Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сни - Комерс - 1 - Христо Петров ЕТ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Младост, ж.к. МЛАДОСТ 3, бл. 354, вх. 3, ет. 4, ап. 11&markers=София,Район р-н Младост, ж.к. МЛАДОСТ 3, бл. 354, вх. 3, ет. 4, ап. 11

Сни - Комерс - 1 - Христо Петров ЕТ

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Мнението ми към Сни - Комерс 1 и най - вече към Христо Петров е просто отрицателно във всички критерий. На интервюто ми се държа прилично и след това започна всичко надолу - От мен се изискваше Руски език и изведнъж минахме и на Полски и Английски като изисквания! Още от първия ден (денят на интервюто) започнах работа, на втория ден (събота) ме извика да се "обучавам" то си се оказа цял работен ден, на третия ден (неделя) пак отидох да се "обучавам" и пак до 18:00 и то успявам да си тръгвам с мрънкания, иначе ще остана сигурно до довечера. И така до понеделник когато разбирам, че от 7 човека колектив съм аз и счетоводителката, че за 500 лева заплата рядко се стига, защото винаги си направил грешка и получаваш по малко, че се работи на националните български празници и не се заплащат, че се работи и събота и неделя понякога, че се ходи на командировки и не се заплащат, че договор не се знае кога ще подпиша т.е. ще работя без договор .... и аз реших просто да си остана Кандидат за Работа :-) Загубих няколко дни и един уикенд, но спечелих опит!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Допуснала съм печатна грешка в изречението: "Не случайно през януари 2014 в офиса е идвал полицай от РПУ след подаден сигнал от бивш служител за физическо насилие". ГОДИНАТА Е 2013.


