ASP /Ей Ес Пи ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ASP /Ей Ес Пи ЕООД

шубе го/я е и не казва!

За нищо не става тая педераска фирма! нон-стоп текучество, навсякъде липсват хора, мизерна заплата... Не се занимавайте изобщо с тия помияри!

представител на управлението

Заплата за 13 часа на ден под 30 лв заплата след 2 месеца или не взимаш заплата че фирмата няма да ти даде 30 лв за 13 часа на ден ни един каза че пати не му трябват може и да работи по 13 часа на ден за 20 лв нали стигат за хляб но той говореше със стената и беше напълно луд но със тази заплата няма пари да влезне във лудницата и там да си говори със стената

Господин Гавраилов наистина е уникален тип толкова безотговорно се отнася към работния процес че направо няма да повярвате. Аз лично не съм виждал такъв човек като него бил съм и в други фирми за охрана но тази е уникална по скоро всичко идва от Гавраилов охранителите постоянно напускат отношението му е все едно офиса е негов и работи за себе си. Мнението на охранителя за него не значи нищо винаги и само той е прав. А относно поведението му е като на малко дете почти никога не може да се концентрира като се разговаря с него все нещо не разбрал после ти си виновен както винаги това нещо пречи на офиса в Стара Загора този човек пречи на работния процес.

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес

Здравейте през далечната 2016 2017 бях служител на тази така наречена фирма в кауфланд Люлин наи ниското заплащане в бранша е в Asp всичко идва от Петър Миланов собственика на Asp които не контролира подчинените му в офиса бившия управител си купи 5 апартамента в софия от далавера и източване на фирмата няма някои които да не ошушкал фирмата за жалост всичко рефлектира на служителите до ден днешен Asp държи огромни обекти като БИЗНЕС Парк софия Dhl Moto Phoe за 500 600 лв

Видях че asp има обява за патрул какъв патрул във фирмата сме 4 коли за цяла София по 1 човек на дневна и нощтна въпреки че повечето случаи софия остава без реагираща кола и клиентите се лъжат че има технически проблем през това време патрулира са по магазин фантастико била кауфланд техномаркет понеже няма кои да работи по 12 14 часа прав за 30 лв фирмата отвърна по 150 лв на служителите си за осигуровки но не плащта платен отпуск и болничен понеже собственикът ходи по казина да пие и да се друса във офисът всички шефове крадът и правят далавери работих 4 месеца на лошото място на светът

Заплата по 13 часа на ден под 30лв на ден извънреден труд се заплаща по 0.00 лв на ден и те карат да работиш много дни дни че нямат хора мото на фирмата пари нема винесте хора а роби пари няма

Г-н Гавраилов регионалния на стара загора,то за този тип роман трябва да се напише,лъже и краде,просто тоя погреба чудесния офис в стара загора.Съжалявам че няма кой да забележи това.

В Стара Загора Началника е УНИКАЛЕН прави всичко друго но не и да си върши работата. Не се занимавайте с клонa на ASP - Стара Загора просто ще ахнете от управата там.

Голяма измама ей,удържат ти осигуровки и данъци на брутна заплата, а те осигуряват на минимална,да подпомогнем фирмата,има криза отпуска си месец юли,естествено ,ходил си до офиса,подал си молба за платен отпуск,колегата се е подписал ,че поема и твоите смени и дузпа,от 7 август ново ,отпуската е неплатена,решено за минало време и всички ние да го духаме,заплата на най,ние помогнахме на работодателя ,а той ни бъзика, защото у него е ножа у него е леба Още в древен Рим е казано,,да го духат бедните",а отпуските "платени" кога?На Дондуков 3 има институция " инспекция по труда" ,а на бул.Витоша 6 областен управител,как ще ви се отрази една проверка,сега ние сме вътре с малко ама след проверката вие ще сте вътре с МНОГО,глобата само за един работник с некоректно внесени осигуровки е 30000лв,да ви е честита