РИДЖЪНТ СТРИЙТ ЕНТЪРПРАЙЗ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

РИДЖЪНТ СТРИЙТ ЕНТЪРПРАЙЗ ЕООД

Фаст Трак дава поле за развитие и свобода на всеки служител. Работя тук от 4 месеца. Екипът и управителят ценят личната ефективност и винаги са насреща да помогнат. Офисът е в покрайнините на града, но пък е изключително добре оборудван. Препоръчвам компанията на всеки, който търси личностно и професионално развитие.

От близо 6 месеца се развивам във Фаст Трак под ръководството на Христо Попов. Компанията предоставя невероятни възможности за хора с нестандартно, самостоятелно и смело мислене.

От както съм тук, съм срещнала подкрепа във всяко мое начинание, отдадено ми е пълно доверие, предоставена ми е техника на срамни стандарти и се запознах със професионалисти от световно ниво.

Всеки ден е предизвикателство, с хора, които за всеки проблем могат да ти препоръчат книга, статия или личен опит.

Грешките се поощряват, смелостта е ценена, напрежението е смазващо, за тези, които не могат да го понесат или имат какво да крият. Хора, които се пазарят за 500 лева наистина не си намират място, което някои ще намерят за плюс, някои - за минус.

Много е вярно написаното. Сега май са Fast Track Europe (Фаст Трак), но другите пирамиди и измами още може би съществуват. Бягайте.

Здравейте, разбрах, че се провеждат нови интервюта и искам да предупредя кандидатстващите за това, което ги чака и което се случи на мен, за да не се излъжат и те. Работодателят - Христо Попов не подписва договори и не плаща заплати. Започвал е не един и два нови проекта като соковете РИДЖЪНТ СТРИЙТ ЕНТЪРПРАЙС ЕООД, 100% Think fresh, Easynet, FAST TRACK EUROPE, Микс Експрес, Магазини Фамилия и други. Можете да го срещнете с различните му фирми, които открива веднага, щом някоя се провали, но при всички положения, пари няма да ви се дадат, няма да подпишете договор. Уговорките в началото са за заплащане на 500 лв. и подписване на граждански договор и почасово, гъвкаво работно време, а след първия месец, ако са доволни от теб - цяла заплата, трудов договор и цял работен ден. Само че не подписваш гражданския, не ти заплащат 500 лв., седиш по цял работен ден, няма събота и неделя, безпокоят те до 22:00 часа вкъщи по телефона. След като повдигнеш въпрос за трудов договор, заплата и това, че уговорката не е била втори месец да работиш "на черно" те пращат вкъщи, както се случи с колежка. Тя до момента не е взела и стотинка за 2 месеца работа и понеже не е подписалa нищо, не може да докаже, че въобще има нещо общо.
Работим на ЛИЧНИТЕ си лаптопи и телефони. Когато колежката повдигна въпроса й се каза, че няма да се купуват...засега...лаптопи, въпреки че беше обещано, защото всички пътуваме и не е удобно да си носим и ползваме личните вещи на работа.
Колегите са симпатични, но всеки от тях има "уговорка" с шефа, както той обясни, която е различна и всички са без договори.
Парите, ако се получават (тези с "уговорките" взимат нямакви) се получават в плик.
Когато се поискаха да ни се превеждат по сметки ни се каза, че няма основание за това, тъй като нямаме договори и скоро няма да подписваме.
Новата приумица е да се минава на бонусна система, т.е. бонуси получава този, който донесе пари на фирмата - реални пари през спонсори.
В момента фирмата организира събитие, наречено SEE Growth Summit 2014, което претендира да е важно, лъскаво, скъпо (билетите са по 500 евро). Намират се спонсори като one.bg & BG onAIR, които да рекламират, но не могат да се намерят по 500 лв. за "заплати", въпреки че и тази сума е смешна за Мениджър Проекти, Маркетинг Мениджър, Ивент Мениджър и т.н. Служителите биват карани да използват личните си контакти, за да промотират събитието като има таргети. Нямаш опция да не ги използваш.
Когато дойде числото за получаване на парите, Христо Попов и колегата му Александър Петков започnaha да не си вдигат телефоните, да се крият от офиса на бул. България 98, бизнес сграда Астра, ет.10 и да отлагат за "следващия ден", който никога не идва.
Ако искате да работите "на светло", да получавате здравни и пенсионни осигуровки и повече от 500 лв. (ако ви се плати въобще), да не бъдете изпращани вкъщи от днес за утре без всякакво предупреждение, да получавате ясни задачи от някой, който знае какво иска, не кандидатствайте там!