Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Топ Експрес 2000 ООД /img/frontend/nomap.png"

Топ Експрес 2000 ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 22 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-22 от общо 22


бивш служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
3

Здравей,
съжалявам, че си останал с такова впечатление, но аз като бивш служител не мога да се съглася с теб напълно. Натоварването е малко по-голямо, но фирмата не е забавила нито една заплата докато аз бях там, нито е намалила на някой възнаграждението. Също така много често лично шефката купува храна за всички, която е за нейна сметка, а два пъти в годината прави подаръци на служителите. Тоест дава им пари да си купят нещо. Така се получава, нещо като 13 заплати за 12 месеца. Има си фирмено облекло, което се предоставя на служителите. 
Относно осигуровките мисля, че не си разбрал правилно. Фирмата си покрива своята част, ти си покриваш твоята, както е по закон.
Според мен просто си попаднал на по натоварен ден. Наистина и се събираше повече на жената едно време и може би това е причината. 
 
 
 


-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ще напиша моите наблюдения за фирмата, след като ми се обадиха за интервю за работник в производството на пластмасови изделия :
Интервюто се проведе очевидно с шефката на фирмата в нейния кабинет,като тя ми направи изключително лошо впечатление след като нито поздрави,нито се представи .След кратко събеседване какво съм работил ми каза ,че заплатата е от 500 до 800 лева,кто осигуровките са си за моя сметка!!!!????
Една седмица дневна смяна от 8 до 20 часа и после една седмица нощна смяна .По нейни думи от понеделник до петък се работи????След което ме заведе в цеха за да видя каква е работата на практика.
След това ме представи на бабичките-лелките видях каква е работата и попитах една от тях действително колко е заплатата и как е работата. Тя ми отговори ,че взимат по 600 лева и че се работи без почивка,но ако искам да се храня или пуша мога да го правя по време на работа на машината ???!!!! 
Надявам се да съм полезен на някой с написаното
 
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?