 години, няма да остане без поръчки. Шефът е с много бърз и аналитичен ум. Изисква същото и от нас. Строг е. Заплатите се изплащат на време.

Работих във Ватек ООД като сервизен техник две години и половина. Колегите с които работих бяха(99% от тях вече не работят там) и си остават чудесни хора и професионалисти. И с това се изчерпва всичко положително за тази фирма.
Първо работната обстановка е крайно изнервена и за това допринася най - вече управителят на фирмата с отвратителното си отношение към служутелите. За периода ,в който работих там съм чул какви ли не убиди за всеки един,  включително и към мен.
Заплатата - за нея ще кажа че беше мит. Винаги имаше забавяния, в началото с по една две седмици, после с по един месец и повече. Работното ми време по принцип трябваше да е 8 часа, а в действителност беше 14 - 15 часа на ден (извънредните също бяха мит).С риск да повторя коментарите на колегите ще кажа отново за осигоровките, че са на 440 лева. За командировки да не говорим, те бяха забранена дума във фирмата. На около шест месеца се изплащаха една част от тях, колкото да се замаже положението.  И въпреки това работата не спираше, постоянно се продаваха инсталации за хиляди левове.
Ще ме попитате как съм издържал ? И аз не знам!
 Към тези коити се осмеляват да кандидатстват във ВАТЕК . Прочете коментарите на колегите по долу, всичко написано е напълно вярно. И си плюйте на петите.

Работих във въпросната фирма година и 2 месеца на длъжност сервизен техник, а всъщност отговарях за целия отдел. Както и при колегите по-горе осигуровките бяха на минимума (440 лв) , всичко останало се даваше в под масата в пликове. Работна обстановка: колегите са уникални, професионалисти. Отношение на директора(собственик) Добчо Лечев към подчинените си- пълен отврат. Викове и крясъци съпътстват всеки един работен ден там. По думите на шефа всички сме некадърници и изобщо не си разбираме от работата. Въпреки това инсталациите излизаха на време от фабриката и о чудо- те и работеха!!  За тази година и малко съм пуснал в експлоатация инсталации за малко под 2 милиона лв и въпреки това пари за заплати няма. За инвънредни да не говорим , макар че работния ден понякога е 14 часа. Командировъчни - само на някои се изплащат и то разбира се не във пълната стойност. Давам пример -  за 2 месеца командировка във Девня ми бяха изплатени 402 лв , заплатите забавени с месец, извънредни - 0 лв!
Така че съветът ми е изобщо да не си правите  труда даже да и кандидатствате във въпросната фирма!!

пише ви един бивш служител на тази фирма.Аз сам на 50 години и със стаж над 30г.Такова чудо небях преживявал.Това което е писал моя бивш колега е вярно до последната дума.Вазмутен сам от отношението на работодателя към работниците.Убидите които чуха моите уши още и още ехтят,така че ако някой се е намразил като човек и специалист фирмата го чака.моят съвет е бягайте колкото се може по далеч.