Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Франц Мари ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Франц Мари ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях клиент на тази фирма от поне 10 години. Имам много дрехи закупени от тях, но пак казвам- отпреди. В последните години  "модната им линия" е доста демоде, материите са видимо евтини и неактуални, а за магазинът им, който се намира на ул. "Васил Левски" зад Съдебната палата, мога д акажа само, че ми напомня на магазин от началото на 90- те години. Супер неугледен, за модерен и дума не може да става, продавач- консултантите се сменят на често и винаги са недоволни, неучтиви, некомпетентни, за което явно нямат вина те. Последно мерих едни рокли и категирично мога да заявя, че номерацията им е сбъркана и самите рокли са некаествено ушити. Нося 44 номер, а по тяхната номерация дори 48 не може да ми стане, на други пък единия ръкав тесен, на друга подплатата опъва... Влязох в магазина с желанието да си купя нещо и да оставя пари и при най- доброто ми желание това не стана. Останах с впечатлението, че се намирам в магазин за преоценени стоки.


настоящ служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
0
Работна среда
-3

Здравейте, искам да споделя моето мнение за тази фирма и по-точно за работодателката. Дано информацията помогне на някой, който реши да започне там работа. Първо малко информация за самата фирма и сферата на дейност. Та въпросната фирма се занимава с производство и продажба на дамска конфекция. За производството не мога да споделя мнение, но от опита ми като продавачка мисля, че нещата са качествени. Сега към основния въпрос - работадателката. Не съм срещала по некоректен човек досега. Аз кандидаствах за продавач-консултант в един от магазините и. Още на интервюто нещо ми понамириса, че работата няма да е мед, но бях в трудно положение и приех работата. Всъщност предложение така и не получих официално. Просто като не ми звънна в уговорения срок за ми каже резултата от интервюто, реших аз да звънна, като си мислех, че не съм одобрена. Така или иначе не чух каквото очаквах(съответно "да" одобрена си за работата, или "не" не си одобрена), а просто ми издиктува какви документи да си подготвя за назначаване на работа, при това трябва спешно да ги извадя!! И направих каквото ми беше поръчано, все пак наистина исках да започна работа. След това чаках да ми звънне пак да ми каже и кога започвам. Естествено и това не стана. След няколко дена аз звъннах да питам какво става. Набързо ми каза, че още утре почвам работа. Ок - и това приех. Но в този момент ми стана ясно, че каквото и да става от тук нататък, било за заплата или нещо друго аз ще трябва да я търся и да питам. И така започнах работа. И сега идва "най-смешното" ( не случайно е в кавички) - когато я попитах за работната заплата и почивките. Всеки коректен работодател би следвало да изясни тези неща на второто интервю, или поне при подписване на договора. Това, както се сещате, не стана. Най-ироничното е че тя изисква от служителите си супер много, но от нейна страна не дава нищо. Третира те като роб, който няма право на мнение и дори на това да знае за какви пари работи. След една седмица, в която работих нон стоп от 10 до 19, както е нормално за магазините, я попитах кога ще почивам. Още не си бях довършила изречението и тя побърза "любезно" да ми напомни, че има още много кандидати за това работно място!! След това аз вече взех окончаталено решение да си прекратя отношенията с нея. При следващия ни разговор, когато и казах това, тя буквално избухна по телефона, викаше, обиждаше. Обвини мен, разбира се, за всичко. А аз просто исках да взема почивен ден, за да отстоя правата си, а не защото бях изморена. Просто реших да и покажа, че имам мнение, но тя веднага почна със заплахите. И всичко това аз трябваше да търпя за космическите 368 лв (впоследствие разбрах). Това е моята история накрато с въпросната дама. Но по поведението и  съдя, че едва ли е било насочено само към мен, ами тя така си се държи със служителите си. Дано съм била полезна на някой.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?