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
2

Той е деспотичен, зъл, агресивен и изключително алчен човек; нагъл работодател, който ще ви предложи да работите в изпитателния срок без тр. договор и ще ви плати по-малко от устната договорка; ще ви „кани” да работите в почивните и официалните празнични дни БЕЗ НИКАКВО заплащане (и дори се гордее, че не плаща). Аз категорично отказвах и бивах заплашвана, че няма да ми се размине. Петров ловко се възползва от икономическата ситуация в момента и безизходицата на хората, принуждавайки ги да се съгласяват с неговите условия на труд, противоречащи на Кодекса на труда.
На интервюто е спокоен, какъвто по принцип много рядко бива, любезен, задава професионални въпроси, вероятно ще ви допадне, както се случи с мен.
Чужди езици не знае. Казва, че говори френски. Веднъж се обади белгиец, на френски. Петров измърмори нещо, споменавайки думата имейл, и затвори. Едно изречение, защото повече не може да каже на френски. Въобразява си, че говори руски, но е толкова жалък, че ако аз бях на негово място, щях да се срамувам, че имам самочувствие, че зная руски. Роден е през 1947 г. Защо не говори руски що-годе прилично, при положение, че едно време е бил на обучение в бившия СССР? Една рускиня ме помоли той да разговаря с нея само, когато аз съм там, за да превеждам, защото не го разбира. Като човек, учил 4 години в Русия, имам претенции, че разбирам какво значи знаене на езика. Правя разлика между „знаене” и знаене.
Петров не знае английски. На интервюто ще ви „изпита” на английски, с което ще ви заблуди, че ползва този език. Изпитът по английски се състои в това, че ще иска вие да четете текст на английски, а той ще прецени дали четете правилно, гладко, с какво произношение и т.н. Ще поиска да кажете няколко изречения на английски, без да разбере какво изобщо казвате.
На компютър не може да работи. Може само да включва и изключва компютъра.
Вероятно ще предложи да работите на смени – от 7:30 ч. до 16:30 ч. – първа смяна и от 10:00 – втора смяна. Не си мислете, че, идвайки в 7:30, ще си тръгнете навреме. Винаги ще съска, че понеже сте некадърни и не сте си свършили работата, ще трябва да оставате и да доработвате. По цял ден ще сте пред монитора, ще сте с изморени очи, но него това не го интересува. Един ден започнах в 7:30 ч. Когато в 17:40 му казах, че си тръгвам, защото вече ме болят очите, той толкова се афектира, така просташки и злобно се разкрещя, че имах чувство, че ще се спукат стъклата на прозорците. Изпадна в нервна криза, че видите ли, "робинята" му ВЪЗРАЗЯВА И ИСКА ДА СИ ХОДИ, БЕЗ ТОЙ ДА Е РЕШИЛ КОГА ТОВА ЩЕ СТАНЕ. Тръгнах си, давайки си сметка, че човекът има много сериозен проблем с нервите.
Когато изпадне в нервна криза, става страшен – изкривено от злоба лице, плюнчеща уста, съскащ глас, съществува реална заплаха да ви удари. Не случайно през януари 2014 в офиса е идвал полицай от РПУ след подаден сигнал от бивш служител за физическо насилие.
Алчността му до такава степен е деформирала поведението и мисленето му, че е отвратително да го слушате.
Според него сте най-некадърният на света, плаща ви много, а вие работите малко. Ако сте с два чужди езика, нетната заплата е 600 лв. Ако сте само с един – 500 лв. Още втората седмица ме „покани” да работя в събота – да се „обучавам”, защото „колежките ще работят”. Възразих му, че „обучението” е редно да се прави в делнични дни. „Обучението” е най-обикновена работа. Какво ме интересуват колежките? Аз съм се договорила за 600 лв за 8-часов раб. ден и 5-дневна раб. седмица. Това, че въпросните колежки са се превърнали в безплатни слугини, си е техен избор. Моят избор е друг. Възможно е те да имат друга материална облага и затова да работят и в почивните дни. Аз не съм съгласна да му робувам безплатно. Колкото плаща, толкова и работя! Какво иска за 600 лв? Ако беше предложил да се заплаща извънредната работа съгласно КТ, тогава всеки преценява дали да работи допълнително. Ако искаш по-висока заплата, заповядай в почивните и празнични дни, но да ме използва безочливо, крещейки, че нищо не струвам – няма да стане! Наглостта и чувството за безнаказаност са го деформирали до такава степен, че съм се чудила това нормален човек ли е.
Когато от трима служители с чужди езици останах само аз, с нормален тон го попитах дали ще ми увеличи заплатата. Той така се разлюти, афектира, надвеси се над мен над бюрото, засъска, плюейки ме, че наистина имах усещането, че ще ми отвърти един шамар. Нарече ме „обикновена машинописка и обикновена телефонистка.” Никога няма да забравя това унижение! Имам 20 год. тр. стаж, работила съм във външно-търговски фирми, практикувала съм руски и английски, държала съм държавни изпити по тях, а той ме принизява до телефонистка и машинописка! Когато 3 мес. по-късно трябваше на руски да убеждавам един контрагент да понижи цената, изведнъж ме „повиши” в търговец. Та нали той щеше пак да се нагуши с огромна печалба, трябваше му моя „слаб” руски. Когато искам по-висока заплата – за нищо не ставам, а като е за пазарене за намаляване на цената – станах търговец. След като Петров не знае чужди езици, ДА СЕ НАУЧИ ДА УВАЖАВА ЧУЖДИЯ ТРУД И ДА НЕ НАКЪРНЯВА ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО. На два пъти бях готова да набера тел. 112, тъй като се чувствах физически заплашена.
Петров нарушава Кодекса на труда. Като първи договор предлага не договор със срок на изпитване до 6 мес., а срочен тр. договор, който по принцип не се прилага за лица, работещи на постоянна длъжност. Ще ви регистрира в едната си фирма за 3 мес., а след това – в другата за 6 мес. Това се прави целенасочено: след минимум 9 мес. тр. стаж имате право да се регистрирате в Бюро по труда. НОИ ще ви плаща осигуровките и обезщетение, а Петров ще ви предложи да работите при него без договор, но с уговорка, че ще ви плаща разликата между получаваната преди това заплата и размера на обезщетението от НОИ. Така той си спестява значителни суми. Скъперник до мозъка на костите си! Много е вероятно в края на месеца, работили без никакъв договор, да получите по-малко от договореното, защото на него няма да му хареса как сте работили. Винаги е недоволен от работата, един път не чух да похвали някой. На кого ще се оплачете? Реално, с него договор нямате. Получавате обезщетение от НОИ и незаконно работите. Вас ще изкарат виновни, а не този....!
Не си заслужава да си хабите нервите за това работа в тези фирми. Никога не съм имала толкова отвратителен работодател – той е и отвратителен човек!
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?